Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον πλακώνεις στο ξύλο όπως είπε ο nicoc παραπάνω.

είσαι που είσαι παράνομος να χειροτερέψεις και τη θέση σου δηλαδή :-)

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είσαι που είσαι παράνομος να χειροτερέψεις και τη θέση σου δηλαδή :-)

μα εκείνος κάνει την παρανομία να ασκήσει σωματική βία επάνω σου πιάνοντας σε , εσύ βρίσκεσαι σε αυτοάμυνα

Δημοσ.

μα εκείνος κάνει την παρανομία να ασκήσει σωματική βία επάνω σου πιάνοντας σε , εσύ βρίσκεσαι σε αυτοάμυνα

Δεν κατάλαβα ότι ασκεί βία! :-)

Δημοσ.

https://www.facebook.com/pages/Lefterakis/620130798039042

ποσα φραγκα θα χει βγαλει ο στοκος με τις μλκς αυτές..ποσο γελοίοι είναι οι υπεύθυνοι που τον αφηνουν.

παιρνουν ποσοστο από κλησεις γι αυτό το παιζει ετσι...

<<Οι λόγοι που σημαντικό μέρος των ελεγκτών δρα αυταρχικά δεν περιορίζονται στο ιδεολογικό υπόβαθρο, ούτε στην εξουσία που μπορεί να προκύπτει από τα καθήκοντά τους. Υπάρχει ένα επιπλέον ισχυρότατο κίνητρο. Για κάθε 7 πρόστιμα οι ελεγκτές παίρνουν 1 δεδουλευμένο ρεπό, για κάθε 10 πρόστιμα παίρνουν 2. Επίσης, δικαιούνται τουλάχιστον το 40% του προστίμου ως επιπλέον αμοιβή, αρκεί να μην υπερβαίνουν στο σύνολό τους το 25% των κανονικών αποδοχών τους. Κοινώς όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ, λίγες ώρες αφότου πέθανε ο Θανάσης Καναούτης, "η διαδικασία ελέγχου έχει μετατραπεί σε κυνήγι κεφαλών".

• Like 1
Δημοσ.

Ψηλά αλώνια εκει γύρω; Και να κατεβαίνεις με τα ποδια να παίρνεις το 6;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πέρασα κι εγώ Πάτρα φέτος με το 10 τοις εκατό(στο τει βεβαια)και έχω κι εγώ με τη σειρα μου τις ίδιες ανησυχίες με σένα(σπίτι,παρέες,μετακίνηση). Είμαι κι εγώ απο Σάμο και να σου πω την αλήθεια έχω αγχωθει με το θέμα "φοιτητική ζώη στην Πάτρα" γιατί συνεχώς διαβάζω και ακούω οτι είναι χάλια. Βέβαια και απο προσωπική εμπειρία δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις. Έχω μπερδευτεί το ίδιο με σένα για το που είναι καλύτερα να μείνω καθως δεν θα έχω μεταφορικό μεσο (παρόλο που οδηγώ) και αναγκαστικά θα παίρνω συγκοινωνίες, αλλά απ οτι βλέπω στα περισσότερα site τα σπίτια στο κεντρο είναι παλιά. Ας μας πει κάποιος φοιτητής ρε παιδιά, που δεν είναι απο Πάτρα, πως είναι τελικά η ζώη εκεί?

Δημοσ.

Και η χαζή ερώτηση της ημέρας. Φοιτητικές εστίες δεν έχει η πάτρα ?

Εχει φοιτητικες εστιες. Απλα κλασικα ειναι πολυ δυσκολο να μπεις.

Πέρασα κι εγώ Πάτρα φέτος με το 10 τοις εκατό(στο τει βεβαια)και έχω κι εγώ με τη σειρα μου τις ίδιες ανησυχίες με σένα(σπίτι,παρέες,μετακίνηση). Είμαι κι εγώ απο Σάμο και να σου πω την αλήθεια έχω αγχωθει με το θέμα "φοιτητική ζώη στην Πάτρα" γιατί συνεχώς διαβάζω και ακούω οτι είναι χάλια. Βέβαια και απο προσωπική εμπειρία δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις. Έχω μπερδευτεί το ίδιο με σένα για το που είναι καλύτερα να μείνω καθως δεν θα έχω μεταφορικό μεσο (παρόλο που οδηγώ) και αναγκαστικά θα παίρνω συγκοινωνίες, αλλά απ οτι βλέπω στα περισσότερα site τα σπίτια στο κεντρο είναι παλιά. Ας μας πει κάποιος φοιτητής ρε παιδιά, που δεν είναι απο Πάτρα, πως είναι τελικά η ζώη εκεί?

Μια χαρα ειναι η ζωη στην Πατρα, ειδικα για φοιτητες. Εχει πολλα μαγαζια, πολλων διαφορετικων ειδων, αρκετα φθηνα κουτουκια για καθημερινες κρασοκαταστασεις, εχει απ'ολα γενικα. Προφανως δεν εχει τις απειρες επιλογες της Αθηνας και της Σαλονικας αλλα μια χαρα ειναι.

Κοιταξτε να βρειτε σωστα παρεακια και ανθρωπους που εμπιστευεστε και μια χαρα θα περασετε.

• Like 4
Δημοσ.

Μην ακούτε αυτά τα "η φοιτητική ζωή εκεί είναι χάλια" κλπ. Είναι πολύ δύσκολο να μην περάσεις καλά φοιτητής, ακόμα και στο τελευταίο χωριό να είναι η σχολή σου! (ειδικά αν υπάρχει και μια σχετική οικονομική άνεση το θεωρώ αδύνατο να μη περάσεις καλά, σίγουρα κάτι κάνεις λάθος! Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει αυτή η άνεση και πρέπει πχ να δουλέψεις ή να συγκατοικήσεις πάλι το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο να μην περάσεις καλά!)

Άντε, καλές σπουδές και καλά να περάσετε! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Εχει φοιτητικες εστιες. Απλα κλασικα ειναι πολυ δυσκολο να μπεις.

Και η χαζή ιδέα της ημέρας: δεν θα βοηθούσε πολύ να αποσυμφορηθούν οι σχολές Αθήνας/Θεσσαλονίκης αν τα μεγάλα περιφερειακά ιδρύματα κάλυπταν επαρκώς την στέγαση των φοιτητών που είναι και το μεγαλύτερο έξοδο των οικογενειών ?

Δημοσ.

Και η χαζή ιδέα της ημέρας: δεν θα βοηθούσε πολύ να αποσυμφορηθούν οι σχολές Αθήνας/Θεσσαλονίκης αν τα μεγάλα περιφερειακά ιδρύματα κάλυπταν επαρκώς την στέγαση των φοιτητών που είναι και το μεγαλύτερο έξοδο των οικογενειών ?

Εδώ ευκαιρία ψάχνουν να τα κλείσουν γιατί δεν έχουν λεφτά και μιλάς για εστίες ;

Εχω δει περιπτώσεις που έχουν κλείσει εστίες για να τις κάνουν αίθουσες διδασκαλίας.

Πάντως για το φίλο που ρώτησε για το Τει θα βρει πιο φθηνά σπίτι προς τα εκεί λόγω μειώσης του αριθμού εισακτέων.

Δημοσ.

Σπίτι τελικά θα ψάξω στην Αγ. Σοφία, βολεύει και έχω βρει διάφορα ωραία διαμερισματάκια. Έπιπλα συμφέρει να πάρω από Αθήνα και να στείλω κάτω ή να αγοράσω από εκεί;

Δημοσ.

Σπίτι τελικά θα ψάξω στην Αγ. Σοφία, βολεύει και έχω βρει διάφορα ωραία διαμερισματάκια. Έπιπλα συμφέρει να πάρω από Αθήνα και να στείλω κάτω ή να αγοράσω από εκεί;

Δεν ξέρω την αγορά της Πάτρας αλλά μεγάλη πόλη είναι, λογικά θα βρεις τα πάντα, δε νομίζω ότι χρειάζεται να κουβαλήσεις από Αθήνα. Επίσης, δες και για μεταχειρισμένα αν δε σε πειράζει, οι περισσότεροι που ξενοικιάζουν τα σκοτώνουν

Δημοσ.

Ούτε για αστείο μην το ξαναπείς αυτό. Πρόκειται για μια από τις top φοιτητουπόλεις της Ελλάδας. Φτηνές τιμές, μικρές αποστάσεις, πολλές επιλογές για έξοδο, πολύς κόσμος. ;)

• Like 4
Δημοσ.

Για επιπλα υπαρχει και ικεα παντως στην Πατρων Κλαους μετα τα lidl αλλα μονο σαν αποθηκη νομιζω, παραγγελνεις δηλαδη αυτα που θες και στα φερνει εκει δεν ειναι κανονικο καταστημα να μπεις και να τσεκαρεις κιολας επιτοπου.

Δημοσ.

και πρακτικερ εχει [βεβαια τι ειδων επιπλα αγοραζεις ποιος ξερει...]  Αμα βρεις καλη παρεα ειναι ωραια στη Πατρα :D  [καλα γενικα οπου κ να εχεις καλη παρεα <<μετραει>> απλα αν βοηθαει κ το μερος μια χαρα!
Οπως ειπωθηκε δεν εχει τις τρελες επιλογες της Αθηνας , αλλα δεν ειναι και Εβρολίγκα .... ;) Μην εχετε αγχος για τις παρεες,στην αρχη κανεις παρεα με καμποσους και μετα το Β ή Γ εξαμηνο «ξεκαθαριζει» η σταθερη παρεα! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...