ektor7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Και για να ξεκαθαρισουμε κατι,αν η samsung εκανε την αντεπιθεση απο το S2 και μετα,με το tizen,να εισαι 1000% σιγουρος,οτι οι κινεζοι tizen θα ειχαν στα smartphones,μπορει και οι υπολοιπες γνωστες εταιριες!Δε θα σου πω που μπορει να ηταν το android,μπορεις να φανταστεις ομως! Σου έβαλα λινκ με παγκόσμια στοιχεία όσον αφορά τις πωλήσεις με βάση την τιμολόγηση αλλά δεν το παρατήρησες και συνεχίζεις να υποστηρίζεις κάτι που δεν στέκει. Έχεις de facto στο μυαλό σου οτι το Iphone το προτιμούν περισσότεροι όταν θέλουν να τα σκάσουν κάτι που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Το 84,6 τοις εκατό των 35,2εκ είναι μικρότερο από το 19.82 τοις εκατό των 255,3εκ. Αν μάλιστα βάλουμε στην εξίσωση τις συσκευές των 200-300 ευρώ βλέπουμε στον πίνακα οτι το 21.52 τοις εκατό των 255,3 πάλι ξεπερνάει το 100 τοις 100 όλων των πωλήσεων των Iphones ανεξαρτήτως τιμολόγησης. Βαλε ολο το χρονο αν θες να μιλαμε για νουμερα! και οχι ενα 3μηνο! Kαι ποσα απο αυτα τα φτηνα ΔΕΝ γραφουν samsung και ειναι πραγματι vfm με ΔΥΝΑΤΑ χαρακτηριστηκα οπως υποστηριζεις!Ετσι για να ξερουμε τι πραγματικα μετρα στους android users σε ολο τον κοσμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Βαλε ολο το χρονο αν θες να μιλαμε για νουμερα! και οχι ενα 3μηνο! Θα βρω και το Q1 2014 που δεν το έχω πρόχειρο για να δεις οτι δεν αλλάζει κάτι δραματικά. Βέβαια τώρα έχει παγιωθεί η κατάσταση και τέτοια τρίμηνα θα είναι συνεχόμενα και ελπίζω κάποια στιγμή να μην υπάρχει άνθρωπος που θα αναπαράγει την καραμέλα οτι όσοι θέλουν να πληρώσουν επιλέγουν Iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Θα βρω και το Q1 2014 που δεν το έχω πρόχειρο για να δεις οτι δεν αλλάζει κάτι δραματικά. Βέβαια τώρα έχει παγιωθεί η κατάσταση και τέτοια τρίμηνα θα είναι συνεχόμενα και ελπίζω κάποια στιγμή να μην υπάρχει άνθρωπος που θα αναπαράγει την καραμέλα οτι όσοι θέλουν να πληρώσουν επιλέγουν Iphone. Ειναι και το Q3&Q4 2013,για να συμπληρωθει χρονος,που τυχαινει να μπαινουν οι γιωρτες με τις περισσοτερες πωλησεις και δες ποιες απο αυτες ΔΕΝ ειναι με ΤΟ ΟΝΟΜΑ SAMSUNG και ειναι VFM με βαση τα χαρακτηριστηκα! Γιατι το ερωτημα παραμενει. ΤΙ ζητα ο κοσμος,πραγματικα,απο μια συσκευη? Και αν θες παμε και στοιχιμα,αν και δε γουσταρω την apple,οτι το iphone 6(600-800ευρω) με 4.7" θα σπασει καθε ρεκορ πωλησεων σε smartphone και θα αυξησει τα ποσοστα(πωλησεις σε ενα χρονο) του στο παγκοσμο πανω 30%! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι και το Q3&Q4 2013,για να συμπληρωθει χρονος,που τυχαινει να μπαινουν οι γιωρτες με τις περισσοτερες πωλησεις και δες ποιες απο αυτες ΔΕΝ ειναι με ΤΟ ΟΝΟΜΑ SAMSUNG και ειναι VFM με βαση τα χαρακτηριστηκα! Γιατι το ερωτημα παραμενει. ΤΙ ζητα ο κοσμος,πραγματικα,απο μια συσκευη? Και αν θες παμε και στοιχιμα,αν και δε γουσταρω την apple,οτι το iphone 6(600-800ευρω) με 4.7" θα σπασει καθε ρεκορ πωλησεων σε smartphone και θα αυξησει τα ποσοστα(πωλησεις σε ενα χρονο) του στο παγκοσμο πανω 30%! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πουλήσει καλά αλλά στη καλύτερη περίπτωση θα διατηρήσει το ποσοστό της. Η επέλαση των Κινέζων ειναι δριμεία και συμπαρασυρει τον ρυθμό αυξησης του android συνολικά. Η Samsung για παραδειγμα με 73εκ shipments το τελευταίο 3μηνο εχασε 12 τοις εκατό εντος του android. Για να φτασει η Apple στο 30 τοις εκατό θα πρέπει να πουλησει πανω απο 200εκ συσκευες σε ενα τριμηνο και παλι παίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ πιστεύω ότι θα πουλήσει καλά αλλά στη καλύτερη περίπτωση θα διατηρήσει το ποσοστό της. Η επέλαση των Κινέζων ειναι δριμεία και συμπαρασυρει τον ρυθμό αυξησης του android συνολικά. Η Samsung για παραδειγμα με 73εκ shipments το τελευταίο 3μηνο εχασε 12 τοις εκατό εντος του android. Για να φτασει η Apple στο 30 τοις εκατό θα πρέπει να πουλησει πανω απο 200εκ συσκευες σε ενα τριμηνο και παλι παίζεται. Να αναφαιρω κατι. Οταν εγω,λεω οτι κανω επελαση,εννοω, οτι εχω ηδη μπει σπιτι σου και ειμαι πολυ κοντα στο να σε εκτοπισω και να κανω κουμαντο στην οικογενια σου. Οι κορεατες και οι Ιαπονες,ΝΑΙ, κανουν επελαση! Το οτι κερδιζω την κυριαρχια στο σπιτι μου,δε νομιζω,οτι αυτο ειναι ακριβως η εννοια του ορισμου "κανω επελαση"! Διορθωσε με αν εχω λαθος,ειτε για τη σημασια της λεξης "επελασης" ή αν πραγματι οι κινεζοι εχουν κανει επελαση,δλδ βγηκαν εκτος συνορων με "κατακτητικες" διαθεσεις και ποσοστα? Υ.Γ.Και η lenovo,ειναι ουσιαστικα η ibm και σ'αυτη στηριχθηκαν και αυτο εμπιστευτικαν οι κυριοι πελατες της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Με την ιδια λογική να βγάζαμε την αγορά των ΗΠΑ επειδή εκεί πουλάει περισσότερο το Iphone. Σιγα σιγα ολοενα και περισσότερες ασιατικές εταιρίες θα έρχονται προς τα μερη μας. Ειναι αναπόφευκτο. Ειδικά μια τεράστια αγορά σαν την Κινεζική είναι ο στόχος πολλών εταιριών. Η Apple προσπαθεί χρόνια τώρα να διεισδύσει εκεί με μέτρια αποτελέσματα. Να περιμένουμε να πιάσει εκεί για να πάρουμε στα σοβαρά την Κινα; Αρκετά το κουρασαμε με το offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι επίσης θα μπορούσαν τα δίνουν δώρο και με τα γαριδακια!! Έλεος! Δεν μας λες beltfed με αυτα τα σπεκς έχεις αγοράσει πολλές android συσκευές με λιγότερα απο 200 ευρώ; Το moto g δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγουρα η τιμη θα μειωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα