Daemonos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το σταμάτησα γιατι είδα οτι δεν είχε βελτίωση το παιχνίδι. τώρα πως είναι?
ASDIC Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Παιζει κανεις ακομα ? ειχα αρχισει πριν κανα 2 χρονια λιγο και τωρα το αρχισα φανατικα ! μου αρεσει ο βαθμος δυσκολιας, αλλα τα χρηματα για ενα οπλο ή ενα καμουφλαζ ειανι απλα γελεια. Παντως θα το συνεχισω. Ξερει κανεις μετα Warbonds τι ακριβως κανει καποιος ?
Daemonos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Παιζει κανεις ακομα ? ειχα αρχισει πριν κανα 2 χρονια λιγο και τωρα το αρχισα φανατικα ! μου αρεσει ο βαθμος δυσκολιας, αλλα τα χρηματα για ενα οπλο ή ενα καμουφλαζ ειανι απλα γελεια. Παντως θα το συνεχισω. Ξερει κανεις μετα Warbonds τι ακριβως κανει καποιος ? Outdated είναι πλέων, Περιμένω το Enlisted της Gaijin. 2
ASDIC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Νια ειδα το τραιλερ και θα ηθελα να δω κατι καλο απο εκεινο το παιχνιδι. Αλλα το H&G εινια ανταγωνιστικο ακομα. Αρκετα δυσκολο και απαιτητικο.
Daemonos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Έμεινε πολύ καιρό στην beta και ακόμα δεν ξέρω αν είναι. Είναι outdated με όλη την σημασία της λέξης. Καλή ιδέα αλλά απέτυχε κατά την άποψη μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα