Sapounos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Καλησπερα. Αγορασα το asus zenfone 5 σημερα μονο που υπαρχει ενα πρόβλημα.. δεν εντοπιζει το bluetooth μου το sony mw600.. υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το φτιαξω? Τι μπορει φταιει?
doctorkostis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Τα εκανες pair? Η απλα εχεις ανοιχτο το bluetooth?
Sapounos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Απλα ανοιχτο αλλα δεν εντοπιζεται καθολου απο το κινητο για να το κανω pair
doctorkostis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δες με ποια διαδικασια το bluetooth σου κανει pair με τηλεφωνα. Ετσι γινεται στα ακουστικα. Οταν πατησεις το συνδυασμο πληκτρων για να κανει pair το τηλεφωνο θα το δει, λογικα. Φανταζομαι ξερεις τη διαδικασια, αλλα μιας και το βρηκα http://www.sonymobile.com/gr/support/faq/mw600/mw600-2/how-can-i-pair-the-headset-with-a-phone-1/
Sapounos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Επιασε φιλε μου σε ευχαριστω δικο μου λαθος δεν θυμομουν πως ειχα κανει pair κ παλευα με αλλον τροπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα