obi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Καλή προσπάθεια αλλά το πινακάκι με το συγκριτικό στο πρώτο ποστ έχει αρκετά λάθη.
king2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το lg l70 δεν είναι vfm?Το l70 στην κατηγορια τιμης που παιζει υπαρχει το πολυ καλυτερο l9ii και για αυτο δεν τον προτεινω.πολύ χρήσιμος οδηγός για αγορα κινητου!!Προς το παρόν χρησιμοποιώ android αλλα "γλυκοκοιτάζω" το ios για το μέλλον αν κατέβει καθόλου η τιμή των παλαιότερων συσκευων ...αν γνωρίζεις κάνε κ ένα ποστ για iphone Τα iphone αξιζουν μονο σε μεταχειρισμενα και παλι να εχει αρκετα καλη τιμη.Το να παρεις iphone 4s/5 καινουργια στισ τιμες που παιζουν αυτη τι στιγμη ειναι η χειροτερη επιλογη. Δεν αναφέρομαι για αγορές από Κίνα. Δεν μένουμε όλοι Ελλάδα, αν και προφανώς το τόπικ αναφέρεται αποκλειστικά σε κοινό που μένει Ελλάδα. Το Moto G, η έκδοση 8GB with microSD slot 4G LTE κάνει 205 ευρώ μαζί με μεταφορικά από amazon. Είναι ανώτερο κινητό του Lg G2 mini, ακόμα και αν το 2ο το βρίσκεις με 175. Μιλάμε για 4.5 ίντζες 326ppi vs 4.7 ίντζες 234 ppi. Είναι πολύ σημαντική αυτή η διαφορά. Το Μoto G έχει υψηλότερο pixel density από το iphone 5s και στο Lg G2 mini βλέπεις τα πίξελς. PS: Tα Xiami Hongmi και LG Pro Lite δεν είναι πλέον διαθέσιμα μέσω Skroutz. Το moto g με sd θα το προτεινα εναντι του g2 mini αλλα αυτη τη στιγμη παιζει στα 190 στο skroutz.Το ppi του g2 mini ειναι επαρκες και δυσκολα θα παρατηρισει καποιος διαφορες με το moto g.Θα αφαιρεθουν ευχαριστω για την ενημερωσηΚαλή προσπάθεια αλλά το πινακάκι με το συγκριτικό στο πρώτο ποστ έχει αρκετά λάθη.Ειναι το πιο καινουργιο συγκριτικο που εχω βρει.Αν υπαρχει καποιο που να συγκρινει ios 7/android 4.4/wp 8.1 ευχαριστως να το αλλαξω
panther_512 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Το moto g με sd θα το προτεινα εναντι του g2 mini αλλα αυτη τη στιγμη παιζει στα 190 στο skroutz.Το ppi του g2 mini ειναι επαρκες και δυσκολα θα παρατηρισει καποιος διαφορες με το moto g. King σόρρι φίλε μου αλλά όχι, η διαφορά στην οθόνη είναι τεράστια και δεν δικαιολογεί τα 10-20 ευρώ που είναι φθηνότερο. Σου έδωσα link για να μήν βασίζεσαι στα λόγια μου. Να σου το κάνω και quote για ευκολία: Από το Techradar: Ultimately it is hard to recommend the G2 Mini over something like the Motorola Moto G, which has a superior screen, similar performance and very good battery life. Only the camera on the LG device is clearly better. The screen resolution is not high enough and that low pixel density becomes a problem too often. Από το Cnet: The Bottom Line Although it bears the same "G2" name as its big brother, the LG G2 Mini is watered down in every respect. Its screen has a disappointingly low resolution, its processor doesn't put up much of a fight and it has an 8- rather than 13-megapixel camera. Unless you crave 4G, the Motorola Moto G is a much better buy Όπως σου είπα, κάνω έρευνα αγοράς για αγορά ενός εκ των δύο για την αδελφή μου και θέλω το καλύτερο. Το Lg G2 mini δεν είναι το καλύτερο, με τεράστιο μείον την οθόνη. 4.7 ίντζες με ανάλυση χαμηλότερη κατα 40% από 720p. Αν θές να επιμείνεις, δικαίωμά σου, αλλά παίρνεις στον λαιμό σου κόσμο που θα σε ακούσει και θα μπορούσε να αγοράσει καλύτερη συσκευή στα ίδια σχεδόν λεφτά.
king2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 King σόρρι φίλε μου αλλά όχι, η διαφορά στην οθόνη είναι τεράστια και δεν δικαιολογεί τα 10-20 ευρώ που είναι φθηνότερο. Σου έδωσα link για να μήν βασίζεσαι στα λόγια μου. Να σου το κάνω και quote για ευκολία: Από το Techradar: Όπως σου είπα, κάνω έρευνα αγοράς για αγορά ενός εκ των δύο για την αδελφή μου και θέλω το καλύτερο. Το Lg G2 mini δεν είναι το καλύτερο, με τεράστιο μείον την οθόνη. 4.7 ίντζες με ανάλυση χαμηλότερη κατα 40% από 720p. Αν θές να επιμείνεις, δικαίωμά σου, αλλά παίρνεις στον λαιμό σου κόσμο που θα σε ακούσει και θα μπορούσε να αγοράσει καλύτερη συσκευή στα ίδια σχεδόν λεφτά. Για καποιον που θελει 4.5" οθονη το moto g ειναι μια χαρα.Αλλα τα ppi του g2 mini μπορει να ειναι 40% κατω του moto g αλλα αναλογικα δεν εχει 40% χειροτερη οθονη.Το moto g με την micro sd απο οτι διαβαζω εχει καποια προβληματα με την sd που θα διορθωθουν με το επομενο update.Περα απο την οθονη το g2 mini εχει 8mp καμερα και αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια.Το καλυτερο ειναι να τα δει καποιος απο κοντα και να συγκρινει.Σε χαμηλοτερη τιμη υπαρχει και το l9ii με micro sd καλη καμερα και 4.7" 720p οθονη απλα εχει λιγο χειροτερο επεξεργαστη.
panther_512 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Στο Techradar ρε φίλε μου σου λέει ότι με το LG G2 mini έχεις θέμα με τα μικρά γράμματα. Δεν διαβάζονται. Βλέπεις τα πίξελς. Μιλάμε για 234ppi σε 4.7 ίντζες. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό και το βάζεις δίπλα με τα 329 ppi 720p του moto g στις 4.5 ίντζες ( το iphone 5s έχει 326ppi) δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε. Και όλα αυτά για 20 ευρώ διαφορά. Έχεις 2 επώνυμα site που σου λένε ευθέως ότι το Moto G είναι καλύτερη αγορά και εσύ επιμένεις. Απλά δεν δέχεσαι να αναθεωρήσεις, κλασσικό προτέρημα που διαθέτουμε όλοι μας εδώ μέσα.
king2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Στο Techradar ρε φίλε μου σου λέει ότι με το LG G2 mini έχεις θέμα με τα μικρά γράμματα. Δεν διαβάζονται. Βλέπεις τα πίξελς. Μιλάμε για 234ppi σε 4.7 ίντζες. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό και το βάζεις δίπλα με τα 329 ppi 720p του moto g στις 4.5 ίντζες ( το iphone 5s έχει 326ppi) δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε. Και όλα αυτά για 20 ευρώ διαφορά. Έχεις 2 επώνυμα site που σου λένε ευθέως ότι το Moto G είναι καλύτερη αγορά και εσύ επιμένεις. Απλά δεν δέχεσαι να αναθεωρήσεις, κλασσικό προτέρημα που διαθέτουμε όλοι μας εδώ μέσα. Οπως ειπα εννοειται οτι το moto g εχει καλυτερη οθονη απλα αναλογικα δεν ειναι 40% καλυτερη του moto g,αλλα σε ολα τα αλλα υστερει εναντι του g2 mini.Επισης το l9ii στα 145 ειναι πολυ πιο συμφερουσα αγορα και απο το g2 mini και απο το moto g. Και μια συζητηση για τα 2 κινητα θα βρεις εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394828 Το καθενα εχει τα συν και τα πλην του.Για μενα τα παραπανω χρηματα του moto g δεν θα τα εδινα εναντι του g2 mini οπως και δεν θα εδινα τα χρηματα του g2 mini εναντι του l9ii που το θεωρω το πιο vfm στην κατηγορια μεχρι 200 ευρω.
king2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Προστεθηκε κατηγορια feature phone μεχρι 50 ευρω.Μεσα στην ημερα θα φτιαξω και μια κατηγορια για αγορα απο Κινα. Προστεθηκε κατηγορια για αγορα απο Κινα στο τελος του ποστ.Για οποιαδηποτε απορια εχετε ρωτηστε ελευθερα.Καλες αγορες.
king2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 γνώμη για το lenovo a8/a806 ?? Αρκετα καλο 5" 4g smartphone σε λογικη τιμη.
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εξαιρετικο value for money ειναι και το Moto G 8GB απο amazon.co.uk στις £90 . Δεν ειναι sim free, λειτουργει μονο με Vodafone Αγγλιας, αλλα αγοραζεις ενα unlock code απο ebay με £2 και το βαζεις με το που το ανοιξεις το κινητο. (στο ζηταει αυτοματα, τελειως απλη διαδικασια, 5 δευτερολεπτα ειναι). Συνολικο κοστος με μεταφορικα, ελληνικο ΦΠΑ, κοστος unlock code ειναι γυρω στα ~128€ .
3a4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Κατηγορία ανθεκτικά-αδιάβροχα (IP54, IP55, IP67 κλπ);Μέχρι ~200€, από το λίγο που έψαξα μάλλον είναι πολύ λίγα μοντέλα. Οπότε θα μπορούσε να υπάρχει κατηγορία <100€ και κατηγορία 100...200€ ή 100...250€. http://www.gsmarena.com/search.php3?nYearMin=2012&nPriceMax=200&sIPCerts=1,2,3,4,5,6,7,8,9 Samsung B2710 Xcover 271, IP67, οθόνη 320*240, ίσως δεν κυκλοφορείSamsung C3350 Xcover 2, IP67, οθόνη 320*240, ίσως δεν κυκλοφορεί MOTOROLA DEFY+, IP67, οθόνη 854*480http://en.wikipedia.org/wiki/Motorola_Defyhttp://www.e-shop.gr/motorola-defy-spillproof-black-eng-p-TEL.007835http://www.skroutz.gr/s/386624/Motorola-Defy.html Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710, IP67, οθόνη 800*480, GLONASShttp://www.e-shop.gr/samsung-s7710-xcover-2-black-red-gr-p-TEL.002341http://www.skroutz.gr/s/3101445/Samsung-Galaxy-Xcover-2.html
stamatinho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια λιγο οφ τοπικ αλλα αυτο με τις παρτιδες του G3 ισχυει?Γιατι και στο G2 για παρτιδες ελεγαν αλλα μεχρι πριν 1 μηνα ολο παραπονα ειχαμε για το γνωστο θεμα με το Gps.
silmarien Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει για αγορά αξιόπιστου Κινέζου με ανώτατο ταβάνι τα 150 ευρώ? Θέλω κάτι το οποίο να βγάλει 2ετία τουλάχιστον για φίλη στενά οικονομικά. Είδα το Xiaomi Ηongmi και το Asus Zenfone 5 αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιό είναι πιο σταθερό. Είχα πάρει ένα Ainol Tablet στο παρελθόν και δεν είχα μείνει ευχαριστημένος από την stock rom και φυσικά καθόλου από την υποστήριξη της εταιρίας για διόρθωση της rom. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με custom rom οπότε αν μπορεί κάποιος να προτείνει οτιδήποτε θα ήταν ευπρόσδεκτο. Επίσης να αναφέρω ότι ψάχνουμε για dual sim αν και τα περισσότερα είναι ούτως ή άλλως.
stamatinho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει για αγορά αξιόπιστου Κινέζου με ανώτατο ταβάνι τα 150 ευρώ? Θέλω κάτι το οποίο να βγάλει 2ετία τουλάχιστον για φίλη στενά οικονομικά. Είδα το Xiaomi Ηongmi και το Asus Zenfone 5 αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιό είναι πιο σταθερό. Είχα πάρει ένα Ainol Tablet στο παρελθόν και δεν είχα μείνει ευχαριστημένος από την stock rom και φυσικά καθόλου από την υποστήριξη της εταιρίας για διόρθωση της rom. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με custom rom οπότε αν μπορεί κάποιος να προτείνει οτιδήποτε θα ήταν ευπρόσδεκτο. Επίσης να αναφέρω ότι ψάχνουμε για dual sim αν και τα περισσότερα είναι ούτως ή άλλως. Εχει το redmi note ενας φιλος και πραγματικα ειναι παρα πολυ καλο. Δε θυμαμαι ομως αν ειναι μεσα στο μπατζετ σου η αν πρεπει να βαλεις κανα 10ρικο ακομα.
silmarien Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει το redmi note ενας φιλος και πραγματικα ειναι παρα πολυ καλο. Δε θυμαμαι ομως αν ειναι μεσα στο μπατζετ σου η αν πρεπει να βαλεις κανα 10ρικο ακομα. Από merimobiles βγαίνει στα 15 over budget και δεν ξέρω αν χρεώνουν μεταφορικά αν και δεν νομίζω. Θα ρωτήσω αν βολεύει αλλά αν υπάρξει κάποια άλλη επιλογή ευπρόσδεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα