jimmy0987 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 400 ευρω ειναι τα λεφτα που μπορω να διαθεσω για ενα pc για games(lol,total war series) θα ηθελα να μου προτεινεται ενα build τη συνθεση μαλλον με καποιο φιλο θα την κανω πιστευω πως για επεξεργαστη χρειαζεται ενας fx 4300 η fx 6300 η i3 4150 τωρα 8α ηθελα να μου προτεινεται τα υπολοιπα και την αποψη σας για τον επεξεργαστη.
BabisTs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Συμπλήρωσε την φόρμα (http://www.insomnia....αναβάθμισης-ηυ/) : i) Το ποσό που διαθέτουμε: ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/ ) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:
jimmy0987 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 δεν σκοπευω αμεσα να αγορασω καποιο pc απλα θελω να δω τι προτεινουν ανθρωποι με περισσοτερη γνωση και εξοικιωση πανω στο ερωτημα που εθεσα.
pesis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ετσι δεν ξερουμε να σου βγαλουμε το ποσο των 400 ευρω οθονη εχετε? κουτι εχετε? τι εχετε? τι δεν εχετε? ποντικια? πληκτρολογα? και αμμα ρωτας για επεξεργαστη ο 6300 ειναι οικονομικος και καλος για τα παιχνιδια σου.
jimmy0987 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 εχω οθονη ποντικι πληκτρολογιο ηχεια η οθονη ειναι 24''(full hd) samsung η tv ειναι ουσιαστικα,δεν εχω pc και θα ηθελα ενα build στα 400 ευρω για δουλειες γραφειου και για τα παιχνιδια που ειπα για το λειτουργικο εχω μεριμνησει τωρα το pc δεν σκοπευω να το αγορασω απλα θελω προτασεις στα λεφτα που ειμαι διατεθημενος να δοσω ποιοτηκες και να αντεξουν για ενα διαστημα και οικονομικες.
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το LOL παίζει παντού άνετα και δεν θέλει κάτι το ιδιαίτερο,τα total war αλλά και γενικά όλα τα παιχνίδια στρατηγικής έχουν μια προτίμηση σε δυνατούς πυρήνες και σπάνια δουλεύουν πάνω από δυο. http://pclab.pl/art54006-5.html
jimmy0987 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 αρα να φτιαξω καλο cpu και να μειωσω την gpu??επειδη δεν γνωριζω και πολλα θελω βοηθεια με το pc
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Οι διαφορές δεν είναι και τόσο δραματικές για να πας σε δυνατότερο του i3-4150 και έτσι να αναγκαστείς να μειώσεις gpu..
pesis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 νομιζω και τον 6300 αμμα τον δωσει O/C θα ξεσκιζει ton i3 ακομα πιο ανετα. εδω καναμε μια δοκιμη απλα με δυνατοτερα cpu και ιδια gpu. δειτε τον rowain ποστ #10181 και απο κατω εμενα. τα gpu ιδια ρολογια http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-679 με λιγα λογια i7-2600vs fx 8320 1
jimmy0987 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 οποτε τι προτεινετε για το build τι να βαλουμε με 400 ευρω??
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μην μπερδεύεις τα γραφικά με τον επεξεργαστή το valley κοιτάει μόνο τι μπορεί να βγάλει η vga σου. jimmy δεν έχει νόημα να το ψάξεις από τώρα αν δεν το αγοράσεις τώρα αφού τεχνολογία είναι και αλλάζει συνεχώς και ιδίως πέφτουν και συνεχώς οι τιμές. 2
jimmy0987 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ok κατι τελευταιο λεει αυτο τιποτα ι οχι:http://www.e-shop.gr/innovator-gamer-basic-fx-4300-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912838απλα πες μου την γνωμη σου και ευχαριστω για τη συμβουλη
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Έτοιμα συστήματα ποτέ δεν αξίζουν,ιδίως αυτό αφού ο 4300 έχει πρακτικά ίδια τιμή με τον 6300 που είναι δυνατότερος. 1
Millennium Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Κάτι σε fm2+ θα φτιάχνα με το budget.Μια χαρά τα παίζει αυτά.Πολλά τεστ του pclab είναι αναξιόπιστα by the way.Εγώ έπαιζα το Shogun 2 με χειρότερο rig και είχα καλύτερους μέσους όρους πχ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα