Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη δεν την βρισκω διαθεσιμη πουθενα τη Samsung T28C570EW δευτερη εναλλακτικη ???

Τι εννοείς, ρώτησες και δεν την έχει διαθέσιμη κανένα κατάστημα από αυτά που διαφημίζονται στο skroutz, ή θέλεις να τη βρεις σε κατάστημα της γειτονιάς σου; Από όπου και εάν την αγοράσεις, ακόμα και από άλλη πόλη μέσω του internet, εάν δεν είναι παραεισαγωγή καλύπτεται από εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας.

Όπως ήδη τα είπαμε, εάν θέλεις VA panel, τότε δες είτε την περυσινή Full HD Samsung T28C570EW είτε τη φετινή αλλά HD Ready Samsung T28D310EW.

Αλλιώς δες τις φετινές Full HD LG 27MT55D, LG 27MT75D, Samsung T27D390EW και Samsung T27D590EW.

Δημοσ.

ρωτησα παντου και μονο στο ebw το εχει(260) απο αλλο προμηθευτη και δεν ξερω εαν εχει εγγυηση στην Ελλαδα και εχω λιγο ξεφυγει στην τιμη,την εβρισκα 216.Θα ηθελα full hd και προτιμω samsung αλλα οχι φανατικα,οποτε η' την 390 η΄την 590 η' καποια lg?Ποια αξιζει καλυτερα?

Δημοσ.

Νομίζω ότι όλες αξίζουν το ίδιο. Εξάλλου δεν είναι επένδυση 1000 ευρώ ώστε να κοιτάζεις τις λεπτομέρειες και να σε χαλάνε τα όποια μικρά αρνητικά. Σε αγορά αξίας 200 ευρώ κοιτάζεις απλώς να πάρεις ένα αξιοπρεπές επώνυμο προϊόν με καλή εγγύηση. Όποιος έχει συνηθίσει σε LG δεν αλλάζει εύκολα. Αλλά και όποιος έχει Samsung λέει πάλι τα καλύτερα. Άρα είναι θέμα προσωπικού γούστου.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τι εννοείς, ρώτησες και δεν την έχει διαθέσιμη κανένα κατάστημα από αυτά που διαφημίζονται στο skroutz, ή θέλεις να τη βρεις σε κατάστημα της γειτονιάς σου; Από όπου και εάν την αγοράσεις, ακόμα και από άλλη πόλη μέσω του internet, εάν δεν είναι παραεισαγωγή καλύπτεται από εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας.

Όπως ήδη τα είπαμε, εάν θέλεις VA panel, τότε δες είτε την περυσινή Full HD Samsung T28C570EW είτε τη φετινή αλλά HD Ready Samsung T28D310EW.

Αλλιώς δες τις φετινές Full HD LG 27MT55D, LG 27MT75D, Samsung T27D390EW και Samsung T27D590EW.

Καλησπέρα παίδες,

είμαι κι εγώ στην ίδια έρευνα αγοράς που έκανε ο φίλος πέρυσι. TV monitor 27"-28". Απ'ότι βλέπω ο χώρος κυριαρχείται από Samsung & LG. 'Εχει αλλάξει κάτι από τις περυσινές σας προτάσεις; Κυκλοφορεί κάτι καλύτερο στην αγορά; Το Budget είναι στα 200-240 ευρώπουλα. 

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί αλλά το μοντέλο samsung LT27D390EW 239 ευρώ στα μεγάλα μαγαζιά τουλάχιστον λένε ότι καταργήθηκε.

Θενκς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...