Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνω μια εφαρμογή android και θέλω να βάλω μια φόρμα επικοινωνίας. Αυτό που έχω κάνει είναι να ανοίγω μια άλλη εφαρμογή και να στέλνετε από εκεί το μαιλ. Εγώ όμως θέλω να το κάνω χωρίς να ανοίγει κάποια άλλη εφαρμογή.. Θα μπορούσε κανείς να μου πει πώς περίπου γίνεται αυτό;

Δημοσ.

Αυτό που κατλάβα πως λες είναι οτι εχεις κάνει το app και όταν πατας το κουμπί send feedback(πχ) σου ζητάει με πια εφαρμογή να ολοκληρώση την ενέργεια(gmail πχ). Πρέπει να ολοκληρώνεται η ενεργεια με κάποια εφαρμογή αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, νομίζω δε θες να μπλέξεις στο να κάνεις ένα δικό σου γιατί θα είναι στην ουσία σαν ξεχωριστό app (πολύ κακό για το τίποτα), εκτός και αν είναι τόσο ανάγκη να στέλνεται μέσω της εφαρμογής σου κατευθείαν.

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα, αν δεν θέλω να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή του κινητού, στην ουσία πρέπει να κάνω τον client από την αρχή.. ΟΚ ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δηλαδή κάτι τέτοιο

[link=http://stackoverflow.com/questions/2020088/sending-email-in-android-using-javamail-api-without-using-the-default-built-in-a/2033124#2033124][/link]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...