azuli Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Kαλημερα,εχω την AMD RADEON HD 6450 και εχω θεματα με τα drivers νομιζω.Εχω συχνα μυνηματα του στυλ ''the display driver has stopped responding..'' κλπ. και μου δημιουργουν θεματα κυριως στον firefox οπου κρασαρει ο driver και γινεται μπαχαλο.Καταλαβαινω οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση drivers,αλλα: ειχα διαβασει παλιοτερα οτι ο σωστος τροπος να αναβαθμισεις τα drivers της καρτας ειναι να κατεβασεις καποιο tool που θα αφαιρεσει πρωτα σωστα τα παλια drivers και μετα θα προχωρησεις στην εγκατασταση των νεων. Μπορει καποιος να με βοηθησει?Ποιο ειναι το tool και ποια η διαδικασια ακριβως?Ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Κάνε uninstall κανονικα τους drivers απο το control panel μετα καθάροισμα τα υπολοίματα των drivers με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/(κατα προτίμηση απο safe mode) και μετά πέρνα τους νεώτερους απο το site της amd 1
azuli Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Κάνε uninstall κανονικα τους drivers απο το control panel μετα καθάροισμα τα υπολοίματα των drivers με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/(κατα προτίμηση απο safe mode) και μετά πέρνα τους νεώτερους απο το site της amd ευχαριστω!
GPOWERR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool Κανε αυτο που λεει ο Spank και μετα κατεβασε και τρεξε αυτο το tool που θα σου βρει αυτοματα τους οδηγους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα