Hamurabi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 `Καλησπερα εχω ena LG p1 laptop. του εκανα φορματ,εβαλα τα 7αρια και ξαφνικα βλεπω οτι ζεστενεται τρελα. Κοιταω, cpu usage 80-90-100% συνεχεια μετα αποφ ρεσκο install. Ειναι ενα svchost.exe το οποιο εχει τρελο cpu usage. Eπισης στα windows update μου βγαζει ερορ και δεν κανει update. τι μπορω να κανω;;;; πρωτη φορα το συνανταω αυτο
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το συγκεκριμένο laptop ειναι αρκετά αδύναμο οποτε δεν μου φαίνεται και παράλογο να σου κολλάει γενικά , αν δεν εχεις βάλεις drivers να βάλεις και επειδή ειπες αυτο για τα updates δοκίμασε και αλλο δισκάκι των windows μηπως αυτα εχουν πρόβλημα , πριν τι windows ειχες ;
G1O Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 `Καλησπερα εχω ena LG p1 laptop. του εκανα φορματ,εβαλα τα 7αρια και ξαφνικα βλεπω οτι ζεστενεται τρελα. Κοιταω, cpu usage 80-90-100% συνεχεια μετα αποφ ρεσκο install. Ειναι ενα svchost.exe το οποιο εχει τρελο cpu usage. Eπισης στα windows update μου βγαζει ερορ και δεν κανει update. τι μπορω να κανω;;;; πρωτη φορα το συνανταω αυτο χτες νομιζω πηρες απαντησηση στο θεμα επεξεργαστη,οπως επισης σε ρωτησα αν δοκιμαστηκε αλλου το cd/dvd των windows. το λαπτοπ απο οσο ειδα εχει μνημη ραμ 1 GB οποτε ξεχασε τα 7ρια,θα σερνεται(εκτος και προσθεσες ραμ) Site: Τι είναι το svchost.exe;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα