aouaas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 γεια σας. ειμαι στο ψαξιμο για αποκωδικοποιητη και σκεφτομαι μεταξυ των crypto redi 215 και crystal audio premium-hd. ψαχνοντας για τον crypto 215 βρηκα 2 εκδοσεις, τις 215 και 215Α. μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα μεταξυ τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μόνη διαφορα που βλέπω στα specs είναι η ύπαρξη Digital Audio Coaxial στη συνδεσιμότητα του 215Α. Σου προτείνω πάντως το μοντέλο της Crystal Audio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aouaas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 οι μονοι λογοι που κλινω περισσοτερο προ το crypto ειναι η δυνατοτητα pvr (περιεργως στο public στα χαρακτηριστικα του γραφει "ψηφιακα μεσα αποθηκευσης - οχι") και απ'οτι εχω διαβασει εδω στο forum η γρηγοροτερη εναλλαγη προγραμματων. να ρωτησω γιατι προτεινεις το crystal audio; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω το 215Α πόσο καλο είναι. Από Crypto είχα μονο το Redi 250 MP (http://www.e-shop.gr/crypto-dvb-t-receiver-redi-250mp-hd-dts-p-PER.532128) βόλευε για το DTS downmix αλλα και πάλι κάποια φλασάκια δεν μου τ'αναγνώριζε. Εικόνα-ήχος καλύτερα στο μοντέλο της Crystal Audio (το'χω λίγους μήνες τώρα) σε 42" LG , και γι'αυτο στο συνιστώ. Και γιατι έχω μείνει ικανοποιημένος. Για το 215Α ας εκφράσει γνώμη κάποιος που το'χει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω το 215Α πόσο καλο είναι. Από Crypto είχα μονο το Redi 250 MP (http://www.e-shop.gr/crypto-dvb-t-receiver-redi-250mp-hd-dts-p-PER.532128) βόλευε για το DTS downmix αλλα και πάλι κάποια φλασάκια δεν μου τ'αναγνώριζε. Εικόνα-ήχος καλύτερα στο μοντέλο της Crystal Audio (το'χω λίγους μήνες τώρα) σε 42" LG , και γι'αυτο στο συνιστώ. Και γιατι έχω μείνει ικανοποιημένος. Για το 215Α ας εκφράσει γνώμη κάποιος που το'χει. Από την εμπειρία σου, ο Crystal Audio Premium-HD υποστηρίζει USB Flash Drive 32GB; Έχω έναν Crystal Audio Premium-HD (MStar MSD7818), στον οποίο το Lexar JumpDrive S23 32GB δεν αναγνωρίζεται, ενώ ένα απλό USB Flash Drive 4GB λειτουργεί κανονικά. Από την τηλεοπτική χρήση είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Μεγάλο μείον όμως εάν όντως ο Crystal Audio Premium-HD δεν υποστηρίζει USB Flash Drive 32GB για χρήση PVR & TMS. Έχω επίσης έναν Ferguson Ariva T650i (ALi M3801) ο οποίος συνεργάζεται άψογα με το Lexar JumpDrive S23 32GB. Επειδή η οικογένεια μου ζητάει "βίντεο", τι να τον κάνω τον Crystal Audio Premium-HD εάν δεν υποστηρίζει USB Flash Drive 32GB; Μήπως τελικά ο συγκεκριμένος είναι ακατάλληλο μοντέλο για χρήση PVR; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 @rnd θα το τσεκάρω αυτο που λες μόλις πέσει στα μου 32αρι φλασάκι και θα ποστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aouaas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μεγάλο μείον όμως εάν όντως ο Crystal Audio Premium-HD δεν υποστηρίζει USB Flash Drive 32GB για χρήση PVR & TMS. Μήπως τελικά ο συγκεκριμένος είναι ακατάλληλο μοντέλο για χρήση PVR; ποια σελιδα αναφερει οτι ο crystal audio premium-hd εχει λειτουργια pvr και μου διεφυγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ποια σελιδα αναφερει οτι ο crystal audio premium-hd εχει λειτουργια pvr και μου διεφυγε; http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/Premium-HD.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aouaas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 απ'τη σελιδα του κατασκευαστη δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα γιατι αλλου λεει οτι υποστηριζει και αλλου δεν το αναφερει καν. εσυ που εχεις τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη, εχεις προγραμματισει ποτε εγγραφη, ή χρησιμοποιεις μονο την αμεση εγγραφη(timeshift); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Κανει PVR κανονικα. Ελαχιστοι δεκτες δεν κανουν. Μεσω του μενου quide εχει επιλογ για προγραμματισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Να κανω μια ερωτηση σχετικα με την συνδεσμολογια για να μην ανοιγω νεο θεμα; Σε μια tv CRT κουμπωνω το καλωδιο σκαρτ και την αλλη μερια του καλωδιου στον εξωτερικο δεκτη mpeg4. To καλωδιο της κεραιας που ερχεται το κουμπωνω απευθειας στον δεκτη σωστα; Δεν θα χρειαστω δηλαδη επιπλεον καλωδιο κεραιας απο τον δεκτη για την tv, σωστα; Απλα επειδη δεν τα αγορασα ακομη θελω να ξερω για να τα παρω ολα μαζι. Ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Να κανω μια ερωτηση σχετικα με την συνδεσμολογια για να μην ανοιγω νεο θεμα; Σε μια tv CRT κουμπωνω το καλωδιο σκαρτ και την αλλη μερια του καλωδιου στον εξωτερικο δεκτη mpeg4. To καλωδιο της κεραιας που ερχεται το κουμπωνω απευθειας στον δεκτη σωστα; Δεν θα χρειαστω δηλαδη επιπλεον καλωδιο κεραιας απο τον δεκτη για την tv, σωστα; Απλα επειδη δεν τα αγορασα ακομη θελω να ξερω για να τα παρω ολα μαζι. Ευχαριστω προκαταβολικα. Ναι σε όλα. Όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, καλό είναι να επιλέξεις αποκωδικοποιητή HD και όχι SD, έστω και για σύνδεση σε τηλεόραση CRT μέσω SCART, αφού έχει μεταξύ των άλλων καλύτερη ποιότητα εικόνας, δυνατότητα αποκωδικοποίησης και προβολής καναλιών HD, και καλύτερο media player. Για καλύτερη ποιότητα εικόνας, καλό είναι να επιλέξεις στο μενού της εικόνας του αποκωδικοποιητή έξοδο σήματος SCART RGB και όχι CVBS. Εάν ο αποκωδικοποιητής που θα αγοράσεις έχει μικρό και άβολο τηλεχειριστήριο, ίσως θελήσεις να αγοράσεις και ένα προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο Tele USB-300. απ'τη σελιδα του κατασκευαστη δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα γιατι αλλου λεει οτι υποστηριζει και αλλου δεν το αναφερει καν. εσυ που εχεις τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη, εχεις προγραμματισει ποτε εγγραφη, ή χρησιμοποιεις μονο την αμεση εγγραφη(timeshift); Τι σου φαίνεται ασαφές από τα παρακάτω αναφερόμενα χαρακτηριστικά; Λειτουργία εγγραφής PVR Εγγράψτε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα USB Η ενσωματωμένη λειτουργία PVR σας επιτρέπει να εγγράψετε άμεσα την αγαπημένη σας εκπομπή ή να προγραμματίσετε μια σειρά από εγγραφές σε εβδομαδιαία βάση, για να τις δείτε αργότερα. Λειτουργία Timeshift “Παγώστε“ το ζωντανό πρόγραμμα και παρακολουθήστε το αργότερα, από το ίδιο σημείο Η λειτουργία Timeshift που περιλαμβάνεται στις λειτουργίες του αποκωδικοποιητή, σας επιτρέπει να παγώσετε την τρέχουσα εκπομπή και να συνεχίσετε την παρακολούθησή της αργότερα ή να επαναλάβετε κάποιο στιγμιότυπο, όσες φορές θέλετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ναι σε όλα. Όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, καλό είναι να επιλέξεις αποκωδικοποιητή HD, έστω και για σύνδεση SCART, αφού έχει μεταξύ των άλλων καλύτερη ποιότητα εικόνας, δυνατότητα αποκωδικοποίησης και προβολής καναλιών HD, και καλύτερο media player. Για καλύτερη ποιότητα εικόνας, καλό είναι να επιλέξεις στο μενού της εικόνας του αποκωδικοποιητή έξοδο σήματος SCART RGB και όχι CVBS. Εάν ο αποκωδικοποιητής που θα αγοράσεις έχει μικρό και άβολο τηλεχειριστήριο, ίσως θελήσεις να αγοράσεις και ένα προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο Tele USB-300. Τι σου φαίνεται ασαφές από τα παρακάτω αναφερόμενα χαρακτηριστικά; Λειτουργία εγγραφής PVR Εγγράψτε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα USB Η ενσωματωμένη λειτουργία PVR σας επιτρέπει να εγγράψετε άμεσα την αγαπημένη σας εκπομπή ή να προγραμματίσετε μια σειρά από εγγραφές σε εβδομαδιαία βάση, για να τις δείτε αργότερα. Λειτουργία Timeshift “Παγώστε“ το ζωντανό πρόγραμμα και παρακολουθήστε το αργότερα, από το ίδιο σημείο Η λειτουργία Timeshift που περιλαμβάνεται στις λειτουργίες του αποκωδικοποιητή, σας επιτρέπει να παγώσετε την τρέχουσα εκπομπή και να συνεχίσετε την παρακολούθησή της αργότερα ή να επαναλάβετε κάποιο στιγμιότυπο, όσες φορές θέλετε! Διευκρίνηση: θα χρειαστώ επιπλέον καλώδιο κεραίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Διευκρίνηση: θα χρειαστώ επιπλέον καλώδιο κεραίας; Μόνο στην περίπτωση που θα χρειαστεί να παρακολουθείς στην τηλεόραση αναλογικά κανάλια. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως να είναι καλύτερη η χρήση διακλαδωτή και όχι του rf loop through. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aouaas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 οι εγγραφες που κανεις με τον αποκωδικοποιητη παιζουν μετα σε pc με καποιον player(πχ vlc); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα