giannisbog Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ποσοι βλεπατε αυτο το φανταστικο παιδικο ?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Εμενα με λενε Ιασονα ...αλλά δε το βλεπα.Ειχα δει 5-6 φορές την ταινία όμως -δρακουθ δρακουθ , ένα θνητό αγόρι ο Ιασονας φοράει την ζώνη -ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ? -ΝΑΙ! ΝΑΙΙ! λολ
giannisbog Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Εμενα με λενε Ιασονα ...αλλά δε το βλεπα.Ειχα δει 5-6 φορές την ταινία όμως -δρακουθ δρακουθ , ένα θνητό αγόρι ο Ιασονας φοράει την ζώνη -ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ? -ΝΑΙ! ΝΑΙΙ! λολ Δεν σου αρεσε ?
michael92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Υπερβολικά κιτς anthro design. Το έβλεπα όμως γιατί δεν είχα internet όταν παιζόταν στο fox kids
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δεν σου αρεσε ? Πλάκα φαίνεται να έχει απο το βίντεο.Απλως εγώ δε το ήξερα.πρώτη φορα το ακουσα τώρα που το έβαλες
giannisbog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Πλάκα φαίνεται να έχει απο το βίντεο.Απλως εγώ δε το ήξερα.πρώτη φορα το ακουσα τώρα που το έβαλες Ηταν πολυ ευχαριστο παιδικο πραγματικα
giannisbog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Κι εγώ το έβλεπα! Σ'ωραίος ρε ts! Θα ανεβασω και αλλα παιδικα σε λιγο καιρο κανε Subscribe na deis !!!
kuma Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ποοοοοοοοοοοοοοοοο τι μου θύμησες τώρα....το ειχε και νωρίς αν θυμάμαι καλά.....και σηκωνόμουνα να τ δω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα