qqsounoob Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Γεια σας, θα ηθελα να αγορασω ενα καινουριο ποντικι για το pc μου καθως ειχα το razer taipan και δεν αντεξε.. Εκανα ενα search και ειδα πως τα ποντικια της logitech ειναι αρκετα καλα και ανθεκτικα. Γιαυτο κατεληξα στο G400 ή G500. Μπορειτε να μου προτινετε και αλλα ποντικια φυσικα αλλα το θεμα ειναι πως δεν βρηκα κανενα απο αυτα τα 2 ποντικια σε ελληνικο web καταστημα γιατι ειναι ολα εξαντλημενα και ειναι λιγο προβλημα για μενα να παραγγειλω απο εξωτερικο... Μπορει καποιος να μου βρει ενα απο αυτα τα ποντικια απο ελληνικο καταστημα στο internet η εστω να μου προτινει ενα ανθεκτικο ποντικι (για gaming περισσοτερο) για να αγορασω..(?) Η σειρα ΜΧ ειναι παλια και νομιζω περισσοτερο ακριβοτερη γιαυτο ειπα να κοιταξω την σειρα G της logitech αλλα ολες οι γνωμες δεκτες. Ευχαριστω εκ των προτερων..
aelo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το g400 και το g500 δεν τα βρήκες γιατί είναι πλέον παλιά, έχουν αντικατασταθεί από το g400s και g500s .
qqsounoob Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το g400 και το g500 δεν τα βρήκες γιατί είναι πλέον παλιά, έχουν αντικατασταθεί από το g400s και g500s . ειναι καλα και ανθεκτικα? να παρω ενα τετοιο τοτε
AiWaaa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Οταν λες χάλασε πως μόνο του η μηπως το κοπάνησες λιγάκι ?
qqsounoob Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Οταν λες χάλασε πως μόνο του η μηπως το κοπάνησες λιγάκι ? απο μονο του τιποτα δεν χαλαει, εκτος κ αν ειναι μουφα ^^ αλλα ναι, το χτυπουσα καμια φορα και τα προιοντα της razer ειναι ευαισθητα γεινκα....
AiWaaa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Σε τσάκωσα κανένα ποντίκι δεν θα αντεξει στο ξύλο.. Πάντως ειναι λιγο σκυλια τα logi. Πανε σε 400s καλυτερα 1
qqsounoob Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Σε τσάκωσα κανένα ποντίκι δεν θα αντεξει στο ξύλο.. Πάντως ειναι λιγο σκυλια τα logi. Πανε σε 400s καλυτερα ναι και εγω για 400s το εβλεπα το πραμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα