Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι το ign το μοναδικο αρθρο, ουτε εχω εγω συμφερον να βγει μουφα το 1886. μην ξεχνας οτι εχω και εγω ps4, και μαλιστα τα multiplatform τα προτιμω στο xbox. αμα καταλαβαινεις τιποτα.... αμα!

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Άμα υπάρχουν αλλα άρθρα πόσταρε τα. Το συγκεκριμένο πάντως κολλάει σε κάτι που ο ίδιος δεν καταλαβαίνει πως δουλεύει, το rifle.

Δημοσ.

Οτι τα παιρνουν "μεγαλα" επισημα σαιτ και youtubers για να δειχνουν οτι τους συμφερει, ειναι γνωστο.. Απο εκει και περα μεχρι στιγμης απο αυτα που εχω παιξει και στις δυο κονσολες (οτι πω ειναι προσωπικη μου προφανως γνωμη) το ps4 φαινεται να ειναι πιο δυνατο ή του δινουν περισσοτερη σημασια οι developers σε σχεση με το one. Για αλλη μια φορα τα exclusives θα ειναι το κριτηριο για αγορα μιας απο τις δυο κονσολες. Οπως γινοταν παντα δλδ. Η ms με το halο και το rise of the tomb raider και forza τωρα θα κοντραρει την Sony με το Killzone/uncharted/driveclub.. Ειναι για αλλη μια φορα θεμα το τι γουσταρει κανεις να παιξει.. Τωρα να μου συγκρινετε το plant vs zombies στο που τρεχει καλυτερα και που το diablo εχει jaggies και θολουρα, ειναι λιγο αστειο, οκ το thread για vs φαση φτιαχτηκε αλλα το να ασχολουμαστε με δυο κονσολες που δεν ειναι και τοσο δυνατες τελικα οπως μας τις παρουσιαζαν, χανουμε το point, που ειναι τα ιδια τα παιχνιδια. Ιδια αρχιτεκτονικη εχουν και οι δυο οτι και να γραφετε με ακαταλαβιστικες λεπτομερειες του build..Απλα αυτη την στιγμη οπως ειπα και πριν φαινεται να ειναι το ps4 δυνατοτερο. Μπορει στο μελλον το one να φαινεται δυνατοτερο.

Δημοσ.

.... το να ασχολουμαστε με δυο κονσολες που δεν ειναι και τοσο δυνατες τελικα οπως μας τις παρουσιαζαν, χανουμε το point, που ειναι τα ιδια τα παιχνιδια...

ding! ding! ding!

Δημοσ.

Αρα εσυ δεν έχεις γνώμη, απλα παπαγαλίζεις. Εγώ συνήθως περιμένω να παίξω ένα παιχνίδι πριν το κριτικάρω. Δεν ξέρω, μου φαίνεται λογικό.

Κάπου για κάποιο παιχνίδι άλλο τα είχα διαβάσει αυτά πρόσφατα εδώ μέσα. Ποιο ήταν να δεις...

Α ναι, Ryse νομίζω ότι λεγόταν :P

Αν βγει το Order και τα sites λένε ότι είναι μέτριο, αλλά αρέσει σε κάποιους, αναρωτιέμαι τότε ποιος θα έχει δίκιο και ποιος θα τα παίρνει.

Ούτε στο PC Section να ήταν αυτό το topic πάντως :D

• Like 2
Δημοσ.

να και ο ετερος καπαδοκης που εχει το ιδιο προβλημα κατανοησης απλων Ελληνικων...

βρε αυτο το playstation τι κανει.... θολωνει κανονικα!! ματια και μυαλα και απ'ολα τα καλα...

κανονισε να μας πεις και εσυ σαν κατι αλλους, οτι το digital foundry δεν <<επαγγελεται>> την καταμετρηση ακριβειας των διαφορων...

τωρα που το βγαλαμε στη σεντρα οτι ισως ειναι καλπικο, τωρα θα μας πειτε οτι ασχολειται με το εικαστικο της υποθεσης... πλακα εχετε μερικοι...

Δημοσ.

Αφού p3tran κατηγορείς τον VoleMauder ως θολωμένο, για δες και λίγο τον εαυτό σου, που τα post σου (έστω τα περισσότερα, ειδικά αυτά που λένε μπράβο στην MS, γιατί αυτό κάνουν, και το αντίθετο στην Sony) είναι γραμμένα λες και είναι διαφημίσεις. Για δες λίγο που στο αίτημα να βάλεις κάτι καλύτερο από αυτά που σου έδειξε ο Spartan117, δεν έβαλες τίποτα και πήγες την κουβέντα αλλού, σε κάτι άσχετο και υποκειμενικό.

Υ.Γ για την παρένθεση: δεν έχω πρόβλημα με το τι προτιμά κάποιος, δικαίωμά του, αλλά όχι και να κάνει διαφήμιση.

• Like 2
Δημοσ.

http://www.anandtech.com/show/7528/the-xbox-one-mini-review-hardware-analysis

Αφού δεν σου αρέσει το Eurogamer πάρε technical analysis από το AnandTech. Λοιπόν ως έχουν τα πράματα, το Xbox One βρίσκεται σε σημαντικό μειονέκτημα στο hardware επίπεδο. Στην καλύτερη θα τρέχει όσο καλά όσο το Ps4, στην χειρότερη αρκετά χειρότερα. Στην τελική απλά μαθηματικά είναι.

gQtih43.png

Άμα δεν σε ενδιαφέρει το τεχνικό μέρος, καλώς μέγια σου με χαρά σου, αλλα όχι να μας λες ότι το X1 είναι και πιο δυνατό από πάνω. Ο λόγος που αρχικά είπα ότι αυτό το θέμα είναι ανούσιο είναι γιατί πολύ απλά δεν θα δούμε καλύτερο multiplatform τίτλο στο Xbox One αυτή τη γενιά, deal with it.

• Like 3
Δημοσ.

Για δες λίγο που στο αίτημα να βάλεις κάτι καλύτερο από αυτά που σου έδειξε ο Spartan117, δεν έβαλες τίποτα και πήγες την κουβέντα αλλού, σε κάτι άσχετο και υποκειμενικό.

o λογος ειναι ο πολυ απλος, ο πασιφανης: να μην παμε κι αλλο off topic

αφου επιμενετε ομως το παρεακι να σας βαλω κατι, εγω θα σας βαλω να μη σας χαλασω το χατηρι..

και δεν θα ειναι φυσικα απο ...photo mode με post-processing που ουτε κατα διανοια δεν υπαρχει in-game, δεν θα ειναι καν prerendered gameplay, αλλα 100% runtime

και οχι μια απομονωμενη εικονα, αλλα πραμα που κινειται και σαλευει..

enjoy, και βαλτε οσο το δυνατον μεγαλυτερη αναλυση για λιγοτερο compression.

oσο για τα υπολοιπα, αερας στα μαλλια μας απο το θαλασσινο αερακι.. ;)

jgznth.gif

και zoom κοντινο για τους λιγους pcακηδες που κοζαρουνε και θα το ευχαριστηθουνε (και σε λιγο και live στις δικες τους οθονες):

kgwsqp.gif

οι υπολοιποι, ειπαμε, οσοι ..δεν, με τιποτα, καλα ειναι και  τα headlines.. στην τελικη για videogames μιλαμε...

μπορειτε να παραμεινετε οχι σε αυτα που λεω εγω, ουτε και στην κριτικη της siggraph, αλλα στου ..digital foundry :D

Δημοσ.

E αμα δεν ειχε και τετοια γραφικα παιχνιδι της Crytek με τοσο στενες, κλειστες πιστες (πιο linear πεθαινεις) και μηδαμινη ποικιλια, ποιο θα ειχε.

Δημοσ.

ειναι πραγματικα τεστ ή ειναι <<τεστ>>, με χορηγια ή πακετο διαφημισεων απο πισω, ή γενικα αν με οποιονδηποτε τροπο τελικα δεν ειναι αμεροληπτα.

..

Προφανώς με χορηγία.

Πραγματικά ήταν στην προηγούμενη γενιά που έβγαινε πρώτο το 360!

• Like 2
Δημοσ.

E αμα δεν ειχε και τετοια γραφικα παιχνιδι της Crytek με τοσο στενες, κλειστες πιστες (πιο linear πεθαινεις) και μηδαμινη ποικιλια, ποιο θα ειχε.

γιατι, στο last of us πεθανες? ή μηπως εκει ειναι ..open world?

και υπαρχει και το online, που ειναι μεγαλες αλανες που γινεται χαμος.

εξ'αλλου μην ξεχνας οτι εγω απλα απαντησα , και μαλιστα προκαλουμενος απο πολλους.

Δημοσ.

απο εκει και περα, οποιος δεν αντεχει την αληθεια για τα ...video games και πρεπει να με βριζει, ας παει να κοιταχτει καλυτερα...

Σκέψου πόσο πρέπει να κοιταχτούν όσοι βάζουν στις βρισιές και άτομα που δεν συμμετεχουν.

Τυχαίο παράδειγμα τη μάνα του άλλου.

Δημοσ.

Το Ryse πολύ όμορφο, αλλά το infamous έχει κι αυτό φοβερά γραφικά και είναι open world. Βέβαια, η σύγκριση που κάνω είναι άδικη γιατί το ryse το βλέπω στο youtube και το infamous το έχω παίξει πάνω από μήνα. Για τα gif που πόσταρες, δες και το infamous, έχει καταπληκτικά πρόσωπα. Ας πει και κάποιος άλλος την γνώμη του που τα έχει δει πιο πρόσφατα τα παιχνίδια.  Έχεις κάποιο link για το photo mode του infamous; Για τις διαφημίσεις δεν έχεις να πεις κάτι;

Δημοσ.

γιατι, στο last of us πεθανες? ή μηπως εκει ειναι ..open world?

και υπαρχει και το online, που ειναι μεγαλες αλανες που γινεται χαμος.

εξ'αλλου μην ξεχνας οτι εγω απλα απαντησα , και μαλιστα προκαλουμενος απο πολλους.

Δε νομιζω να εκθειασε καποιος το tlou στο PS4 για τις γραφικαρες του (που κραταει αρκετα καλα για Last gen παιχνιδι). Ντροπη ομως, να το αναφερεις συγκριτικα με το Ryse, ουτε μια τριχα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...