pe21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα,έχω ενα laptop hp πρόσφατα αγορασμενο.Το προβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξης: Οταν πάω να ανοίξω .zip αρχεια ο υπολογιστης φαινεται οτι κανει προσπαθεια να τα ανοιξει αλλα δεν τα ανοιγει.Ξαναφορτωνει το αρχειο και περιμενει για ανοιγμα με το ιδιο ομως αποτελεσμα.Απεγκατεστησα το winrar κατεβασα αλλη εκδοση αλλα παλι τα ιδια...Επισης,τσεκαρα το laptop για κανεναν ιο αλλα δεν βρεθηκε κατι!!Γιατι γινετε αυτο?Τι πρεπει να κανω?
TheLordOne Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Κατεβασε μια stable εκδοση του winrar η οποια να ειναι και σπασμενη και ξαναπροσπαθησε... σιγουρα φταει το προγραμμα..
dobro Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 κατεβασε το δωρεαν 7-zip http://www.7-zip.org/download.html
pe21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Κατέβασα την έκδοση που μου έστειλες αλλά δεν άλλαξε κατι!!Το προβλημα παράμεινε!Επίσης, θέλω να επισημάνω οτι οταν πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα,την στιγμή που πήγαινα να ανοίξω ενα .zip αρχειο εμφανιζοταν μήνυμα "no application found"!!!Yστερα,σκαναρα με ενα anti-malware διέγραψα καποια αρχεια και το προβλημα απλοποιήθηκε σε αυτο.Επίσης για την κατάσταση αυτη εκανα και format με κεντρο τον δισκο c αλλα δεν εδωσε λυση!! Τι αλλο να κανω? Εχει κανεις ιδεα για αυτο το πρόβλημα?
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Τρέξε το πρόγραμμα μόνο του (ή το rar ή το 7zip) και φόρτωσε το αρχείο μέσου του μενού τους,πάτα μετά τον ελέγχο που έχουν για να δεις μπας και έχεις να κάνεις με χαλασμένα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα