Hamurabi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παιδια καλησπερα. phra enan ssd για να τον βαλω σενα λαπτοπ lg p1. Το εκανα βιδες το λαπτοπ ανοιξα και ξεσυνδεσα τα παντα για να το φυσηξω και μετα τα ξαναβαλα ολα εβαλα και τον ssd και εχω προβληματα. reboots ακομα και κατα την εγκατασταση των windows. Ekana memtest δεν εδοιξε προβλημα. Υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικος ο δισκος? αν οχι,τι αλλο μπορει να φταιει?
Captain Nemo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Να μην έχει συνδεθεί κάτι καλά; ίσως πρέπει να ξαναδείς τις ενώσεις των καλωδίων ή ότι έλυσες.Ο δίσκος είναι καινούργιος;Να τον δουλέψεις με μία μνήμη την φορά δοκίμασες;
Hamurabi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 η αληθεια ειναι οτι παλευα λιγο να ξαναβαλω τις καλωδιοταινιες κατω απτο πληκτρολογιο ... ο δισκος ειναι καινουργιος ναι σημερα τον πηρα. Τις μνημες δεν τις πειραξα και εκανα και το μεμτεστ και εδειξε ολα οκ.αν ηταν οι μνημες δε θαδειχνε κατι; ------------------------------------------------------ Λοιπον στο τελος της εγκαταστασης των windοws εκει που βαζει κατι .νετ frameworks κατι τετοιο εκει μου κλεινει το λαπτοπ μονο του. δεν κανει reboot απλα κλεινει. Το ιδιο και στον ssd πριν, σε αυτο το σημειο κλεινει. τι λετε?? το συγκεκριμενο cd χτες το χρησιμοπιησα για να βαλω windows σε αλλο λαπτοπ και ολα δουλευαν αριστα.
andreaspap Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη για το hijack αλλα έχω και εγώ πρόβλημα με τον καινούριο 840 evo που αγόρασα.κλωνοποιησα Τον παλιό μου hdd στον ssd και Τον έβαλα στη θέση του παλιού hdd.στο πρώτο boot ξεκίνησε κανονικά και ενθουσιάστηκα.μου έκανε εγκατάσταση κάτι drivers πιθανόν; και μου ζήτησε reboot.απο τότε στο ξεκίνημα μου πετάει συνέχεια bsod και κάνει συνέχεια restart. Τι μπορεί να φταίει; Τελικα εκανα απο την αρχη φρεσκια εγκατασταση στον ssd τα windows 7 αλλα τωρα στο performance test του Samsung magician μου κάνει shut down (συγκεκριμενα όταν κάνει random writes). Και σε ένα άλλο πρόγραμμα το as ssd παλι τα ιδια.Ξεκινάει το test και κανει shut down. Εχει προβλημα,να τον πάω πίσω; Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2014 από andreaspap
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν τον πάς πισω θα σου έλεγα να τον δοκιμάσεις και σε καποιο αλλο pc πρώτα , δοκίμασε τον και σε αλλη θύρα sata και με καινούργιο καλώδιο
andreaspap Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν τον πάς πισω θα σου έλεγα να τον δοκιμάσεις και σε καποιο αλλο pc πρώτα , δοκίμασε τον και σε αλλη θύρα sata και με καινούργιο καλώδιο Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά εχτες αργότερα ως εκ θαύματος και αφου είπα ας κάνω μια τελευταία προσπάθεια τον συνδεσα και ολα μια χαρά!Οι ταχύτητες είναι καλές (sata 2 θύρα) και ολοκληρώνει ότι τεστ και αν του έκανα. Από τότε εγκατασταση προγραμμάτων, drivers και δεν έχει συμβεί τίποτα απρόοπτο έχοντας φτάσει στα 100 gb lifetime writes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα