Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι ετοιμος να αγορασω ενα κινεζικο smartphone ( lenovo s660) και θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω για να μην περασει τελωνειο κλπ
Επισης στο minideal βλεπω κατι γραφουν για root, τι ειναι αυτο;
Να σημειωσω πως δεν ξαναεχω χρησιμοποιησει smartphone και θα ειναι το πρωτο μου

Δημοσ.

για να μην περασει τελωνειο το παραγγελνεις με Free shipping ( china post , sigapore post ) οτιδηποτε σου παρεχει το site. Αμα αγορασεις με DHL και τις αλλες κουριερ τοτε θα περασει σιγουρα απο τελωνειο. 

Το ροοτ ειναι για να ξεκλειδωσεις ας πουμε καποια πραγματακια απο το λογισμικο. Απο την ωρα που δεν εχεις επαφη μην το επιλεγεις. Δεν χανεις τιποτα. 

ps. πολυ ωραιο κινητακι btw. σκεφτομουνα και γω να το τσιμπησω λογω μπαταριας! 

Δημοσ.

Βλεπω ολοι γραφουν να το στειλουν ως αντικειμενο μικρης αξιας και δεν αναφερουν τροπο αποστολης, να αναφερω εγω ( china post , sigapore post ) για καλο και για κακο;

Δημοσ.

Ανεφερε το αλλα ηδη το ξερουν και το κανουν απο μονοι τους οποτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα σε 14-15 μερες θα το εχεις και αξιζει

Δημοσ.

για να μην περασει τελωνειο το παραγγελνεις με Free shipping ( china post , sigapore post ) οτιδηποτε σου παρεχει το site. Αμα αγορασεις με DHL και τις αλλες κουριερ τοτε θα περασει σιγουρα απο τελωνειο. 

Το ροοτ ειναι για να ξεκλειδωσεις ας πουμε καποια πραγματακια απο το λογισμικο. Απο την ωρα που δεν εχεις επαφη μην το επιλεγεις. Δεν χανεις τιποτα. 

ps. πολυ ωραιο κινητακι btw. σκεφτομουνα και γω να το τσιμπησω λογω μπαταριας! 

Γιατί να μην επιλέξει το root? Θα του το σετάρουν αυτοί και θα το χει έτοιμο. Κάποιες εφαρμογές θέλουν root, αν πέσει σε καμιά τέτοια άντε να κάτσει να ψάχνετε μετά. Επίσης τους λέμε να το τεστάρουν πρώτα αν δουλεύει και γενικά γράφουμε το γνωστό ποιηματάκι(το βρίσκετε κάτω κάτω σε σχόλια, σε διάφορα κινητά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...