Daemonos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Διαθέσημο για early access FREE απο STEAM!!! Φαίνεται αρκετά καλό!! FPS σε συνδιασμό RTS!!! Official: http://www.heroesandgenerals.com/16/en/index.html http://store.steampowered.com/app/227940/ GAMEPLAY: Απο ότι είδα ενθαρρύνει πάρα πολύ το πυρ και κίνηση, δηλαδή θέλει μεγάλο skill για να χρισημοποιήσεις το όπλο, και επίσης θα πρέπει να χρισημοποιείς ΠΟΛΥ την κάλυψη και τακτικές πολέμου! Πολύ καλό επίσης οτι τα Objectives είναι ΠΟΛΥ σημαντικά καθώς επηρεάζουν στο μέγιστο την εξέλιξη της μάχης/πολέμου! Να πώ την αλήθεια περίμενα πολύ ένα τέτοιο Game!! Εύγε!! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Βασικά ο κόσμος,περιμένει ένα WWII παιχνίδι επιτέλους,και να ξεφύγουμε από τις βλακείες του modern/future war! Διασκεδαστικό παιχνίδι! Να σημειωθεί ότι δεν είναι free free,αν θέλεις χώνεις συνδρομή με κάποια bonus! 1
Daemonos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Παίζει κανένας? αμα είναι να κάνουμε κάνα squad ρε παίδες!
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και δεν υπήρχε θέμα: Heroes & Generals Ένα ωραίο fps MMO 2ου παγκοσμίου πολέμου, που είναι δωρεάν στο steam,βρίσκεται σε beta όμως κυλάει ομαλά και σωστά,χωρίς πολλά πολλά προβλήματα.Παλιό παιχνίδι,του 2012 που έγινε remastered από την retro moto.Μαζεύει αρκετό κόσμο.Παίζοντας,παίρνεις levels και ingame coins και ξεκλειδώνεις όπλα,οχήματα,και ειδικότητες.Σαφώς μπορείς να τα παρακάμψεις όλα αυτά πληρώνοντας,κάτι που δεν σε κάνει να είσαι overpowered έναντι σε παίχτες που δεν έχουν πληρώσει για τα bonus xp κτλ.Η μάχη είναι axis vs alies,διαλέγεις πλευρά στην αρχή μόλις ξεκινάς το παιχνίδι, από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο,και σκοπός της κάθε ομάδας είναι να καταλάβει κάποια nodes ώστε να έχει στην κατοχή της κάποια στρατηγικής σημασίας σημεία που θα της δώσουν την νίκη όταν μαζέψει τους πόντους που χρειάζονται.Η επίσημη μάχη του campaign γίνεται σε σημεία που έχουν υποδείξει οι στρατηγοί(generals) που δεν είναι άλλοι από άλλους παίχτες με μεγαλύτερο βαθμό.Και η μάχη είναι live πάντα,και ανάλογα κερδίζοντας ή χάνοντας την μάχη,χάνεις ή κερδίζεις μια περιοχή.Και υπάρχει και η unofficial μάχη που και εκεί κανονικά παίρνεις xp και ξεκλειδώνεις αντικείμενα,αλλά δεν παίζεις στον live map.Heroes είμαστε όσοι παίρνουμε μέρος στην μάχη με τα όπλα,και Generals όσοι έχουν τον αντίστοιχο βαθμό που ασχολούνται με τις τακτικές του παιχνιδιού. http://store.steampowered.com/app/227940/πρέπει να κάνετε ένα account εδώ,ξεχωριστό από το steam σαςhttp://www.heroesandgenerals.com/16/en/index.html heroes and generals http://www.twitch.tv/heroesandgenerals/ οι devs κάνουν συχνά streaming και απαντάνε σε ερωτήσεις μας ή παίζουν μόνο
Daemonos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα κ'ανει και εγώ θέμα. Να μαζευτούμε όσοι παίζουμε αμα είναι να πάμε ομάδα
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα κ'ανει και εγώ θέμα. Να μαζευτούμε όσοι παίζουμε αμα είναι να πάμε ομάδα το search δεν μου έδειξε κάτι,γιαυτό και έκανα το θέμα. θα με βρείτε μέσα xtrmsnpr.Εμείς παίζουμε 6-7 άτομα μέχρι στιγμής
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Τραγικό,είχα γράψει κιόλας..Αλλά η αναζήτηση δεν μου έδειξε τίποτα!! Αλλά όπως και να χει! ΒΑΜΟΣ,όταν θυμηθούν να φτιάξουν τους σερβερς επιτέλους,αφού όλη μέρα είναι down.. 1
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τραγικό,είχα γράψει κιόλας..Αλλά η αναζήτηση δεν μου έδειξε τίποτα!! Αλλά όπως και να χει! ΒΑΜΟΣ,όταν θυμηθούν να φτιάξουν τους σερβερς επιτέλους,αφού όλη μέρα είναι down.. Down είναι; Εγώ προχθές το δα λίγο.Δε μου φάνηκε κακό.
Daemonos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 πες να σε κάνουμε και εσένα add, ναι πέρασαν ενα μικρό fix απο ότι είδα
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Down είναι; Εγώ προχθές το δα λίγο.Δε μου φάνηκε κακό. πες να σε κάνουμε και εσένα add, ναι πέρασαν ενα μικρό fix απο ότι είδα σχεδόν όλη μέρα down χτες,το βράδυ επανήλθε αργά! Τρώγεται,και αν έχεις υπομονή να φτάσεις ένα καλό lvl και να έχεις ένα όπλο της προκοπής καλό είναι.Αλλιώς σκας 20αρι,και είσαι οκ!Παίρνεις και xp και φράγκα πολλά σε σχέση με τα μικρά lvl. Υπόψιν για τα friends in game,πρέπει και οι 2 πλευρές να κάνουν add,αλλιώς μόνο ο ένας θα έχει φίλο κάποιον. 1
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 πες να σε κάνουμε και εσένα add, ναι πέρασαν ενα μικρό fix απο ότι είδα Απο netcafe με account φίλου το δα λίγο φίλε.
Daemonos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 α οκ, πάντος μέχρι να βγάλω το sniper θα μου βγεί η παναγία!
Caiden Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ξερει κανεις αν μπορω να κουβαλαω bazooka και ενα rifle ταυτοχρονα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα