Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και μήνες έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές για το σκοπό αυτό αλλά τίποτα. Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το goodsync ώστε να κάνω ενσύρματο (με καλώδιο) συγχρονισμό/backup ανάμεσα στους σκληρούς μου δίσκους χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το θέμα μου είναι πως πάντα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο και στο android smartphone μου. Παλαιότερα όταν είχα windows mobile το goodsync με το που συνέδεα με καλώδιο το κινητό με τον υπολογιστή έβλεπε αυτόματα το κινητό και έκανε το backup (από το κινητό) σαν να είναι το κινητό εξωτερικός σκληρός δίσκος. Τώρα που έχω android όμως, με το που συνδεώ με καλώδιο το κινητό με τον υπολογιστή, ο υπολογιστής βλέπει ως φορητή συσκευή το κινητό και όχι ως σκληρό δίσκο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το goodsync να μην αναγνωρίζει καθόλου το κινητό ως μέσο στο οποίο μπορεί να συνδεθεί για να κάνει αυτόματο backup. Δοκίμασα κι άλλα προγράμματα, tutorials αλλά τίποτα. Έχω την εντύπωση πως το όλο πρόβλημα δημιουργείται από τη στιγμή που ο υπολογιστής "βλέπει" το κινητό ως φορητή συσκευή και όχι ως εξωτερικό σκληρό δίσκο. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αυτό; To κομμάτι του backup είναι πολύ σημαντικό για μένα και μου φαίνεται παράξενο να μην μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...