akis_supernatural Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 καλημερα! εχω ενα προβλημα με το viber. πηρα χθες το καινουργιο μου κινητο εβαλα την καρτα σιμ ανοιξα το viber ενεργοποιηθηκε κανονικα αλλα οι επαφες δεν συγχρονιστηκαν. πηγα ρυθμισεις του κινητου στο λογαριασμοι και συγχρονισμος βρηκα το viber και μου λεει εγινε συγχρονισμος. καμια ιδεα???
akis_supernatural Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 το εκανα αυτο το εκανα και απεγκατασταση και παλι τα ιδια
vasilisaerox Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 για πάτα το κουμπί του μενού το αριστερό και δες αν έχει εκεί κάποια επιλογή αναβάθμιση λίστας επαφών
akis_supernatural Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 να το πατισω οταν βρισκομαι που? στις επαφες? στο viber? στην αρχικη οθονη?
johnniebgood Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, μήπως οι επαφές σου είναι στην sim και όχι στο τηλέφωνο; λέω μήπως, μπορει να παίζει ρόλο.
akis_supernatural Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 οχι κανονικα ειναι απο google τα εχω δοκιμασει ολα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα