Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να κόψω την πρόσβαση στο facebook από το router. Έχω ένα ρουτεράκι του οτέ H108NS της ZTE. Έχω κάνει την διαδικασία του ip filtering με url . Λειτουργεί σε όλα τα site , εκτός απο αυτά που παίζουν σε https. Υπάρχει κάποια λύση χωρίς open dns ? ή πάω για αλλαγή router ?

Δημοσ.

δεν έχει επιλογή redirect. Ούτε επιλογή για να προσθέσω την 443.... Μάλλον για αλλαγή ρουτερ με βλέπω... Μάπα του ΟΤΕ

Θέλω να το κόψω γενικά και απο τα pc και απο wifi διότι μπαίνουν με smartphones κτλ... οπότε το πειράξω μόνο το hosts file δεν νομίζω οτι θα είναι λύση...

Δημοσ.

δεν έχει επιλογή redirect. Ούτε επιλογή για να προσθέσω την 443.... Μάλλον για αλλαγή ρουτερ με βλέπω... Μάπα του ΟΤΕ

Θέλω να το κόψω γενικά και απο τα pc και απο wifi διότι μπαίνουν με smartphones κτλ... οπότε το πειράξω μόνο το hosts file δεν νομίζω οτι θα είναι λύση...

από το zte μην περιμενεις πολλα πραγματα.είναι ότι πιο φτηνη κινεζια υπαρχει.δεν είναι το μονο πρόβλημα ότι δεν εχει αυτό που θες σαν feauture αλλα οτι είναι προβληματικα στα παντα.θα δεις απειρα θεματα με προβλήματα για το zte>από αποσυνδεσεις στα καλα καθουμενα ενώ εχουν πολύ καλη γραμμη, από χαμηλο σημα στο wireless μεχρι απωλεια του wireless και low sync (Καποιες φορες και Reboot).γενικως αλλαξε το και χαμενος δεν θα βγεις.και σταθεροτητα θα κερδισεις κ την δουλεια σου θα κανεις και καλυτερο wireless και καλυτερα όλα.τωρα τι θα παρεις το αποφασίζεις εσυ αναλογα τα λεφτα που θες να δωσεις.γενικα θα βρεις παρα πολλα θεματα για αγορα ρουτερ.από φτηνα tp link μεχρι πιο ακριβα tp link,.netgear ,dlink μεχρι τα κορυφη draytek.τωρα τον τελευταιο καιρο σε tp link παιζει πολύ 8970,8980.σε netgear το dgn2200 και πανω.οι γνωμεις αν είναι καλο η όχι είναι λιγο μπερδεμένες .και τα draytek 2710 για adsl ή 2760 για adsl/vdsl αν καποια στιγμη σκοπευεις να βαλεις vdsl και θες να εισαι Ready από τωρα.

Δημοσ.

Τα ip ranges που χρησιμοποιεί το Facebook είναι τα παρακάτω.

• 66.220.144.0 - 66.220.159.255
  • 69.63.176.0 - 69.63.191.255
  • 204.15.20.0 - 204.15.23.255

οπότε μπορείς να τα μπλοκάρεις.

Δημοσ.

κοψε το απο το hosts αρχειο των windows.

το χε γραψει πιο πανω οτι δεν θελει με αυτον τον τροπο διοτι δεν θα μπορει να κοψει τα smartphones ετσι

Δημοσ.

Ακριβώς. Μάλλον για Draytek Vigor 2760 με βλέπω. Έχω διαβάσει γενικά καλές κριτικές. Το ΖΤΕ όντως δεν κάνει για τίποτα. Κρίμα πάντως...

Δημοσ.

Ακριβώς. Μάλλον για Draytek Vigor 2760 με βλέπω. Έχω διαβάσει γενικά καλές κριτικές. Το ΖΤΕ όντως δεν κάνει για τίποτα. Κρίμα πάντως...

router των 5 ευρω ειναι.τι πεεριμενεις να κανει?εδω δεν κανει αυτα που θα πρεπε να κανει.πχ wireless,καλο συγχρονισμο ,οχι να ριχνει το wireless<οχι χαλια εμβελεια κτλ.και εσυ ζητας να κανεις πραγματα τα οποια ειναι extreme για zte:P.αν το draytek σε βολευει για αυτα που εχει(μπορεις να τα δεις στο Manual ) τοτε ειναι η καλυτερη αγορα.και εφοσoν μιλαμε για εταιρεια τοτε ναι καλο ειναι να αλλαχτει το zte για να κανεις σοβαρη δουλεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...