Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! smile.png Έβλεπα στο ebay για αγορά Ram, είδα μια διαφορά τιμής σε κάποιες που λέει ότι είναι μόνο για AMD motherboard και άλλες Low Density. Τι διαφορά έχουν? Εγώ έχω Asus P5B και Inter Core 2Duo E6300 αν πάρω αυτή τι πρόβλημα θα έχω?

Δημοσ.

κατα πάσα πιθανότητα ναι γιατι ειναι high density και απο οτι υποστηρίζουν ειναι συμβατές με ελάχιστες μητρικες μην της παρεις δεν αξιζουν

Δημοσ.

αυτες κάνουν κατα πάσα πιθανότητα αλλα μπορει να υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας με τις μνήμες που εχεις οποτε παλι ρίσκο ειναι.Στις μνημες να κοιτάς να εχουν ίδια συχνότητα ,timings και volts

εγω θα έλεγα να μην δώσεις καθόλου χρήματα για ddr2 δεν αξιζει ο κόπος καλητερα μάζεψε χρήματα για νεο σύστημα

Δημοσ.

18CYnMF.pngWZ0wGN1.png

Στα ίδια V είναι.. Η συχνότητα απλά αλλάζει, από όσο ξέρω όμως απλά θα ρίξει τις 800αρες...

Για νέο σύστημα δεν παίζει! Δεν είμαι καν gamer για να χρειάζομαι απαιτητικό σύστημα απλά με 2gb ram δεν γίνεται δουλειά! μετά το πολύ πολύ να πάρω κάποιον q6600. 

Δημοσ.

18CYnMF.pngWZ0wGN1.png

Στα ίδια V είναι.. Η συχνότητα απλά αλλάζει, από όσο ξέρω όμως απλά θα ρίξει τις 800αρες...

Για νέο σύστημα δεν παίζει! Δεν είμαι καν gamer για να χρειάζομαι απαιτητικό σύστημα απλά με 2gb ram δεν γίνεται δουλειά! μετά το πολύ πολύ να πάρω κάποιον q6600. 

οταν με 200-250 φτιαχνεις ποιο δυνατο συστημα απο αυτο δεν αξιζει να ριξεις αλλα χρηματα ουτε για ραμ ουτε για cpu

Δημοσ.

Ναι αλλά άλλο 200€ και άλλο 60€ στην χειρότερη! Ram Θέλω να βάλω γιατί κολλάνε λίγο τα τραγούδια στο yt και επεξεργαστή άμα πάρω απόφαση να ξανά ξεκινήσω με το Cinema 4D. Πρόσφατα έφτιαξα ένα στην αδερφή μου δεν θα κάτσω να κάνω και άλλο τώρα!

Δημοσ.

Ναι αλλά άλλο 200€ και άλλο 60€ στην χειρότερη! Ram Θέλω να βάλω γιατί κολλάνε λίγο τα τραγούδια στο yt και επεξεργαστή άμα πάρω απόφαση να ξανά ξεκινήσω με το Cinema 4D. Πρόσφατα έφτιαξα ένα στην αδερφή μου δεν θα κάτσω να κάνω και άλλο τώρα!

αν τελικα προχωρήσεις στην αγορα ραμ κοιτα να ειναι οσο ποιο κοντα σε αυτες που εχεις ,εγω δεν θα επερνα αυτες τις no name κανε και ενα oc στην cpu και κατι γινεται,δεν φταει η ραμ που κολλαει το yt...

δες αυτες https://www.skroutz.gr/s/1875800/G-Skill-N-T-F2-6400CL5S-2GBNT-2Gx1.html

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...