Ultimategr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Καλημέρα, σε ένα κουτι 2 από τις 4 πισω βιδες που συγκρατουν τα πλαινα καλυμματα δεν σφιγγουν τερμα και είναι χαλαρες(παιρνουν 'τρελες' στροφες αν τις βιδωσεις τερμα).Απ ότι φαινεται εκτος από τις βιδες εχουν φαγωθεί λιγο και οι τρυπες των βιδων στο κουτι, Εχω σκεφτει τις εξης λυσεις: 1)Να κολλησω με logo παξιμάδια στο εσωτερικο του κουτιου εκει που είναι οι τρυπες των βιδων. 2)Να βαλω λιγο σιδηροστοκο στην τρυπα για να μικρινει. 3)Να βρω λιγο μεγαλύτερες σε παχος βιδες. Προσανατολίζομαι στην λυση 1 καθως για να βρω μεγαλύτερες σε παχος βιδες είναι λιγο δυσκολο. Εχετε να προτείνετε καμια ιδεα?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 να κλείσεις το πλαϊνό χωρίς να το βιδώσεις; 1
Ultimategr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 να κλείσεις το πλαϊνό χωρίς να το βιδώσεις; Λιγο δυσκολο γιατι λογο cable management εχουν μαζευτεί σχεδόν όλα τα καλωδια στην μια μερια(πισω από την μητρικη) και πιεζουν λιγο τα καπακι.
άδικος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Οποιαδήποτε εκτός της 1ης. Η κόλα δε θα φτουρίσει ούτε στο 1ο βίδωμα. Άσε που χρειάζεσαι νέες βίδες. Ξεκίνα με το σιδηρόστοκο και βλέπεις.
Ultimategr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Επικοινωνησα τελικα με την Coolermaster(coolermaster είναι το κουτι) και τους ανεφερα το πρόβλημα και μου απαντησαν ότι θα μου στειλουν δωρεαν καινουργιες βιδες.Αριστη υποστηριξη φαινεται να εχει η Coolermaster. Πριν επικοινωνήσω μαζι τους δοκιμασα καποιες λυσεις.Η λυση του σιδηροστοκου δεν μου φανηκε καλη,ειχα βεβαια σιδηροστοκο με ινες και όταν εβαζα την βιδα εφευγε,πιστευω με τον απλο(χωρις ινες) ισως γινοταν δουλεια. Τα παξιμάδια είναι αδυνατο να στερεωθουν με logo στις τρυπες των βιδων και μολις αρχισει να βιδωνει η βιδα φευγει. Μια άλλη λυση που δουλεψε είναι στην τρυπα της βιδας να μπει ένα δεματικο και η βιδα βιδωνει τερμα με αυτό τον τροπο.Το δεματικο μετα από 5-6 φορες αν μπαινοβγεί η βιδα κοβεται,αλλα το αντικαθιστάς με άλλο και ετσι κανεις την δουλεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα