Προς το περιεχόμενο

dot ελαστικων

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειπα κατι τετοιο αλλα το να αλλαζεις ένα μονο από τα λαστιχα ενός set που εχει κανει μονο 8.000 χλμ σε ένα χρονο  δεν νομιζω να είναι τοσο τραγικο

Καθολου  τραγικο σιγα το πραμα που δεν ειναι ιδια και τα 4 ,εκτος αν κατεβαζει το ΤΤ σε αγωνες :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καθολου  τραγικο σιγα το πραμα που δεν ειναι ιδια και τα 4 ,εκτος αν κατεβαζει το ΤΤ σε αγωνες :P

Το ΤΤ (μοντ 2001)  είναι του γιου μου και αν και δεν είμαι τεχνικος το οτι εχει μονιμη τετρακινηση δεν βοηθαει στην μη αλλαγη   ολων ή δυο ελαστικων σε συναρητηση με τα λιγα χλμ και την ηλικια των ελαστικων των ελαστικων ?

μην διαβαζουμε ότι να ναι...

αν δεν υπαρχουν λεφτα να μην παρουν 200αλογα αυτοκινητο.

όπως και όταν συμβει μλκ  να ξερουν ότι να εκεινη την αλλαγη στα αμορτισέρ που δεν εκανε ή εκεινο το λιωμενο ξεραμενο λαστιχο τελικα επρεπε να φτιαχτει...

στο θεμα "φρεσκο" κτλ λαστιχο αλλοι λενε να μην είναι πολύ φρεσκο αλλα λιγων μηνων. μετα μετραει η αποθηκευση του λάστιχου...οριζοντια και όχι καθετα κ λοιπες μλκς

μην διαβαζουμε ότι να ναι...

αν δεν υπαρχουν λεφτα να μην παρουν 200αλογα αυτοκινητο.

όπως και όταν συμβει μλκ  να ξερουν ότι να εκεινη την αλλαγη στα αμορτισέρ που δεν εκανε ή εκεινο το λιωμενο ξεραμενο λαστιχο τελικα επρεπε να φτιαχτει...

στο θεμα "φρεσκο" κτλ λαστιχο αλλοι λενε να μην είναι πολύ φρεσκο και μετα μετραει η αποθηκευση του λάστιχου...

Δεν θα διαφωνησω .Πηρα περυσι ( η ζηλεια βλέπεις ...) δυο ΤΤ του 1999 και 2001 για κορη και γιο

Αμμεσως αλλαξα λάστιχα και στα δυο και στης κορης εδωσα και 960 ευρω για μηχανικα μαζεματα . Φετος εχει δωσει ακομα 600 ευρω για κατι ηλεκτρολογικα και αλλαγη εξάτμισης και καταλυτη

Του γιου ηταν σε πιο καλη κατασταση και φετος εδωσα 550 ευρω για ιμαντα , τακακια  κλπ κλπ κλπ

Δεν πηρα δυο  παλια αμαξια και τα παρατησα στην τυχη τους

Και στα δυο από τις πρωτες τους μερες από 950 ευρω για υγραεριο

πες του να κοψει κανα φρεντο και να βαλει νέο λαστιχο ή απλα να βαλει τις ατοκες δοσεις που δεινουν για τουλ. 2 νεα λάστιχα....

η ασφαλεια στο αυτοκ.αναμεσα στο δρομο και το αυτοκινητο είναι τα λάστιχα και τα αμορτισέρ...αρκετοι επιλεγουν να τα αφηνουν τελευταια και καποια στιγμη γυρναει μπούμερανγκ...

φιλος πειρε αυτοκ. 200αλογων τον ενοιαξε περισσοτερο να βαλει φλιτρο αερος παρα να αλλαξει λάστιχα.ξεκιναει με κρυα λάστιχα γρηγορα για τον κλασσικο εντυπωσιασμο/χαζομαρα και   εφυγε στην στροφη...

κλαιει τα 30χιλ  για μολις 500ε ή μια μεικτη ασφαλεια

πραγματικα ποιος αλλαζει λαστιχα ανα 3 χρονια η 40-50κ? σιγα τα αυγα που ενα λαστιχο δεν ειναι ιδιο

Εγω στο Honda CRV ειχα αλλαξει στα 40.000 χλμ και η ειρωνεια ηταν ότι όταν γυρισα σπιτι γλυστρισα πεζος στην αυλη και εσπασα το ποδι μου ...Μαλλον όμως δεν εφταιγαν τα δικα μου "λαστιχενια παπούτσια"  

πραγματικα ποιος αλλαζει λαστιχα ανα 3 χρονια η 40-50κ? σιγα τα αυγα που ενα λαστιχο δεν ειναι ιδιο

Προσωπικα σε λιγοτερο απο χρονο γιατι βγαζω τα λινα,και φοραω και 245. Εκει να δεις δραμα. Αλλα οι καυλες πληρωνονται που λεει και ο νοημων λαος

τα τελευταια τα αλλαξα μετα απο 80κ

εβαλα 285/75  να δω ποσο θα αντεξουν τα cooper stt

Προσωπικα σε λιγοτερο απο χρονο γιατι βγαζω τα λινα,και φοραω και 245. Εκει να δεις δραμα. Αλλα οι καυλες πληρωνονται που λεει και ο νοημων λαος

εχεις rx8? τοτε δικαιολογεισαι

Εγω στο Honda CRV ειχα αλλαξει στα 40.000 χλμ και η ειρωνεια ηταν ότι όταν γυρισα σπιτι γλυστρισα πεζος στην αυλη και εσπασα το ποδι μου ...Μαλλον όμως δεν εφταιγαν τα δικα μου "λαστιχενια παπούτσια"  

καπως νωρις τα αλλαξες εκτος αν ειναι αυτα απο το εγροστασιο τα dunlop..

• Like 1

Κι εγώ στα 40 40κάτι τα αλλάζω. (στα 20 κάνω συνήθως μια τράμπα μπρος πίσω)

τα τελευταια τα αλλαξα μετα απο 80κ

εβαλα 285/75  να δω ποσο θα αντεξουν τα cooper stt

εχεις rx8? τοτε δικαιολογεισαι

καπως νωρις τα αλλαξες εκτος αν ειναι αυτα απο το εγροστασιο τα dunlop..

Ναι τα Dunlop ειχε και ειχα παει για service και όταν τα ειδε αυτος που εχει το συνεργειο μου ειπε χαρακτηριστικα "δεν σε αφηνω να φυγεις από εδώ με αυτά τα λάστιχα" . Το απόγευμα τα αλλαξα και εβαλα Continental 225/65/17 102T

Δεν θα διαφωνησω .Πηρα περυσι ( η ζηλεια βλέπεις ...) δυο ΤΤ του 1999 και 2001 για κορη και γιο

Πατέρα!!!!! Χαμένε μου πατέρα!!!! Που σε έψαχνα παντού!!!

Πάρε μου και εμένα ένα TT να τριτώσει το καλό :) :)

• Like 2

Ναι τα Dunlop ειχε και ειχα παει για service και όταν τα ειδε αυτος που εχει το συνεργειο μου ειπε χαρακτηριστικα "δεν σε αφηνω να φυγεις από εδώ με αυτά τα λάστιχα" . Το απόγευμα τα αλλαξα και εβαλα Continental 225/65/17 102T

τα χειροτερα λαστιχα ever καλα εκανες και τα πεταξες

• Like 1

Πατέρα!!!!! Χαμένε μου πατέρα!!!! Που σε έψαχνα παντού!!!

Πάρε μου και εμένα ένα TT να τριτώσει το καλό :) :)

Ζήτα πιο καινούργιο όμως, τα παλιά όλο και κάτι ζητάνε πες του! :P  :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...