Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις σας και για τισ συμβουλες το build του babists μου αρεσε λεω να παρω 500αρι σκληρο και οχι 1000αρι ωστε να προσ8εσω κατι μικρο στην gpu γενικα να κοψω απο οπου δεν μου χρειαζεται αν και δεν νομιζω ολα μια χαρα ειναι για αυτο που θελώ.  thanks για τη βοηθεια παιδια!!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το 450αρι XFX και μια R7 250 καλύτερα στην σύνθεση του BabisTS

http://www.e-shop.gr/xfx-ts-series-450w-psu-p-PER.811434

http://www.e-shop.gr/asus-r7-250-r7250-1gd5-1gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513640

Καλύτερα και αυτή τη μητρική για ένα 10αρικο παραπάνω σιγά

http://www.e-shop.gr/asus-a88xm-a-retail-p-PER.523169

Δημοσ.

Είναι για όσους δεν έχουν ιδέα τι κάρτα γραφικών να συνδέσουν με τι επεξεργαστή,αυτά έχουν και από τα δυο στον επεξεργαστή που και τα δυο είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα.

Με το κακό βέβαια ότι βάζοντας μια δυνατή vga αργότερα χάνεις την λειτουργία της ενσωματωμένης και τα λεφτά που έδωσε για αυτήν,αφού μπορεί μεν να συνεργαστεί η ενσωματωμένη με μια εξωτερική κάρτα αλλά μόνο μέχρι το ίδιο επίπεδο,αν θες ποιο δυνατή χάνεις τα λεφτά που έδωσες στην ενσωματωμένη.   

• Like 2
Δημοσ.

Είναι για όσους δεν έχουν ιδέα τι κάρτα γραφικών να συνδέσουν με τι επεξεργαστή.

καποιο ξερουν τι κανουν και τι βαζουν. θα το μπερδεψουμε το παιδι και θα τις βλεπει και θα τρεχει μακρυα.

ειναι καθαρα γνωμη σου. ;)  ;)

• Like 1
Δημοσ.

με αλλαγη στο psu,μια r7,500αρι σκληρο και την asus μητρικη που μου προτεινατε μια χαρα 410-420 ευρω και9 οντως απο συνδυσμους gpu και cpu  που ειπε ο elf δεν ξερω anyway πιστευω πως με αυτο το συστημα τρεχει το rome2

Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λένε πολλοί ότι πάνε χαμένα τα λεφτά που έδωσες για APU αν αργότερα βάλεις μια ξεχωριστή GPU.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάποιος θα πάρει APU και ίσως μετά βάλει μια GPU.

1. Δεν έχει λεφτά να πάρει από την αρχή dGPU και τον καλύπτει αρχικά η iGPU
  2. Θέλει να έχει εφεδρικά γραφικά σε περίπτωση που χαλάσει η discrete. (Το εκτίμησα αυτό όταν χάλασε η 6850 μου και είχα μείνει χωρίς PC)
  3. Να δοκιμάσεις αργότερα το Hybrid Crossfire
  • Like 1
Δημοσ.

Ότι να'ναι.

Ναι βέβαια έβγαλε η amd τους apu όπως τους a10-7xxx με ~r7 250 για να κάθεται η θείτσα στο γραφείο και να τρέχουν ποιο γρήγορα οι βάσεις της...μην λέμε τρελά τώρα,τους έβγαλε για να βλέπει ο πιτσιρικάς r7-250 στο κουτί και να γλυκαίνεται.

• Δεν έχει λεφτά να πάρει από την αρχή dGPU και τον καλύπτει αρχικά η iGPU
  • Θέλει να έχει εφεδρικά γραφικά σε περίπτωση που χαλάσει η discrete. (Το εκτίμησα αυτό όταν χάλασε η 6850 μου και είχα μείνει χωρίς PC)
  • Να δοκιμάσεις αργότερα το Hybrid Crossfire
1) Έρχεσαι στα λόγια μου,εύκολη επιλογή cpu+vga που να ταιριάζουν (και να είναι και για gaming γιατί αλλιώς igpu έχουν όλοι) .

2) προτίμηση βέβαια του καθενός, αλλά δεν χρειάζεσαι (να πληρώσεις) τόσο δυνατά γραφικά για εφεδρικά.

3) Όπως είπα, αν θες μεγαλύτερη που δεν μπαίνει σε hybrid cross θα την έχεις πληρώσει τσάμπα.

Δημοσ.

το παιδι πηρε την αποφαση και εφυγε. μηπως να αλλαξουμε την ονομασια του θεματος σε APU vs CPU?

η απλα θα πεσει λουκετο γιατι ενετλως οφτοπικ το  πηγαμε....

παντως εχεις λαθος φιλε TheELF και θα το παραδεχτεις μονο αμμα το σκεφτεις καλα τα θετικα που εχει. (και ο πιτσιρικας αν μεινει απο gpu πχ. πουλησει χαλασει. θα λιωνει μια χαρα με την 250αρα μεχρι να παρει αλλη)  τελος σταματαω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...