xp-user Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Καλημερα σε ολους /Μου δωσαν ενα laptop με 7αρια επανω γνησια αλλα ειναι Τουρκικα/Κατεβασα το πακετο με τις γλωσες αλλα καποια πραγματα λειτουργουν ακομα στα Τουρκικα/Πιθανων να εχω κανει και εγω καποιο λαθος στην εγκατασταση των γλωσων αλλα λεω να κανω ενα φορματ και να βαλω κατευθειαν τα Ελληνικα/Υπαρχει καποιο λινκ να τα κατεβασω απο την Microsoft ? Ευχαριστω εκ των προτερων
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Καλημέρα, κοίτα εδώ, http://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/
~mxls~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Στο Control Panel---Clock,Language and Region---Region and Language---Keyboards and Languages (έχω αγγλικα στο δικο μου) εκει έχεις ορίσει τα Ελληνικα;
xp-user Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Στο Control Panel---Clock,Language and Region---Region and Language---Keyboards and Languages (έχω αγγλικα στο δικο μου) εκει έχεις ορίσει τα Ελληνικα; Ελληνικα εχω ορισει και η επιφανεια εργασιας ειναι στα Ελληνικα απλα οταν κλεινη ο υπολογιστης η οταν κανει update τα δειχνει στα Τουρκικα και προχθες που πηγα να εγκαταστησω ενα πολυμηχανημα μου εβγαζε την επιφανεια εργασιας του πολυμηχανηματος στα Τουρκικα
G1O Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 κοιταξε Site: εδω κανε αυτα που δειχνει, επανεκκινηση και θα αλλαξουν
xp-user Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 κοιταξε Site: εδω κανε αυτα που δειχνει, επανεκκινηση και θα αλλαξουν thanks .....με τις οδηγιες αυτης της σελιδας γλυτωσα το φορματ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα