Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις θερμοκρασιες του εν λογω κινητου οπως αναφέρει και ο τιτλος.

Σε browsing καλη ωρα βρισκομαι αναμεσα στους 50 - 58 βαθμους και αν ανοιξω πολλα θεωρω ισως χτυπησω και 70αρι!

Να ανυσηχω ? Να το πάω πισω? Ειναι λογικο? Εσεις τι θερμοκρασιες εχετε?

Ευχαριστω

Υ.Γ να σημειωσω οτι και με την θηκη δεν καιει μεν αλλα το αισθανομαι ζεστο...και εννοειται με την φωτηνοτιτα στο auto.Φοαω την cloudyg3 rom....

Δημοσ.

Θερμοκρασιας μπαταριας εννοεις?Αν ναι το 70 ειναι εξωπραγματικο και δεν ειναι φυσιολογικο.Με 30+ βαθμους κατω απο τον ηλιο το note 3 χτυπαει μεχρι 47-48 βαθμους με full φωτεινοτητα.Στα 70 πρεπει να καιει το κινητο πολυ και να μην ακουμπιετε.

Δημοσ.

... ? θερμοκρασια cpu...η θερμοκρασια της μπαταριας ειναι στο 32...αλλα οπως και να εχει αισθανομαι τη θερμοτητα στο χερι μου για αυτο και ρωταω

Δημοσ.

... ? θερμοκρασια cpu...η θερμοκρασια της μπαταριας ειναι στο 32...αλλα οπως και να εχει αισθανομαι τη θερμοτητα στο χερι μου για αυτο και ρωταω

Η φυσιολογικη θερμοκρασια της cpu ειναι 40-50.Το 70 ειναι μεσα στα ορια ειδικα αν το ζορισεις και εχει και ζεστη μερα ολες οι cpu ανεβαζουν θερμοκρασια.Μιλαμε για >2ghz επεξεργαστες οποτε ειναι λογικες οι θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Στο δικό μου η θερμοκρασία μπαταρίας είναι 31 βαθμούς φωτεινότητα  οθόνης 80% και η θερμοκρασία κυμαίνεται από 38 έως 50 βαθμούς στον επεξεργαστή με ελαφριά χρήση του τηλεφώνου μουσική και πλοήγηση    με εξωτερική  στους 29

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και ριξε μια ερωτηση και στο νημα της ρομ σου, μπορει να ειναι κανενα bug και να εχει λυθει/αναφερθει.

Δημοσ.

αμα ειστε κατω απο τον ηλιο, με φουλ φωτεινοτητα να δουλευουν τα cpu και τα 3g ανοιγμενα τοτε λογικο δεν ειναι να ψηνεται το κινητακι? 

Δημοσ.

...δεν ξερω ισως απλα να μην εχω συνηθισει κατι αντιστοιχο...απλα μου κανει εντυπωση διοτι στο σημειο της καμερας με το που αρχιζεις να σερφαρεις λιγο ζεστενεται ....

....δεν καιει μεν...

...αλλα το νιωθω ζεστο

Μηπως να ζητησω αντικατασταση ? Η ειναι φυσιολογικο θεωρειτε ??

Υ.Γ επεστρεψα στην stock για λιγο....για να το δω και με αυτην

Δημοσ.

Ειχα και εγω πρόβλημα με υπερθέρμανση στο g2 μου και μετα απο πολλες δοκιμές κατέληξα πως είναι θεμα kernel. Τώρα ειμαι με cloudyg3 rom και cloudy kernel που ειναι λιγο καλύτερο απο το στοκ. Υπερθέρμανση τελος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...