civok Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Sony Xperia M LG Optimus L7 II P710 LG L65 D280 (4GB) Οι απαιτησεις ειναι 4 μεχρι 4΄3 ιντσες αυστηρα/ μεχρι 135 ευρω το πολυ /οχι κινεζικα 1 skype με εξωτερικο,viber,fb,και browsing ουτε σφαιρα αλλα ουτε να σερνεται να ανοιξει ενα site 2 δυνατος ηχος ,να ακουω και να ακουγομαι καθαρα σε συνομιλια 3 ram 1 gb 4 παιχνιδια δε παιζω,αντε κανα angry birds 5 καμερα 5 ΜΡ με καλυπτει 6 να εχει ραδιο 7 μονο android 8 χωρητικοτητα 4 gb μου φτανουν μιας και 5-6 εφαρμογες θα μπουν και τελος Αποκλειονται Samsung διοτι σερνονται τα φτηνα μοντελα,και xperia L γιατι εχει μεγαλα πλαισια και φαινεται ασχημο (για εμενα) Ερωτηση1 και βασικη..αυτα τα μοντελα καλυπτουν τις απαιτησεις που περιγραφω? Οποιος ειναι χρηστης/ξερει απο τα 3 μοντελα που αναφερω η εχει καλυτερη προταση παντα σε αυτα τα χρηματα ας βοηθησει Ερωτηση 2....ξερω οτι στο xperia m δεν υπαρχει η δυνατοτητα να μπορεις να μεταφερεις εφαρμογη απο playstore σε sd card,το ιδιο ισχυει και για τραγουδια,φωτογραφιες?
TheLordOne Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μακρια απο Sony!! Και τα 2 Lg ισαξια ειναι! Καλυτερα για μενα L7
civok Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μακρια απο Sony!! Και τα 2 Lg ισαξια ειναι! Καλυτερα για μενα L7 Αιτιολογησε το <<μακρια απο Sony>> λογω σερβις της αρβατο? σε πληροφορω οτι ξαδερφος φιλου πηρε προσφατα το xperia m απο σκρουτζ αλλα ειχε προβλημα σοβαρης υπερθεμανσης,το σκρουτζομαγαζο το πηγε στην αρβατο για επαληθευση,η αρβατο συμφωνησε και πηρε αντικατασταση μακρια απο Sony γενικα βγαζει προβληματικα μοντελα εννοεις? και αν ναι ποιο? το M? Ολα? και για τα Lg ακουω οτι ειναι πλαστικουρες,κανουν κακες αναβαθμισεις,και οτι επισης το σερβις εδω ειναι αχρηστο Edit: μολις ανακαλυψα οτι το lg l7 εχει 768 ram,σημαινει και πιο αργο?
TheLordOne Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Εχω κακη εμπειρια με sony... Εκτος των προβληματων που βγαζουν και της κακης συμβατοτητας τους με το android το οποιο κολλαει κ βγαζει lag καθε 3 δευτερολεπτα, η εξυπηρετηση στο service απο προσωπικη μου εμπειρια τουλαχιστον ηταν αθλια! Εκτος της καθυστερησης επισκευης δεν αναγνωριζουν με τιποτα την αντικατασταση (ισως να επεσα σε περιπτωση δεν ξερω). Οσο για την ποιοτητα των υλικων στα LG συμφωνω.. Γιατι δεν μας λες μεχρι ποσα λεφτα δινεις μπας και πας σε τιποτα Nokia η Samsung η ακομη και Hawuei.
Crystalenia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Συμφωνώ με τον Mariosst! Μακρία από τα Sony.... Ρίξε μία ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5275&idPhone2=6315 Γιατι δεν μας λες μεχρι ποσα λεφτα δινεις μπας και πας σε τιποτα Nokia η Samsung η ακομη και Hawuei. Είπε, μέχρι 135€
civok Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 @Mariosst αυτα τα εγραψα στο αρχικο ποστ,μεχρι 135 ευρω,μονο android,με τιποτα φτηνα samsung,οχι κινεζικα Τεσπα μακρια απο Sony λετε αν και για το xperia m ακουω καλα λογια... Παντως αν τα sony κολλανε μια τα φτηνα samsung κολλανε δεκα
aelo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Με 8 € παραπάνω μπορείς να δεις και το L9 ii , που μπορεί να έχει 4.7'' οθόνη αλλά έχει σχεδον τις ίδιες διαστάσεις με το l65 και υπερτερεί σε όλα.
TheLordOne Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Εγω θα πηγαινα εδω http://www.skroutz.gr/s/3626134/Nokia-Lumia-625.html Δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο σε αυτα τα λεφτα
Crystalenia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Παντως αν τα sony κολλανε μια τα φτηνα samsung κολλανε δεκα Εγώ έχω ένα Samsung Core (200€) και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με κολλήματα κλπ....
civok Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα διαβαστε τι γραφω στο αρχικο ποστ πριν απαντησετε!! @aelo στο αρχικο ποστ γραφω καθαρα μεχρι 4''3 οθονη αυστηρα τι σχεση εχουν οι 4''7 ιντσες του L9! @Marriosst στο αρχικο ποστ γραφω καθαρα <<μονο android>> αρα οχι windows phones! @Crystalenia ευχαριστω για το λινκ και οσον αφορα το core εγω εγραψα μεχρι 135 ευρω κινητο, εσυ λες οτι εχεις το core των 200 ευρω και δε κολλαει,ειναι ομως 65 ευρω πιο ακριβο απο αυτο που ψαχνω! anyway σας ευχαριστω που μπηκατε στο κοπο να απαντησετε αν και τελικα ποιο ειναι καλυτερο απο τα 3 μοντελα για τις απαιτησεις που εχω τελικα δεν καταλαβα
aelo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το είδα που λες μέχρι 4.3 αλλά υπέθεσα ότι δεν θες παραπάνω λόγω μεγέθους. Αν δεις τα χαρακτηριστικά του l9 ii και του l65 έχουν το ίδιο μέγεθος, αν δεν θες 4.7 για άλλους λόγους πάω πάσο.
civok Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το είδα που λες μέχρι 4.3 αλλά υπέθεσα ότι δεν θες παραπάνω λόγω μεγέθους. Αν δεις τα χαρακτηριστικά του l9 ii και του l65 έχουν το ίδιο μέγεθος, αν δεν θες 4.7 για άλλους λόγους πάω πάσο. Αρα να υποθεσω και συ λες μακρια απο Sony και μεταξυ των 2 Lg που αναφερω το L65
Crystalenia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 <p>@Crystalenia ευχαριστω για το λινκ και οσον αφορα το core εγω εγραψα μεχρι 135 ευρω κινητο, εσυ λες οτι εχεις το core των 200 ευρω και δε κολλαει,ειναι ομως 65 ευρω πιο ακριβο απο αυτο που ψαχνω! </p> <p> </p> <p>anyway σας ευχαριστω που μπηκατε στο κοπο να απαντησετε αν και τελικα ποιο ειναι καλυτερο απο τα 3 μοντελα για τις απαιτησεις που εχω τελικα δεν καταλαβα</p> Σου είπα απλά ότι δεν είναι απαραίτητο ένα φθηνό Samsung να κολλάει. Δεν σου είπα να το αγοράσεις. η ιστοσελίδα που σου στειλα αναφέρει τα πλήρη τεχνικά Χαρακτηριστικά των δυο μοντελων. Αποφάσισε ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει περισσότερο. Πχ. Το d280 έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη ram (1gb που θες) αλλά μικρότερη μπαταρία. Το L7 έχει καλύτερο ήχο/ραδιόφωνο (δικο σου κρητηριο επισης) αλλά έρχεται "φορτωμένο" με εφαρμογές. Σύγκρινε τα με λίγη παραπάνω ευλάβεια και δες τι σε νοιάζει περισσότερο και αποφάσισε. Προσωπική μου άποψη: το D280 αν και με μικρότερη μπαταρία είναι καλύτερο... Sent from my GT-I8260 using Insomnia
civok Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μαλλον στο LG L65 D280 (4GB) καταληγω ελπιζω να μην εχει θεματα γιατι ως καινουριο δεν ξερουμε τα κουσουρια του
civok Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ η ερωτηση ειναι η εξης..ξερω οτι στο xperia m οτι δεν μπορεις να μεταφερεις καμια εφαρμογη απο το playstore στην sd card,ισχυει το ιδιο και για φωτογραφιες και για τραγουδια? ουτε αυτα μεταφερονται στην sd card?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα