Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης

kostas28a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά. 

Σκέφτομαι να αγοράσω τηλεόραση και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ξέρω ότι "όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα", αλλά ο τοίχος στον οποίο σκέφτομαι να την βάλω, είναι 1,17 μέτρα μήκος, οπότε θα πάω σε κάποια έως 40-42 ίντσες.

Δίνω μέχρι 400-500 ευρώ, και δε θα με χάλαγε να έχει και 3D. 

Ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μία 42άρα 3D LG ή Samsung Full HD είναι στα χρήματα σου !!! Στα καταστήματα ηλεκτρικών θα βρείς ακριβώς αυτό που ταιριάζει στην τζέπη σου....

για καλυτερο 3d κοιτα gia samsung που εχει ενεργο 3Δ. λειτοργει με μπαταριες και εκει καλυτερη αποδοση 3Δ.

η LG εχει παθητηκο 3Δ γυαλια χωρις μπαταριες= μικροτερη αποδοση 3Δ αλλα πιο ξεκουραστη προβολη.

καλο ειναι να εχεις 40΄΄ αποσταση 2 μετρα το λιγοτερο κατα προτιμηση. λινκ δεν βαζω αν πας σε μεγαλα καταστηματα, τετοιες τιμες παιζουν. προτεινω να πας σε samsung πολυ καλα χρωματα. H LG στα σημερινα μοντελα αρχισε να βγαζει καλη εικονα. και οι τιμες ξεφευγουν. αν δεν κανω λαθος.

Καλησπερα,ποια απο τις 2 να παρω σε αυτες τισ ιντσες?Τη θελω περισσοτερο για τηλεοραση.LG 28,5" 29MT45D vs Turbo-X TXV-28 LED TV 28’’

Σε αυτές τις ίντσες, αντί να πάρεις σαβούρα ποιότητα (Turbo-X) ή HD Ready μοντέλο (LG 29MT45D), καλύτερα να πάρεις την Samsung T28C570EW, που είναι περυσινό μοντέλο, αλλά είναι 28" Full HD και έχει και VA panel. Το φετινό μοντέλο Samsung T28D310EW είναι 27.5" και είναι HD Ready, άρα χειρότερο από το περυσινό, αλλά και πάλι καλύτερο από αυτές που προτείνεις.

Μα και η LG που προτείνεις είναι TV/Monitor, και η Turbo-X κατά γενική ομολογία είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στην αγορά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Samsung δεν θα είναι καλή επειδή είναι TV/Monitor. Εγώ πήρα πριν από 6 μήνες την περυσινή LG 27MA53D σε προσφορά, που είναι 27" Full HD TV/Monitor, και τη χρησιμοποιώ ως τηλεόραση εδώ και 6 μήνες και έχω μείνει υπερβολικά ευχαριστημένος από την ποιότητα της εικόνας. Τη θεωρώ πολύ επιτυχημένη επιλογή, με μοναδικό ψεγάδι τη φωτεινότητα του IPS panel, η οποία όμως δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Μπορείς βέβαια με το ίδιο περίπου budget να πας και στις 32", που θα ευχαριστηθείς περισσότερο. Μια σχετικά φθηνή επώνυμη επιλογή είναι η LG 32LB5610 ή μπορείς να δώσεις ακόμα 50 ευρώ και να πας σε Samsung 32".

κανοντας αναζητηση για μονιτορ-tv βρηκα στα ιδια λεφτα τις LG 27MT46D,LG 27MA43D,Samsung T27D390EW,Samsung T28C570EW,LG 27MA53D.Δυστηχως τα λεφτα αυτα ειναι ταβανι για μενα καθως και οι διαστασεις τους

Καλά τα λες.

Η LG 27MA43D, η LG 27MA53D και η LG 27MA73D είναι τα περυσινά μοντέλα. Η LG 27MA43D έχει λίγο χειρότερο panel και λιγότερες εισόδους, και για διαφορά τιμής μόλις 10 ευρώ πιστεύω ότι δεν αξίζει. Η LG 27MA53D είναι αρκετά καλή, και η LG 27MA73D έχει απλώς πιο λεπτό πλαίσιο. Αξίζει να επισημανθεί ότι η LG 27MA43D και η LG 27MA53D έχουν κυκλοφορήσει στα 189 και 199 ευρώ αντίστοιχα και τώρα πωλούνται ακριβότερα. Τις έχουν αγοράσει αρκετά μέλη του forum και υπάρχουν αντίστοιχα θέματα.

Τα αντίστοιχα φετινά μοντέλα είναι η LG 27MT46D, η LG 27MT55D και η LG 27MT75D, και μάλλον περισσότερο vfm είναι η LG 27MT55D, όπως και πέρυσι.

Όπως ήδη ανέφερα, η Samsung T28C570EW είναι περυσινό μοντέλο, αλλά είναι 28" Full HD και έχει και VA panel.

Το φετινό αντίστοιχο μοντέλο, η Samsung T28D310EW είναι 27.5" και είναι HD Ready, άρα χειρότερο από το περυσινό.

Άρα σου προτείνω να επιλέξεις μεταξύ Samsung T28C570EW, LG 27MT55D και LG 27MA53D. Έχω την LG 27MA53D και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά αυτή την περίοδο μάλλον θα αγόραζα την Samsung T28C570EW, για να δω πως τα πάει στην εικόνα το VA panel με το καλύτερο μαύρο, μιας και έχω μόνο IPS.

• Like 1

εγω προσφατα που πηγα μια βολτα στο πλαισιο για να δω με το ματι και οχι τι λενε τα ιντερνετ ειδα το εξης.

1)μακρυα απο turbox kai 50eu να κοστιζει.

2) lg εχει χειροτερα χρωματα σε συγκρηση με samung, αλλα οι νεες εκδοσεις LG ειναι ιδιες στα χρωματα με τις samsung παλαιοτερες.

αλλα πιο πολυ φαινεται η διαφορα  στο μαυρο χρωμα. η LG παει πχ. προς γκρι σε συγκριση με την samsung.

• Like 1

H Samsung T28C570EW βλεπω οτι εχει αντιθεση 3000:1???ισχυει αυτο γιατι τις αλλες τις βλεπω 5000000 :1.καποιος μου ειπε οτι σε μικρες διαστασεις καλυτερα να κοιταω τα hz και οχι εαν ειναι full hd η' ready hd

Δεν υπάρχει πραγματική αντίθεση πάνω από 1:10.000. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια του marketing, σαν τα 400Hz.

Η συγκεκριμένη Samsung έχει VA panel, και συνεπώς έχει από τις καλύτερες δυνατές αντιθέσεις που μπορείς να βρεις στην αγορά.

Σε μικρές διαστάσεις, μόνο εάν έχεις τοποθετήσει την τηλεόραση στο άλλο άκρο του δωματίου δεν έχει νόημα το Full HD. Εάν τη χρησιμοποιείς από κοντά, εάν βλέπεις ταινίες από USB, πόσο μάλλον εάν τη χρησιμοποιείς έστω και περιστασιακά ως οθόνη υπολογιστή, βεβαίως και παίζει σημαντικό ρόλο το Full HD.

Από την άλλη, σε αυτές τις διαστάσεις ίσως τα Hz να είναι αυτά που δεν παίζουν κανένα ρόλο, αφού το μέγεθος της οθόνης είναι τόσο μικρό, που δεν φαίνονται εύκολα οποιεσδήποτε ατέλειες του σήματος λόγω κίνησης, ιδίως εάν τη χρησιμοποιείς από μακριά, οπότε δεν είναι απαραίτητα τα πολλά Hz για διόρθωση της εικόνας. Εκτός αυτού, σε αυτές τις διαστάσεις, τα μοντέλα με περισσότερα Hz κοστίζουν περίπου το διπλάσιο, οπότε δεν συμφέρει η αγορά τους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...