Shadowjack Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς δεν με αφήνει να αλλάξω το ratio στη tv σε just scan. επισης έχω ορισει την VGA εισοδο ως pc. Το μόνο πρόβλημα ειναι οτι στο catalyst (το οποιο έχω κανει update πρν απο δύο μερες) δεν εχει την επιλογή ''scaling options'' οπως την έχω δει σε αλλα pc. επομενως το Overscan/Underscan, για μένα δεν υπάρχει ως επιλογή.(το έψαξα πιο βαθια στο google και youtube και βρηκα οτι η σίγουρη λυση ειναι να πας μέσω registry, HKLM/System/ControlSet001/Control/Video/{91357F10-E8FC-41DF-AB9F-FDA3D0E8698A}/0000/TVEnableOverscan = 0, HKLM/System/ControlSet001/Control/Video/{91357F10-E8FC-41DF-AB9F-FDA3D0E8698A}/0000/DigitalHDTVDefaultUnderscan = 0 αλλά δεν μου βγάζει τα τελεύταια στοιχεια απο αυτην τα links.. ισως αυτη η photo να βοηθησει. ελπιζω να ειναι αυτο που μου ζητατε περι Overscan/Underscan... [link=file:///C:/Users/shadowjack/Desktop/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%20%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.png][/link]
Ntinaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 αλλαξε αυτο το σαπιοκαλωδιο και παρε ενα hdmi... 1
Shadowjack Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 αλλαξε αυτο το σαπιοκαλωδιο και παρε ενα hdmi... k μαλλον θα φταιει το καλωδιο προφανως, thank you.
infin1tyGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το συνδέσεις με HDMI θα εμφανιστούν και οι επιλογές για Underscan/Overscan σε περίπτωση που δε λυθεί κατευθείαν με την αλλαγή το πρόβλημα. Αν έχεις έξοδο HDMI στον υπολογιστή, σίγουρα να το προτιμήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα