Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

minideal

vickmall

to2c

πολυ καλά αυτά τα καταστήματα αλλα δεν εχω πιστωτική παρότι ειναι φοβερά κινητά σε εξευτελιστικές τιμές.τι λύση να βρω;
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγάλε μια προπληρωμένη από μια τράπεζα, χρησιμοποίησέ την για να κάνεις λογαριασμό PayPal και καλές αγορές. Δε χρειάζεσαι πιστωτική.

Δημοσ.

Μπορεις να αγορασεις με την καρτα που εχεις για το ΑΤΜ (χρεωστικη) ή βγαλε μια pre paid την οποια την γεμιζεις απο τον λογαριασμο σου.

Την χρεωστικη δεν την δεχονται ολα τα καταστηματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάποια ελληνικά καταστήματα δε πουλάνε κινέζικα κινητά εστω με καπέλο στην τιμη;δε ξέρω πως να παραγγειλω απο εξω.το redmi note xiaomi ποσοκοστιζει απο εξωγιατι ελληνικό καταστημα το φέρνει στα 249 ευρώ το mr gadget...

Τέλος στα 100 -150 ευρώ υπάρχει φτηνό και τίμιο phablet έστω με υποδυεστερα χαρακτηριστικά;απλα θέλω οθόνη 5.5 η 6 ίντσες.

Δημοσ.

180€ κοστίζει το Redmi Note από Vickmall, οπότε το mrgadget έχει 40% καπέλο, δε τα λες και λίγα.

Συμφωνώ,αλλά δεν έχω ουτε πιστωτική ουτε χρεωστική,ουτε γνωρίζω να δημιουργήσω λογαριασμό paypal ουτε να παραγγειλω ουτε μπορω να ασχοληθω με ταχυδρομεια
Δημοσ.

Συμφωνώ,αλλά δεν έχω ουτε πιστωτική ουτε χρεωστική,ουτε γνωρίζω να δημιουργήσω λογαριασμό paypal ουτε να παραγγειλω ουτε μπορω να ασχοληθω με ταχυδρομεια

Εδώ μπορείς να βρεις ένα αναλυτικότατο οδηγό πως μπορείς να κάνεις αγορές μέσω Paypal και πως μέσω προπληρωμένων καρτών -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398525

Στις 5.5 ίντσες καλύτερη συσκευή, με μία τεράστια ελληνική κοινότητα να το υποστηρίζει και από μία εταιρεία που είναι πρώτη αυτή την στιγμή σε πωλήσεις στην Κίνα, από το XIAOMI HONGMI NOTE MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.5 Inch HD IPS στα 158€ τελική δεν θα βρεις. Εγώ έχω αγοράσει κινητό της εταιρείας (Xiaomi Mi3 64GB) και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Επίσης το μαγαζί είναι έμπιστο, με εκπρόσωπο στο myphone.

Δημοσ.

Απο εγγύηση τι ισχύει;ειναι καλύτερα πχ να δαπάνησω περισσότερα χρήματα και να πάρω το galaxy note 3 η και εκεί το service ειναι μάπα σου λένε ότι εχει υγρασία το κινητό και τρέχεις και δε φτάνεις;βέβαια το galaxy note 3 όσο καλό ειναι και πανάκριβο.

Δημοσ.

Αυτο θα ελεγα και εγω 1320.

παρα πολυ καλό το 1320,αλλα φοβάμαι το ότι ειναι windows phone και όχι android,και επίσης ότι θέλει 250 ευρω απο birdphone,θα το ήθελα σε τιμη στα 200 ευρω...
Δημοσ.

Γιατι φοβασαι τα windows phone?

μήπως δεν έχουν πολλές εφαρμογές και στην εκμάθηση τους.

Η τιμη του 1320 πιστεύεις εχει περιθώρια να πέσει και άλλο;

Δημοσ.

Μία άλλη πρόταση, αν δεν θέλεις να παραγγείλεις από Κίνα, είναι το LG G PRO LITE, που το έβγαλε σήμερα το eshop στο "crazy sundays" προσφορά στα 185,00 ευρώ. Πολύ καλή προσφορά αν δεις ότι στο skroutz είναι στα 259,00 ευρώ. 

Απλά, δεν πιάνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κινέζικων στα ίδια χρήματα. Αν δεις εδώ, και κάνεις τη σύγκριση, θα καταλάβεις τη διαφορά...

http://android-phone.gr/smartphones/Phablets.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...