karxantiras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παίδες! Μόλις ανακάλυψα μία παλιά φωτογραφική μηχανή και άλλους δύο φακούς και επειδή είμαι άσχετος στο θέμα Cameras θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δες στο ebay πόσο πουλιούνται και πράξε ανάλογα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karxantiras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δες στο ebay πόσο πουλιούνται και πράξε ανάλογα.... Ναι το έψαξα αλλά ανάλογα με το μοντέλο και τους φακούς έχει πολλές διαφορετικές τιμές και δεν μπορώ να καταλάβω γι αυτό ζήτησα τη βοήθεια σας. Anyway ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Minolta+SR-7&rt=nc&LH_BIN=1 αναλογα την κατασταση.αν δουλευει αν εχει κανει σερβις γρατζουνιες στον φακο -πλαισιο κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 ποιο μοντέλο και φακοί είνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karxantiras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 ποιο μοντέλο και φακοί είνια? Είπα να τα βγάλω φωτογραφία για να μην πω τίποτα λάθος Είπα να τα βγάλω φωτογραφία για να μην πω τίποτα λάθος Ο πρώτος ήταν τις μηχανής και είναι 58mm ο άλλος είναι Tokina ( 35 mm 1:2.8 ) και ο τρίτος γράφει Ancor 100-200 mm 1:5:6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 O πρώτος αν είναι ο 50 1.4 γιατί δεν φαινετε καλά.. Παίζει από 30-50 οι άλλοι δεν λένε και πολλά από όσο ξέρω... Τώρα είδα ότι ήταν ο 58 και αυτός στα ίδια λεφτά παίζει O tokina είναι φθηνότερος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karxantiras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 O πρώτος αν είναι ο 50 1.4 γιατί δεν φαινετε καλά.. Παίζει από 30-50 οι άλλοι δεν λένε και πολλά από όσο ξέρω... Τώρα είδα ότι ήταν ο 58 και αυτός στα ίδια λεφτά παίζει O tokina είναι φθηνότερος.... O πρώτος είναι 54 mm 1.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Είσαι σίγουρος ότι είναι 54 και όχι 50 η 58? Δεν ξέρω ότι υπάρχει 54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karxantiras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Είσαι σίγουρος ότι είναι 54 και όχι 50 η 58? Δεν ξέρω ότι υπάρχει 54 Αα ναι 58 είναι άρα να βάλω τον πρώτο φακό 35 τους άλλους 20 και 20 και την μηχανή 25? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Τι να σου πω ανάλογος και την κατάσταση τους πρέπει να δεις τι σκόνες έχουν εσωτερικά τι γρατσουνιές τα κρυσταλλα αν έχουν μούχλα αν γυρίζει ομαλά το δαχτυλίδι του διαφράγματος και της εστιάσεις αν δουλεύει καλά η μηχανή....είναι πολύ παλιά και ίσως να έχει κάποια απο τα παραπάνω... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2014 από hayas88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karxantiras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Τι να σου πω ανάλογος και την κατάσταση τους πρέπει να δεις τι σκόνες έχουν εσωτερικά τι γρατσουνιές τα κρυσταλλα αν έχουν μούχλα αν γυρίζει ομαλά το δαχτυλίδι του διαφράγματος και της εστιάσεις αν δουλεύει καλά η μηχανή....είναι πολύ παλιά και ίσως να έχει κάποια απο τα παραπάνω... Oook thanks για τη βοήθεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timotheos22 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Vintage camera ε; Βάλε φακούς,θήκη και κάμερα στο ebay σε δημοπρασία,με ένα reserve που να σε ικανοποιεί.Άμα δεν πουληθεί,προσαρμόζεις το reserve κατάλληλα. Πόσο σκέφτεσαι να τη δώσεις μαζί με όλα τα παρελκόμενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα