Προς το περιεχόμενο

lg g2 or samsung galaxy s4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

g2 φιλε τα ειχα και τα 2 το g2 μου αρεσε περισσοτερο αν και ειχα δει καποια lags στην καμερα μετα απο κανα 4μηνο...βεβαια μπορει να ηταν καποιο bug.

Δημοσ.

απλα καποιοι μου λενε το ενα και καποιοι το αλλο και δεν ξερω τι να κανω...ειχα ενα αλλο κηνιτο sony βεβαια και μετα παο κανα μηνα κολουσε απιστευτα...γιαυτο τωρα που θα ξαναπαρω θελω να το ψαξω καλα ... 

το εχω διαβασει αυτο και πραγματι εκλινα προσ το g2 .. μετα ομως διαβασα κατι απο ενα ξενο σαιτ που προτεινει το s4

Δημοσ.

Ειναι και τα 2 καλα κινητα, ο καθενας θα σου προτεινει το κινητο που του αρεσει περισσότερο. Απο μενα μια συμβουλη, κοιτα βιντεακια με τα 2 κινητα και οταν νιωσεις μεσα σου οτι θες g2, παρτο. Πλακα κανω, οταν νιωσεις οτι θες ενα απο τα δυο πιο πολυ παρτο και μην το πολυσκεφτεις. :P Εγω τουλαχιστον αυτο κανω για να μην καιω το μυαλο μου με συγκρισεις. ^_^

Δημοσ.

εμενα το σ4 με ειχε απογοητευσει λιγο...τι root του εκανα τι custom rom δεν με τρελανε.

Αν παρεις το g2 ειναι και 40 ευρω φτηνοτερο.

Υ.Γ το γ2 δεν παιρνει sd.

• Moderators
Δημοσ.

το εχω διαβασει αυτο και πραγματι εκλινα προσ το g2 .. μετα ομως διαβασα κατι απο ενα ξενο σαιτ που προτεινει το s4

Εννοει πως υπαρχει ηδη θεμα, αρα συνεχιζουμε εκει :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...