GiwrgosP- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Εχω το nexus 5 και στο youtube δεν παιζει τα βιντεο σε 1080p (οσα ειναι σε full hd δηλαδη). Θελει καποια ρυθμιση η ετσι ειναι η εφαρμογη; (παρεπιπτοντως οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη αργει λιγακι να την ανοιξει.)
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέχρι 720p παίζει και σε εμενά τουλάχιστον με την συγκεκριμένη εφαρμογή του youtube
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέχρι 720p παίζει και σε εμενά τουλάχιστον με την συγκεκριμένη εφαρμογή του youtube Αργει και σε σενα να ανοιξει η εφαρμογη στην αρχη;
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Όχι μια χαρά γρήγορα ανοίγει σε εμένα Εγω οταν προηγουμενως εχω κλεισει την διεργασια του youtube, οταν παω να το ανοιξω περιμενω 2 δευτερολεπτα και μετα μου ανοιγει την εφαρμογη, οπως και στο skype.
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ε εντάξει και εμένα καπου εκει κανει αυτο ενοούσα γρήγορα οταν έλεγες αργά νόμιζα οτι σε φάση εκανε 30 δεύτερα κτλπ
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ε εντάξει και εμένα καπου εκει κανει αυτο ενοούσα γρήγορα οταν έλεγες αργά νόμιζα οτι σε φάση εκανε 30 δεύτερα κτλπ Δεν χρειαζεται να το θεωρω lag ετσι; Απλα θεματακια της εφαρμογης. Να ξερω δηλαδη τι θα λεω xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα