Bormpos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Λεω να παρω καινουργιο κινητο. Απλα ηθελα να ρωτησω τελικα τι ειναι καλυτερο οσον αφορα τα προβληματα , συμβατοτητα και την σταθεροτητα. Windows phone ή android?
Eosforoc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Έχετε προηγούμενη εμπειρία με smartphone; Γνωρίζετε τις διαφορές τουλάχιστον σε γραφικό περιβάλλον μεταξύ android και windows mobile; Προσωπικά θα πρότεινα android αν και είμαι fan του ios. Η σταθερότητα εξαρτάται την διανομή του android, δηλαδή την εταιρεία που πλασάρει την κινητή συσκευή με το δικό του android. Όσον αφορά το windows mobile προσωπικά δεν μου προσφέρει τα μέγιστα αν και είναι σίγουρα ελαφρά πιό σταθερό από το android. Καλό θα ήταν να κάνετε μια βόλτα σε κάποιο κατάστημα και να πιάσετε στο χέρι σας μια συσκευή επίδειξης και να συγκρίνεται τι ταιριάζει πρώτα στην χρηστικότητα. Πως παίρνουμε τηλέφωνο, πως βλέπουμε μηνύματα κλπ κλπ κλπ
Bormpos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μεχρι τωρα ειχα Android σε κινητα Samsung. Τελευταια πηρα και tablet με windows. Για αυτο ρωταω πως ειναι τα windows phone. Απο το tablet εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος.
Eosforoc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δές τότε μια στιγμή σε κάποιο άλλο τηλεφωνάκι αν σε βολεύει να εξυπηρετήσει τις λειτουργίες που ζητάς από ένα κινητό! Μιας και είσαι ήδη εξοικειωμένος με το Windows Mobile.
ReputGlory1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 το tablet έχει τα windows που έχουν και τα desktop/laptops δεν έχει windows PHONE. Καλύτερα πήγαινε και δοκίμασε πρώτα. Έχω WP και μπορώ να πω πως δεν έχει τπτ το ιδιαίτερο. Άσε που έχει έλληψη και σε εφαρμογές. 1
koulis21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 φιλε ειναι καθαρα τι ψαχνεις απο μια συσκευη.τα windows ειναι more stable και χωρις να σε ενδιαφερει ιδιαιτερα τι τρεχει πισω και τι ραμ σου τρωει(σχεδον καθολου μπορω να πω).ειχα το lumia 920 wp8.1 και αλλαξα και πηρα htc one.η τεραστια διαφορα ειναι στην ελευθερια που σου δινει το android(custom rom, cracked apps, file managers κτλπ) αλλα το android ειναι μεσα στα buggs.ενω εχω παρει 3φορες δυνατοτερη συσκευη, με το android φαινεται λιγο καλυτερη.εχω τρελαθει στα reboot ειτε με stock rom ειτε με custom.γενικα τα android προσφερουν παρα πολλα πραγματα αλλα οχι σταθεροτητα
Soulseeker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Φίλε εξαρταται τι χρηση θες να κανεις. Αν θες να το πειραζεις, να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις ολες τις εφαρμογες που βγαινουν και θες πολλα παιχνιδια πηγαινε σε Android Απο την αλλη αν θες να κανεις τα παντα κανονικα αλλα με τους παραπανω "περιορισμους" πηγαινε σε WP. Ειναι πιο φθηνά πολυ σταθερα (ακομα και το lumia 630 των 140€ δεν κολλαει πουθενα) και θα κανεις 100% την δουλεια σου. Ok προς το παρων θα πρεπει να δέχεσαι οτι μερικες εφαρμογες θα βγαινουν λιγο αργοτερα απο οτι στο android και οτι για καποιες εφαρμογες θα πρεπει βρεις την αντιστοιχη σε WP αλλα αυτο λογικα θα αλλαξει. Για την ιστορια εγω εχω Android για 2 και μονο λογους: 1)Ηθελα κινητο κάτω απο 4,5΄ 2)Ηθελα 2 τραπεζικες εφαρμογες που δυστυχως υπαρχουν μονο σε Android και iOS Τωρα που συνήθισα τα "παντοφλε" τηλεφωνα και οι παραπανω εφαρμογες θα βγουν και σε WP, δεν βλεπω λογο αν αλλαξω κινητο να μην παρω WP. Αυτα που προσφερουν παραπανω τα android κινητα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα