Προς το περιεχόμενο

Heroes & Generals

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει το θεμα ειναι οτι σε καποιο capture ειμαι αχρηστος, τουλαχιστον να με αφηνε να εχω ενα ελαφρυ τυπου οπλο να μπορω να βοηθαω παραπανω. Ελπιζω πιο μετα να με αφηνει να εχω εστω ενα πιστολι

Δημοσ.

Εγω Rifle παίζω, και ναί, στα capture δεν κάνεις τίποτα, απλά κάλυψε αυτούς που μπαίνουν μέσα.

Είμαι με τους συμμάχους παίδες να ξέρετε, όλο ξύλο τρώμε χαχαχα

Δημοσ.

όχι, ένα main όπλο σε αφήνει. εντάξει ρε μεγάλε, είπαμε.... χαχα

Τελικα σε αφηνει να κουβαλας και bazooka αν βγαλεις τις χειροβομβιδες

Δημοσ.

Παιδες το συγκεκριμενο παιχνιδι το παιζω απο τα Closed Beta, και μπορω να πω οτι εχει βελτιωθει αρκετα (ηχοι, γραφικα,optimization, connection κλπ). Το παιζω μεσω steam αλλα με το λογαριασμο που ειχα απο τοτε (που δεν ηταν στο steam, ηταν ακομα απλο launcher). Παιζω, τωρα πια, paratrooper.. Εχει φαση, αλλα καποιες φορες τα αεροπλανα σε γ***νε οταν πεφτεις..Το καλο ειναι οτι κανιες spwan και σε σημεια που εχουν οι εχθροι! Οποιος θελει ας με κανει add (Αllies ειμαι) και θα τον κανω και εγω (αρκει να μου πει εδω το name του).

Αρκεί να μην γίνει pay to win

Απο τα closed beta που το επαιζα, μπορω να σου πω οτι εχει λιγο την ταση προς P2W, σου πεταει μηνυματα κλπ, αλλα κρατιεται ακομα ως F2P...Παιζουν καμια ~35χ ατομα..Στα closed beta ειμασταν 10-15χ αν θυμαμαι καλα!

Να φτιαξουμε μια ομαδα και να κανουμε ολοι μαζι ντου! (ΛΟΛ :-D )

• 4 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ναι οντως βαλανε την ρωσια τωρα..η χωρα τους ελειπε..επρεπε να βαλουν κανεναν χαρτη ακομα και να αλλαηουν λιγο τα οπλα δεν γινεται να αγοραζεις οπλο 60χιλιαρικα και να εχει το ιδιο dmg με το αρχικο.κατα τα αλλα ειναι ωραιο παιχνιδακι εμενα μου αρεσει αλλα εχει μεινει στασιμο και εχει χασει πολυ κοσμο..

Δημοσ.

Παρτε και μερικα κλειδακια για 500 gold και 4 ολοκληρες (:P) μερες premium

MQUCV4YQGGZJ0PEFLQ

PSZ4501I8N3B9342GA

SJY7LPVD6XFNVOJIXA

XZ7YFB4SEAJDYWMP0X

For dummies : τραβατε πανω δεξια στα options και επιλεξτε redeem voucher. Εκει βαζετε το κλειδακι και enjoy :)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιχνιδαρος εχει γινει με τα τελευταια updates!

Δειτε το οσοι παιζατε παλια cod2 αλλα και BF bad company 2

Αφού λες ότι έχει το slow pace του BC2 και του BF2 θα το κοιτάξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...