dj_stefan23s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Καλησπερα σας, σαν νεος συνδρομητης vdsl 50 της wind εχω το εξης προβλημα με το συγκεκριμενο ρουτερ.Με πεταει εξω απο online παιχνιδια οπως battlefield η και ακομη απο το zoo που παιζει ταβλι ο πατερας μου.οι ρυθμισεις ειναι σωστες συγχρονιζει στα 49988 κατεβαζω με 6 mb το δευτερολεπτο,δεν εχω παραπονο απο ταχυτητα και απο πλοηγηση στο ιντερνετ.μονο το οτι με πεταει καποιες φορες απο τα παιχνιδια και μου λεει ελεγξτε την συνδεση κτλ κτλ.με χαμηλο Ping.θεωρω πως ισως φταιει το firewall που εχει το router που δυστυχως δεν απενεργοποιειται.εχει μονο high,mid,low.μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει με το προβλημα μου?ευχαριστω εκ των προτερων
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 δες μηπως υπαρχεει firmware update για αυτο το ρουτερ.β.βαλτο low το firewall και κλεισε γενικοτερα τετοια Protections>δεν περιμενω και πολλα πραγματα απο αυτο το ρουτερ αλλα λεμε. επισης αν ανοιξεις Ports για τα games να ξερεις οτι ο οτε κοβει καποια Portsδιαβασε εδω http://www.insomnia.gr/topic/329888-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-baudtek-%CF%84%CE%B7%CF%82-conn-x/ για την αυξημενη ασφαλεια της οτενετ. επισης οταν σε πεταει μηπως σβηνει κανα λαμπακι?δηλαδη σου κανει disconnect το ρουτερ ?η μηπως σε πεταει απο το wireless απλα οποτε δοκιμασε με καλωδιο να δεις αν εχεις τα ιδιια θεματα.γιατι το σε πεταει μπορει να ειναι πολλα πραγματα.απο το χανει την συνδεση μεχρι πεφτει το internet μεχρι εχει packet loss μεχρι χανει το ασυρματο
dj_stefan23s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω φιλε μου για την ανεση απαντηση σου.το εχω στο low και γενικα δεν εχει κατι αλλο να αλλαξω.απλα μου κοβει γενικα.δεν μπορω να μπω σε καποιες σελιδες και με πεταει στα games.τι μου προτεινεις αλλο router η και παλι δεν θα αλλαξει κατι γιατι φταιει κατι στη γραμμη της wind?ευχαριστω και παλι Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω φιλε μου για την ανεση απαντηση σου.το εχω στο low και γενικα δεν εχει κατι αλλο να αλλαξω.απλα μου κοβει γενικα.δεν μπορω να μπω σε καποιες σελιδες και με πεταει στα games.τι μου προτεινεις αλλο router η και παλι δεν θα αλλαξει κατι γιατι φταιει κατι στη γραμμη της wind?ευχαριστω και παλι Sent from my iPhone using Insomnia ειναι δυσκολο να βρεις αλλο vdsl router. β.μηπως σβηνει καποιο λαμπακι? γ,μηπως εχει βγει κανα Firmware update? δ.αν σε παιρνει διαβασε αυτο το θεμα σχετικα με την καλωδιωση στο vdsl. http://www.insomnia.gr/topic/535486-προετοιμασια-για-vdsl/ πιο πολυ σε περιπτωση που σου σβηνει το λαμπακι του ιντερνετ ή του dsl.δεν μπορεις να ξερεις αν φταιει η γραμμη ή ο ρουτερ.θελει και αλλο ρουτερ για δοκιμες αλλα να δουμε αν σβηνει και καποιο λαμπακι.επισης οταν δεν εχεις ιντερνετ στο μενου του ρουτερ μπαινεις?αλλο pc μπαινει στο ιντερνετ?θελει πολυ testing για να δουμε τι φταιει.πρεπει να γινονται δοκιμες και να βλεπουμε καθε φορα αν φταιει κατι η οχι με σκοπο να μεινουν οσο λιγοτερες πιθανες εκδοχες του προβληματος γινεται.γιατι τωρα εχουμε 10 πραγματα που μπορει να φταιει.οσο δοκιμαζεις πραγματα και οσ πιο συγκεκριμενος γινεις στο προβλημα τοσο βαδιζουμε προς την λυση του. μηπως πχ καπου δεν υπαρχει φιλτρο και πεφτει το νετ οταν σηκωνεις τηλεφωνο?μηπως υπαρχει συναγερμος χωρις φιλτρο?? επισης γινεται μονο στα παιχνιδια η παντου?δηλαδη αν δεν παιξεις παιχνιδι τοτε ολα οκ ?μηπως απλα κανει disconnect και εκτος παιχνιδιου αλλα δεν το καταλαβαινεις ενω στο Game το καταλαβαινεις επειδη σε πεταει εξω?
dj_stefan23s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 εχω ακουσει για draytek οτι ειναι καλα ρουτερ.τι θα μοθ προτεινες?εχει βγει firmware update αλλα ειναι απο τον οτε.εγω εχω wind.κανει κατι κολληματακια και στο ιντερνετ.εκει που σερφαρω κολλαει καποιες φορες.εχω την εντυπωση οτι ειναι απο το ρουτερ.δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.απλα μην δωσω 150 ευρω και παλι δεν γινει δουλεια γιαυτο ρωταω μηπως μπορουμε να δουμε τι μπορει να φταιει.δεν σβηνει λαμπακι οχι.επισης δεν πεφτει το νετ οταν σηκωνω τηλεφωνο.εχω φιλτρακια παντου. εχω ακουσει για draytek οτι ειναι καλα ρουτερ.τι θα μοθ προτεινες?εχει βγει firmware update αλλα ειναι απο τον οτε.εγω εχω wind.κανει κατι κολληματακια και στο ιντερνετ.εκει που σερφαρω κολλαει καποιες φορες.εχω την εντυπωση οτι ειναι απο το ρουτερ.δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.απλα μην δωσω 150 ευρω και παλι δεν γινει δουλεια γιαυτο ρωταω μηπως μπορουμε να δουμε τι μπορει να φταιει.δεν σβηνει λαμπακι οχι.επισης δεν πεφτει το νετ οταν σηκωνω τηλεφωνο.εχω φιλτρακια παντου. και επισης οταν το εβαλα το ρουτερ δεν ειχα ιντερνετ μεχρι να ενεργοποιησω το vtrunk.μηπως γνωριζεις τι ακριβως κανει αυτο μηπως απο κει φταιει κατι.
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 τα draytek πχ 2760 delight ειναι πολυ καλο αλλα μιλαμε και για 150 ευρω.οχι οτι δεν αξιζει τα λεφτα του.απλα αν ειναι πχ θεμα γραμμης ναι μενθα εχεεις καλυτερο ρουτερ αλλα μπορει να μην λυσεις το προβλημα που εχεις.για αυτο σου ειπα οτι θελει αρκετες δοκιμες(τις εγραψα πιο πανω) για να δουμε τι φταιει.θα μπορουσες να δοκιμαζες και firmware οτε απλα το βασικο ειναι να μπορεις να ξαναβαλεις της wind αμα χρειαστει.δες αν τα κολληματα στα κανει μονο με wifi ή και με καλωδιο για να δουμε τι γινεται.επισης αν θες δωσε στο Pc σου καρφωτα dns google 8.8.4.4 να δουμε μηπως ειναι θεμα dns.εναλλακτικα πρεπει απο command prompt να κανεις τα παρακατω.Ping ip router Πχ Ping 192.168.1.254 και να δουμε τι βγαζειping 194.219.227.2 και να δουμε τι βγαζεικαι ping www.insomnia.gr να δουμε τι βγαζει.αυτο το κανεις οταν θα εχεις τα κολλημετα.επισης θα προτεινα να διαβασεις το θεμα για την σωστην καλωδιωση του vdsl και αν πιανουν τα χερια σου να την κανεις.γραψε μας και τα χαρακτηρηστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ.επισης vdsl εχεις απο το αστικο κεντρο ή απο τα νεα Kv?εδω σου λεει για το vtrunk http://computer.howstuffworks.com/lan-switch17.htmαλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζεται στο zte>αλλιως δοκιμασε κανα hard reset στο ρουτερ μηπως στρωσει γιατι μου φαινεται παραξενο να πρεπει να τσεκαρεις κατι για να παιξει το ιντερνετ.υποτιθεται οτι το δινουν ετοιμο για να παιξει. αν και καποιος εδω το ιδιο λεει http://www.adslgr.com/forum/threads/685008-ZTE-931-VII-%CE%A1%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82 οτι ενεργοποιησε το trunk.σαν να κανει assign στα port το interface του ιντερνετ για να παιξει το Internet. αν και με βαση αυτην την εικονα http://stanleytiang.blogspot.gr/2013/02/unifi-connect-to-unifi-zte-931dii-with.html θελει το vlan trunk γιατι πρεπει να υπαρχουν καποια vlans σελιδα 79 http://personal.inet.fi/private/micax/931WII%20VDSL2%20Modem%20User%20Manual%20V2.0.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα