orfeas26 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση 40''-42" γύρω στα 450€ βαριά 500€.Προς το παρόν έχω δει αυτές τις δύο. Site: Samsung UE40F6320 Site: Philips 40PFL4468H Ποιά απ αυτές είναι καλύτερη??Αν έχετε καποια άλλη πρόταση πολύ ευχαρίστως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Η Philips έχει μείνει (εδώ και κάτι χρόνια) πολύ πίσω, γι' αυτό και την εξαγόρασαν οι Κινέζοι. Καλύτερα samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Να σε ρωτήσω κάτι τα ευρωπαικά μοντέλα της Philips δεν φτιάχνονται στην Τουρκία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Απ' όσο ξέρω, μόνο κάτι entry level μοντέλα, σαν την 32PFL3008, κατασκευάζονται απ' την Vestel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 οκ και τα άλλα αν δεν κάνω λάθος τα φτιάχνει η TCL ? επίσης τα μικρά μοντέλα τα (24αρια ,26αρια ,28αρια) τα φτιάχνει η vestel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 επίσης τα μικρά μοντέλα τα (24αρια ,26αρια ,28αρια) τα φτιάχνει η vestel? Αν όλα αυτά τα μοντέλα, τα παράγει αποκλειστικά η Vestel, δεν το ξέρω. Αν ναι, θα μου έκανε εντύπωση πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα