mariosmi11 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια ?? Αγορασα το παραπανω πληκτρολογιο πριν μια εβδομαδα , και παρατηρησα ενώ ολα τα κουμπια δουλευουν η ανα κατς τελεια δε λειτουργει(αν και σαν ερωτηματικο μια χαρα λειτουργει) διορθωνεται η ειναι ελλατωματικο να παω για εγγυηση??
benign Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 η ανα κατς τελεια δε λειτουργει(αν και σαν ερωτηματικο μια χαρα λειτουργει) διορθωνεται η ειναι ελλατωματικο να παω για εγγυηση?? : ; Απο Skiller. Μαλλον σου επεσε ελαττωματικο κομματι,εμενα λειτουργουν ολα. Διορθωσε την ορθογραφια λιγο,γιατι ειναι αστειο. Απο περιεργεια,σαν αισθηση πληκτρολογιου πως σου φαινεται?Γιατι εμενα μου αρεσει πολυ.
mariosmi11 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 σαν αισθηση ειναι τελειο και ειχα ακουσει και εγω πολυ καλα λογια! μηπως φταιει το λογισμικο το pc? h mpa? na paw gia service..
benign Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 σαν αισθηση ειναι τελειο και ειχα ακουσει και εγω πολυ καλα λογια! μηπως φταιει το λογισμικο το pc? h mpa? na paw gia service.. Αν το δοκιμασες καλα και δεν σου βγαζει το σωστο,πηγαινε το για service,ευκολα θα το διαπιστωσουν.Σε εμενα δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα