aris1986 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 O Msn messenger αρχισε να ψοφαει απο την ανοδο του fb. To FB ειχε και τσατ σε αντιθεση με τα αλλα site κοινωνικης δικτυωσης οπως hi5. Ενω στο hi5 ελεγες δωσε μου το msn σου να μιλησουμε, στο fb ηταν μεσα online και μιλαγες! 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 το οποιο ειναι; http://messengergeek.wordpress.com/2013/04/23/use-messenger-reviver-2-to-bring-back-messenger-and-beat-skype/
Nomedor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το μόνο που μου έλειψε είναι η δυνατότητα να έχεις shaded folders με τις επαφές σου που συγχονιζε μέσω ίντερνετ από client σε client κάποτε το 2005 αλλά για κάποιο λόγο το κατάργησαν. Αλλά έτσι λειτουργεί η MS.
GrandGamer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μην αρχίσετε τα RIP! ήμαρτον Κοίτα, δεν θα διαφωνήσω αλλά χίλιες φορές MSN παρά Skype. Το Skype παίζει να είναι το μοναδικό πρόγραμμα στον πλανήτη που το minimise και το close κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα... και αυτό είναι το λιγότερο. 7
The_Colonel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Γιατί έχω την εντύπωση ότι σταμάτησε εδώ και καιρό και ότι είχε βγεί και στο insomnia σαν είδηση; lol
0verc0me Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Γιατί έχω την εντύπωση ότι σταμάτησε εδώ και καιρό και ότι είχε βγεί και στο insomnia σαν είδηση; lol Ειχε οντως βγει ειδηση http://www.insomnia.gr/_/articles/microsoft/microsoft/%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%87%ce%ae%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-windows-live-messenger-r4684 http://www.insomnia.gr/_/articles/internet/skype/%ce%b7-microsoft-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-live-mess-r4003 απλα τωρα αφορα και την Κίνα, στη τελευταία δηλαδή αγορά που είχε μείνει ενεργή.
bisbirikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Έτσι και αλλιώς το MSN messenger, Yahoo messenger ήταν απομίμηση του θρυλικού ICQ. 2
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Αυτό δείχνει ότι το δημιούργημα της Micro$oft απέτυχε παταγωδώς. Για αυτό και εξαγόρασε το Skype γιατί ήταν το καλύτερο ώσπου το πήρε στα χέρια της η M$. Άλλωστε οι μεγάλες εταιρείες είναι συντηρητικές και προτιμάνε τις εξαγορές απο το να ρισκάρουν και να καινοτομούν οι ίδιες. ή να κλέβουν ιδέες άλλων βλέπε google analytics απο alexa. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Good riddance! Εχω να το χρησιμοποιησω 7 χρόνια... 1
Pokemon640 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Την δυο πρώτες γκόμενες μου από κει μέσα τις έριξα. Την μια της τα ζήτησα κιόλας από εκεί και μέτα με κορόιδευε να μη λεγόταν msn και να λεγόταν skype, δεν αλλάζει τίποτα. Το "μέσον" αλλάζει μόνο. Οι πράξεις παραμένουν πάντα ίδιες. Από τότε που σταμάτησε το MSN ακόμα και το Skype σταμάτησα να χρησιμοποιώ. Viber, Facebook και Whatsapp αποδεικνύονται πως είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος επικοινωνίας σήμερα Μπορεί να είναι, αλλά το πρώτο και το τρίτο χρησιμοποιώ.
The_Colonel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Αυτό δείχνει ότι το δημιούργημα της Micro$oft απέτυχε παταγωδώς. Για αυτό και εξαγόρασε το Skype γιατί ήταν το καλύτερο ώσπου το πήρε στα χέρια της η M$. Άλλωστε οι μεγάλες εταιρείες είναι συντηρητικές και προτιμάνε τις εξαγορές απο το να ρισκάρουν και να καινοτομούν οι ίδιες. ή να κλέβουν ιδέες άλλων βλέπε google analytics απο alexa. Καλά δεν λες αποτυχία το MSN με την καμία... Απλά κάνανε στροφή στο skype που ταιριάζει περισσότερο (απο θέμα περιβάλλοντος και λειτουργιών με την νέα γενιά windows και κυρίως έχει περισσότερα λεφτά γιατι πχ πληρώνεις για μονάδες) οπότε γιατι να έχει 2 εφαρμογές παρόμοιες (και να υπάρχει development teams και στις 2 και support ) που μοιράζουν και τον κόσμο ενώ μπορεί να μεταφέρει τους περισσότερους χρήστες του MSN στο skype και να αυξήσει έτσι τα κέρδη
Tilemaxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 WLM + Plus = win. Custom φόντα, custom ηχητικά κλιπάκια, custom emoticons, file transfer, multiplayer games, και άλλα πολλά. Λειτουργικότητα που το Skype απλά δεν προσφέρει.Θα μου λείψει το Messenger.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα