Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, αποφάσισα να πάρω τελικά smartphone, ένα samsung galaxy σ3.

Είχα την εντύπωση ότι στο σπίτι μου μπορώ να συνδεθώ δωρεάν στο ίντερνετ μέσω wifi από τη σύνδεση που χρησιμοποιώ και για τον υπολογιστή (ή γενικά όπου βρίσκω wifi).

Έχω κοσμοτέ και σκόπευα να βάλω γουάτς απ, κολ δεμ ολ, γι' αυτό και είχα 5 ευρώ μέσα.

Πριν όμως απ' αυτό θέλησα να δω πώς δουλεύει το ίντερνετ, σκανάρισα για δίκτυα wifi βρήκα το δικό μου, έβαλα τον κωδικό που έλεγε κάτω στο router, συνδέθηκα, όλα ωραία. Μετά από 5 λεπτά στο ίντερνετ όπου κοίταξα λίγο το γιουτιουμπ και τα ιμέιλ μου, βλέπω ότι από τα 5 ευρώ έχουν μείνει 25 λεπτά.

Αν κλείσω το wifi και πάω να μπω ίντερνετ, δε φορτώνει σελίδα. Αν πάω settings, more networks, το mobile data είναι off. Τι ακριβώς συνέβη; Λάθος νόμιζα ότι μπορώ να μπω δωρεάν από τη σύνδεση του σπιτιού ή έκανα κάτι άλλο;

Ευχαριστώ όποιον ξέρει ν' απαντήσει.

Δημοσ.

Καταρχην, call them all (εκφρασεις τετοιες να τις γραφεις με λατινικους, δεν θα σου πει καποιος κατι) θελει να βαλεις 6 ευρω (απο καποιο καταστημα κοσμοτε ή γερμανος).

Κατι αλλο παιχτηκε, γιατι ακομα και το day pass ειναι 1 ευρω. Μηπως εχεις κανει καμια βλακεια και σου τρωνε την καρτα με μηνυματα? 

(που θελει να στειλεις sms σε τηλεπαιχνιδια και αλλα τετοια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχην, call them all (εκφρασεις τετοιες να τις γραφεις με λατινικους, δεν θα σου πει καποιος κατι) θελει να βαλεις 6 ευρω (απο καποιο καταστημα κοσμοτε ή γερμανος).

Κατι αλλο παιχτηκε, γιατι ακομα και το day pass ειναι 1 ευρω. Μηπως εχεις κανει καμια βλακεια και σου τρωνε την καρτα με μηνυματα? 

Για το call them all, ναι 6 έβαλα.

Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, σήμερα πήρα το κινητό, φόρτισε, το άνοιξα και κυριολεκτικά το πρώτο που έκανα ήταν να ψάξω πώς δουλεύει το wifi και να συνδεθώ εκεί. Αμέσως μετά είδα ότι το υπόλοιπο είχε σχεδόν εξαντληθεί.

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος data usage είναι 0 για mobile και 41.93 για wi-fi. 

Επεξ/σία από Ardent
Δημοσ.

Μηπως εχεις κανει καμια βλακεια και σου τρωνε την καρτα με μηνυματα? 

Δημοσ.

^^^ Αυτό ή ενεργοποίησες κάποια υπηρεσία whatup (π.χ. με 5 ευρώ μιλάς με τους Χ).

Το wifi δεν χρεώνει. 

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να ειχε την επιλογη δικτυου στο αυτοματο,για καποιον λογο να σταματησε να λειτουργει το wi-fi και να συνδεθηκε το κινητο αυτοματα σε 3G?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...