poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 τα ασχετα σβηστηκαν.Αν συνεχιστει παει για lock.
Spartan117 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Σχετικα με το Dx12.http://twitter.com/XboxP3/status/478731382660034560Αυτα τα είπε πριν 2 μήνες ο "head of xbox" Phil Spencer.
p3tran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Σχετικα με το Dx12. και παλι εισαι OFF TOPIC δε διαβαζεις ποτε τον τιτλο του θεματος στο οποιο ποσταρεις? για το DIGITAL FOUNDRY λοιπον -που ειναι το θεμα εδω- αλλα και κατ'επεκταση ολο αυτο το καλοστημενο δικτυο με τα διαφορα game-portalακια που ολη μερα κι ολη νυχτα αντιγραφουνε επικεφαλιδες απο εκει και κανουνε φραμπαλά, καλο ειναι να εχετε καλα υποψην σας την απο κατω φωτογραφια, την οποια συνεθεσα εγω πριν λιγο για να αποδειξουμε οτι ο ηλιος βγαινει στην ανατολη και δυει στη δυση.... και οι φωτογραφιες που εβαλες εσυ ο ιδιος σε 200% μεγεθυνση απο εκει και περα, οποιος δεν αντεχει την αληθεια για τα ...video games και πρεπει να με βριζει, ας παει να κοιταχτει καλυτερα...
Anastazio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 και παλι εισαι OFF TOPIC δε διαβαζεις ποτε τον τιτλο του θεματος στο οποιο ποσταρεις? για το DIGITAL FOUNDRY λοιπον -που ειναι το θεμα εδω- αλλα και κατ'επεκταση ολο αυτο το καλοστημενο δικτυο με τα διαφορα game-portalακια που ολη μερα κι ολη νυχτα αντιγραφουνε επικεφαλιδες απο εκει και κανουνε φραμπαλά, καλο ειναι να εχετε καλα υποψην σας την απο κατω φωτογραφια, την οποια συνεθεσα εγω πριν λιγο για να αποδειξουμε οτι ο ηλιος βγαινει στην ανατολη και δυει στη δυση.... απο εκει και περα, οποιος δεν αντεχει την αληθεια για τα ...video games και πρεπει να με βριζει, ας παει να κοιταχτει καλυτερα... Το χετε καψει!Βαζεται ss με 200% zoom σε top down arpg!Τυφλα να χουν οι pcαδες στο θρεντ του watchdogs! 4
p3tran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Το χετε καψει!Βαζεται ss με 200% zoom σε top down arpg!Τυφλα να χουν οι pcαδες στο θρεντ του watchdogs! Ρε συ Αναστασιε, δεν ξερω αν σε καποιο αλλο πλανητη μπορει κανεις να αναλυσει την ποιοτητα εικονας, χωρις την ιδια την εικονα. παντως εδω, στον πλανητη γη, και μεχρι σημερα, ετσι γινονται αυτα τα πραγματα. μηπως θες να σου εξηγησω τι κανει το digital foundry και μετραει τις αναλυσεις? αν το απο πανω σου φαινεται υπερβολη (μπορει και να ειναι για καποιον), ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα πιστεψεις καν τι κανουνε εκει περα οτανε μετρανε... τα κανουνε ομως, γιατι πρεπει να βγει ο υπερτιτλος! και κατα συνεπεια η κουραμανα.. τουλαχιστον ας τα κανανε σωστα και τιμια.. αυτο λεμε..
Spartan117 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Το χετε καψει!Βαζεται ss με 200% zoom σε top down arpg!Τυφλα να χουν οι pcαδες στο θρεντ του watchdogs! Όχι απλά arpg, port από game που στο PC βγήκε τον Ιούνιο του 2012. Όπως είπα η διαφορα βρίσκεται στο framerate, αν προσπαθείς να με πείσεις ότι η Blizzard επέλεξε να βάλει καλύτερο ΑΑ στην έκδοση του One ενώ τρέχει χειρότερα σε όλες τις περιπτώσεις με frame drops σε αρχικά dungeon στα 50~ fps που λογικά πιο μετά πάει στα 40. Τσάμπα προσπαθείς. Τώρα θέλω να μου αιτιολογήσεις αυτό. Είναι το Eurogamer που το εξαγόρασε η Sony σωστά; Άμα κάνετε έτσι τώρα όταν θα βγει το Uncharted 4 πως θα κάνετε... 2
Anastazio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 δεν ξερω αν σε καποιο αλλο πλανητη μπορει κανεις να αναλυσει την ποιοτητα εικονας, χωρις την ιδια την εικονα. παντως εδω, στον πλανητη γη, και μεχρι σημερα, ετσι γινονται αυτα τα πραγματα. Τεσπα,serious brain damage occured,αλλο εθιξα με το ποστ.
p3tran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Τεσπα,serious brain damage occured,αλλο εθιξα με το ποστ. το θεμα εδω ειναι το αν και το κατα ποσο αυτα τα τεστ που αρκετοι τα εχουν για ...ευαγγελιο και για ..οδηγο αγορας, ειναι πραγματικα τεστ ή ειναι <<τεστ>>, με χορηγια ή πακετο διαφημισεων απο πισω, ή γενικα αν με οποιονδηποτε τροπο τελικα δεν ειναι αμεροληπτα. εγω σε αυτο απανταω. αν θες να πουμε οτι το να ψιριζει κανεις τοσο ενα game, ειναι δουλεια που την κανουν oι μονο οι pcακηδες, τοτε φανταζομαι ολη η αρθρογραφια του digital foundry ουτε σε ενδιαφερει, ουτε της δινεις σημασια, οποτε και σου λεω μπραβο. (χωρις ειρωνεια φυσικα ) αυτο που μπορω να σου πω, εχοντας και τις δυο κονσολες απο την πρωτη μερα, ειναι οτι σε αυτη τη γενια δεν εχουμε -ουτε προκειται να εχουμε- τα φαινομενα της προηγουμενης γενιας, οπου η μια απο τις δυο κονσολες ητανε μονιμως προβληματικη. εδω βλεπουμε το digital foundry να γραφει "ειναι προφανες οτι η 44% διαφορα που εχουνε τα μηχανηματα μεταξυ τους κανει την εμφανιση της και στο παιχνιδι" και κοιτας και τις δυο εκδοσεις διπλα-διπλα, μπροστα σου, οχι μεσω internet, και ξυνεις το κεφαλι σου απορώντας ποτε αλλαξανε τα μαθηματικα και ποτε το σχεδον 50% εγινε διαφορα που θελει στοπ-καρε και μικροσκοπιο για να τη δεις..
Spartan117 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εγώ πάντως την διαφορα από 900p στα 1080p στα 1440p την καταλαβαίνω στο PC μου. Εσύ λες δεν θα δούμε διαφορες. Αυτό θα το πουν τα first parties, όχι το κάθε port διετίας(βλεπε Diablo 3). Πόσταρε μου εσύ screenshot από το X1 που συγκρίνονται με αυτές. Γιατί καλο το μπλα μπλα και θεωρίες για φήμες και μαύρη μαγεία αλλα το ζουμί είναι τα first party παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια στις πάνω εικόνες τρέχουν native 1080p και >30 fps. Το ότι διαφορες εκτος ανάλυσης και framerate δεν θα δούμε αυτή τη γενιά είναι γνωστό για τα multiplatform(Εδώ παλεύουμε στο PC να δούμε τέτοιες διαφορες στα port). Αλλα δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι και σημαντικές οι διαφορες επειδή δεν μπορείς να τις δεις εσύ.
p3tran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 θες να κλειδωθει το θεμα με τα offtopic, ε? για το infamous, και αφου επιμενεις, το μονο που εχω να πω -εχοντας τελειωσει το- ειναι οτι αντιπροσωπευει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που δεν μου αρεσει στα first party exclusive της sony. game για εντυπωσιασμο, για προσελκυση, χωρις πραγματικο βαθος ή σοβαρη μηχανικη. κουφιο. οπως αλλωστε και το μεγαλυτερο σε κοστος first party exclusive της sony, το killzone. τα ιδια απο οτι φαινεται -συμφωνα με τα σημερινα νεα απο PAX- θα ειναι και το 1886, και το μονο exclusive που μενει ειναι το driveclub, το οποιο ηδη ολοι ξερουμε οτι περα απο τα γραφικα, δεν προαγει ας πουμε σε κανενα τομεα τα ραλακια. το αντιθετο θα ελεγα, καθως η μηχανικη του "τρακαρες και αρα παγωνεις για λιγα δευτερολεπτα" οπως και η μηχανικη του "πατησες εξω απο το δρομο? 3,2,1 reset!", ειναι μηχανικες που στα ραλακια θεωρουνται και ειναι, ξεπερασμενες. καλα λοιπον που πηγανε και πληρωσανε το επομενο παιχνιδι του μιγιαζακι (στερωντας το απο τους υπολοιπους, να το αναφερουμε κι αυτο), ωστε να πουμε οτι περα απο τα multiplatforms εχει και κατι αλλο να περιμενουμε του χρονου την ανοιξη... να σου απαντησω κιολας αποκλειστικα στο θεμα γραφικα, μιας και μονο εκει σε παιρνει να βγαλεις το infamous για παραδειγμα, οτι ειναι πιο ...prebaked oι φωτισμοι του απο το forza (που και κοροϊδευες, και τρεχει στην ιδια αναλυση και σε διπλασιο framerate), ενω για το ποιο game εχει τα καλυτερα realitme γραφικα, δεν εχει σημασια τι θα πεις εσυ, αφου αποφανθηκαν οι ειδικοι της βιομηχανιας γραφικων, και βραβευσαν το RYSE, ενω το infamous ουτε που ακουστηκε στους διαδρομους για τις τουαλετες τις siggraph. ναι, ειδικα με το photo mode και τα φιλτρα μπορεις να τραβηξεις πολυ ωραιες φωτο στο infamous, μονο που το παιχνιδι δεν ειναι photomode.
Spartan117 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Άμα ήξερες τι ήταν και η siggraph πριν κερδίσει το Ryse. Το οποιο τρέχει στα 900p με 30 fps lock. Και από την μια κράζεις το Infamous σαν παιχνίδι αλλα με το Ryse δεν έχεις πρόβλημα. Συν το ότι ακόμη screenshot δεν πόσταρες. Άρα όπως είπα, μπλα μπλα και φήμες περί μαύρης μαγείας. Έχεις και γνώμη για το The Order που βγαίνει σε 6 μήνες. Είσαι καλός εσύ.
p3tran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 μπλα μπλα μπλα Έχεις και γνώμη για το The Order που βγαίνει σε 6 μήνες. Είσαι καλός εσύ. IGN REPORT @PAX, σημερα: The Order: 1886 Seems Great, Except for One Thing… (gameplay) αστο ομως στην ακρη το 1886, και κρατα αυτα που εγραψα για το INFAMOUS, για αυτο που με ρωτησες. διαφωνεις καπου μηπως?
Spartan117 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 IGN REPORT @PAX, σημερα: The Order: 1886 Seems Great, Except for One Thing… (gameplay) Αρα εσυ δεν έχεις γνώμη, απλα παπαγαλίζεις. Εγώ συνήθως περιμένω να παίξω ένα παιχνίδι πριν το κριτικάρω. Δεν ξέρω, μου φαίνεται λογικό.
p3tran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 εγω εγραψα αυτο ακριβως: <<τα ιδια απο οτι φαινεται -συμφωνα με τα σημερινα νεα απο PAX- θα ειναι και το 1886,>> επειδη απο οτι βλεπω δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε απλα Ελληνικα, βρες αλλον να ασχοληθει μαζι σου.
Spartan117 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 εγω εγραψα αυτο ακριβως: <<τα ιδια απο οτι φαινεται -συμφωνα με τα σημερινα νεα απο PAX- θα ειναι και το 1886,>> επειδη απο οτι βλεπω δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε απλα Ελληνικα, βρες αλλον να ασχοληθει μαζι σου. Κάτσε, κύριε παρατηρητικέ. Εδώ εσύ μας λες ότι από μια γνώμη ενός αρθρογράφου του ign που έπαιξε ένα δεκάλεπτο demo και δεν του άρεσε πως δούλευε το rifle που στην τελική ούτε κατάλαβε πως δούλευε. Αυτό τώρα, μας λες ότι πιθανότατα θα αντικατοπτρίζει ΟΛΟ το The Order. Δηλαδή την εκδοχή που αρέσει σε εσένα. Μας περνάς για βλάκες ή έχεις κάποιο πρόβλημα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις