Προς το περιεχόμενο

Htc one m8 vs Samsung Galaxy s5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δύο συσκευές..Να πω οτι ειμαι πρωην κάτοχος htc one m7 που εχω να πω μονο θετικα για αυτο (εκτος μπαταρίας)..

Το m8 το πηρε πρόσφατα ο κολλητός μου και το εχω δουλέψει λίγο..Πραγματικά τρομερά ηχεία και φοβερό ακουστικό και ολο το κινητό ειναι πολυ ποιοτικό...Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι τα onscreen buttons,η μπαταρία του και το στενομακρο σχημα του που πιστευω οτι ειναι ολα θεμα συνήθειας...

Απο την αλλη μερια, το s5 το εχω δουλέψει μονο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και νομιζω πως θα κάθεται καλύτερα στο χερι μου, Η οθόνη του σε μερικα σημεία μου αρεσει καλύτερα απο το htc αλλα οταν έρχεται το άσπρο μου φαινεται κάπως..Δεν ξερω αν εχει διαφορά με τις ρυθμισεις που εχει για την οθόνη, δεν το δοκίμασα...Κολλήματα δεν παρατήρησα αλλα δεν ξερω τι γίνεται σε καθημερινή χρήση..Θελω να μαθω πως τα παει με το ακουστικο και το ηχείο καθως και σε ένταση σήματος wifi και δίκτυου που το m8 ειναι απο τα καλύτερα που εχω δει..Επισης ποσο πιο καλή μπαταρια εχει και πως ειναι η οθόνη κατω απο τον ηλιο;;

Ποιο μου προτείνετε; ; Αξιζει τα παραπανω χρηματα το m8?Ακόμα σκεφτομαι πως σε περίπτωση service με το htc θα πρεπει να μπλεξω με arvato,αλλα απο οτι εχω διαβασει στο forum το m8 ειναι απροβληματιστο..

Δημοσ.

Η μπαταρια του μ8 ειναι -οριακα- καλυτερη. Το μονο του μειονεκτημα η φωτογραφικη. Α! Και το απαραδεκτο μεγεθος, που ειναι δυστυχως η ταση ολων των κατασκευαστων.

Δημοσ.

Η μπαταρια του μ8 ειναι -οριακα- καλυτερη. Το μονο του μειονεκτημα η φωτογραφικη. Α! Και το απαραδεκτο μεγεθος, που ειναι δυστυχως η ταση ολων των κατασκευαστων.

Απαραδεκτο μεγεθος τι εννοεις τα μεγαλα bezel?

Δημοσ.

Εννοω πως η γενικοτερη ταση ειναι το μεγεθος να ξεφευγει. Και οσοι απο μας δε βλεπουμε τσινιες/δε παιζουμε παιχνιδια ή εχουμε και ταμπλετ, πραγματικα δε χρειαζομαστε κινητα 4,3" και ανω.

Δηλαδη αυτο το πραγμα, νεο high end κινητο να πλασαρεται στις 5,5" και τα μινι να βγαινουν στις 4,7" θεωρω πως ειναι υπερβολη και δειχει ελλειψη καινοτομιας απο τις εταιριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...