stamatinho Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4796787/Xiaomi-Mi-3-16GB.html?from=most-popular&keyphrase=xiaomi+mi3σε αυτό αναφέρεσαι; Nαι αλλα οχι απο σκρουτζ φυσικα που θελουν να βγαλουν 2ο κινητο αυτοι που το πουλανε.
MrJohn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 τότε από που ; δε γνωρίζω που αλλού μπορώ να ψάξω για το συγκεκριμένο,καθώς και εγώ είναι η πρώτη φορά που το ακούω.
stamatinho Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 τότε από που ; δε γνωρίζω που αλλού μπορώ να ψάξω για το συγκεκριμένο,καθώς και εγώ είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Με paypal απο Κινα εννοουσα.Aλλα αν θες κατι τωρα αστο..αυτο θα κανει 17-20 μερες. Παντως το σαιτ ειναι αυτο http://www.vickmall.com/xiaomi-m3-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-nfc-otg-3050mah-5-0-inch-fhd-ogs-screen-smartphone-black.html
MrJohn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εκτός το ότι θέλω κάτι σύντομα,θέλω κάτι να μου έρχεται (ή να πάω εκεί) και να μπορώ να το πληρώσω με αντικαταβολή.
stamatinho Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εκτός το ότι θέλω κάτι σύντομα,θέλω κάτι να μου έρχεται (ή να πάω εκεί) και να μπορώ να το πληρώσω με αντικαταβολή. Yπαρχει τροπος να το παρεις αμεσα μεσο αγγελιων του insomnia. Ισως ομως πρεπει να βαλεις 20-30 ευρω παραπανω. Στελνουν και αντικαταβολη καποια ατομα.Αν θες ριξε μια ματια. Δεν αξιζει το samsung τοσα λεφτα.Ειναι μουφα.
mixalns Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ποια η γνωμη σας για το samsung s3 neo? Το θεωρειτε vfm? Ποιο κινητο θα μου προτεινατε που να εχει δυνατοτητα βιτεοκλησεων (εως 200 ευρω)? Ευχαριστω
morby Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το κορυφαίο VFM για μένα είναι το Moto G στα 199 από τα Public και την Wind. Πραγματικά άριστο κατασκευαστικά και εγγυημένα updates και υποστήριξη για τα επόμενα 2 χρόνια!
maddoctor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Από τα κινέζικα πάντως, το καλύτερο vfm κινητό στα 230€ είναι το Xiaomi Mi3 16GB, χωρίς αμφισβήτηση! Μην ξεχνάμε μόνο το Moto G έχει 1.5 SAR. 1
topmar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Από τα κινέζικα πάντως, το καλύτερο vfm κινητό στα 230€ είναι το Xiaomi Mi3 16GB, χωρίς αμφισβήτηση! Μην ξεχνάμε μόνο το Moto G έχει 1.5 SAR. Υπάρχει και εφάμιλλο VFM με λιγότερα χρήματα (και ελαφρώς υποδεέστερο σε επιδόσεις), το Xiaomi Redmi Note ..... 1
discoboyminimal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 παιδια κανα update για το τοπικ θα εχουμε?
maddoctor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 παιδια κανα update για το τοπικ θα εχουμε? Τι ακριβώς ψάχνεις? Συνέχεια βγαίνουν VFM κινητά, ανάλογα το budget του καθενός.
discoboyminimal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 οχι κατι συγκεκριμενο , γενικα βλεπω τι παιζει.. ηταν ωραιο που ο TS ειχε κανει την λιστα με τις κατηγοριες under , over κλπ..ειχες μια ωραια εικονα. ενας φιλος μου ενδιαφερεται για κινητο. 120-150 max. ηθελε να παρει το s3 mini. του ειπα να το ξανασκεφτει και να δει και απο κινα μερια..
D.R.I. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το motorola defy+ που βγαίνει στα 75-79€. Πείτε τίποτα.... Κύρια χρήση: τηλέφωνα, αρκετά λόγω δουλειάς. Θέλω δηλαδή να κρατάει μπαταρία, και αντε να βλέπω κάνα mail, και να αντέχει στο χρόνο.. Εχω το evolveo strongphone για τα παραπάνω αλλά για βασικό τηλέφωνο είναι too much λόγω όγκου. Εχω ένα nokia σαπιο που αν και η μπαταρία κρατάει φουλ, μου ψήνει τον εγκέφαλο όταν μιλάω. Ασε που το ακουστικό είναι ότι να ναι...
BACK12345 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το motorola defy+ που βγαίνει στα 75-79€. Πείτε τίποτα.... Κύρια χρήση: τηλέφωνα, αρκετά λόγω δουλειάς. Θέλω δηλαδή να κρατάει μπαταρία, και αντε να βλέπω κάνα mail, και να αντέχει στο χρόνο.. Εχω το evolveo strongphone για τα παραπάνω αλλά για βασικό τηλέφωνο είναι too much λόγω όγκου. Εχω ένα nokia σαπιο που αν και η μπαταρία κρατάει φουλ, μου ψήνει τον εγκέφαλο όταν μιλάω. Ασε που το ακουστικό είναι ότι να ναι... σε τετοια τιμη μονο windows η απο κινα, android και απο ελλαδα με τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα