Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ εδώ κ καιρό η σύνδεση μου δούλευε ρολόι στα 14-16 Mbps σταθερα κ χωρίς αποσυνδέσεις(εχω dp hol 24αρι στο Ηράκλειο Κρήτης) γύρισα από διακοπές κ είτε σερνεται στα 3-4 Mbps είτε διακόπτεται τελείως κ επανέρχεται μετα από 5λεπτα

Παρατήρησα στο δρόμο εξω από το σπίτι σκαμένο ένα κομάτι του δρόμου με νεα ασφαλτο από πάνω κ μου είπαν κατι γειτονες ότι για μια ημερα πριν ένα μηνα γίνοταν εργα.Επικοινώνησα με hol κ ήρθε σήμερα τεχνικός ο οποίος μου ειπε ότι τα εργα ηταν του οτε κ είναι σίγουρος ότι αυτό φταιει κ θα επικοινωνήσει η hol μαζί τους για να το φτιάξουν.

Εχουν αρχίσει να με ζώνουν τα μαύρα φίδια ότι θα τραβήξει καιρό η ιστορία.Τι γίνεται συνήθως σ αυτές τις περιπτώσεις;

Δημοσ.

Ενώ εδώ κ καιρό η σύνδεση μου δούλευε ρολόι στα 14-16 Mbps σταθερα κ χωρίς αποσυνδέσεις(εχω dp hol 24αρι στο Ηράκλειο Κρήτης) γύρισα από διακοπές κ είτε σερνεται στα 3-4 Mbps είτε διακόπτεται τελείως κ επανέρχεται μετα από 5λεπτα

Παρατήρησα στο δρόμο εξω από το σπίτι σκαμένο ένα κομάτι του δρόμου με νεα ασφαλτο από πάνω κ μου είπαν κατι γειτονες ότι για μια ημερα πριν ένα μηνα γίνοταν εργα.Επικοινώνησα με hol κ ήρθε σήμερα τεχνικός ο οποίος μου ειπε ότι τα εργα ηταν του οτε κ είναι σίγουρος ότι αυτό φταιει κ θα επικοινωνήσει η hol μαζί τους για να το φτιάξουν.

Εχουν αρχίσει να με ζώνουν τα μαύρα φίδια ότι θα τραβήξει καιρό η ιστορία.Τι γίνεται συνήθως σ αυτές τις περιπτώσεις;

https://www.google.gr/search?q=prey&rlz=1C1ASRM_enGR582GR582&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VZQAVL_cEuSC4gSO0oCICQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1920&bih=979#q=pray&revid=1004951669&tbm=isch&imgdii=_

Δημοσ.

αν εχει προβλημα το συγκεκριμενο ζευγαρι μονο θα σου δωσουν αλλο.αν εχουν ολα τα ζευγαρια τοτε ή θα δωθει καλωδιακη για να ξαναφτιαχτει ή μεσα οπως ειπε ο φιλος απο πανω preyyy.οταν καιι αμα παιξεις παλι στην αρχικη ταχυτητα ζητα και 6 margin απο την hol για να παρεις τα μεγιστα της γραμμης σου αμα δεν το εχεις κανει ηδη.

Δημοσ.

το βασικο ειναι να συγχρονιζει και στην ιδια ταχυτητα οταν τελειωσουν τα εργα του οτε.γιατι αμα παιζει λιγοτερο πχ αντι για 15 να παιζει 12 ο οτε δεν θα ασχοληθει αλλο το πιο πιθανο εκτος αν τυχει σε μετρησεις να βγαινει προβλημα.αν οι μετρησεις ειναι καθαρες ακομα  και αν συγχρονιζει λιγοτερο απο πριν δεν θα γινει καμια ενεργεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...