Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αδερφη μου θελει ενα PC για να παιζει το Sims 4 (περα απο ψιλοπραγματακια που δουλευει στο office).

Τα system requirements του παιχνιδιου ειναι αυτα:

• OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, or Windows 8.1
  • PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ or equivalent (For computers using built-in graphics chipsets, the game requires 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 or equivalent)
  • MEMORY: At least 2 GB RAM
  • HARD DRIVE: At least 9 GB of free space with at least 1 GB additional space for custom content and saved games
  • DVD-ROM: DVD ROM drive required for installation only
  • VIDEO CARD: 128 MB of Video RAM and support for Pixel Shader 3.0. Supported Video Cards: NVIDIA GeForce 6600 or better, ATI Radeon X1300 or better, Intel GMA X4500 or better
  • SOUND CARD: DirectX 9.0c Compatible
  • DIRECTX: DirectX 9.0c compatible

Οποτε τι προτεινετε; Μονο κουτι, τα αλλα υπαρχουν...

Δημοσ.

Αυτο που ξερω για τους Sims ειναι οτι τρεχουν πολυυυυυ καλύτερα σε ssd, και επισης σημαντικος ρόλος παιζει και η ποιότητα του cpu.  Ολα αυτα για ενα smooth experience ακομα και μετα απο τα πολλα dlcs που θα βγαλει.. 

Δημοσ.

Οικονομικο να ειναι αφου δεν προκειται να το χρησιμοποιησει για κατι αλλο περα απο internet, office, Sims. 350-400Ε λογικα. Μια χαρα μου φαινεται η προταση σου saflom, αλλα καρτα γραφικων δεν χρειαζεται?

Δημοσ.

Οικονομικο να ειναι αφου δεν προκειται να το χρησιμοποιησει για κατι αλλο περα απο internet, office, Sims. 350-400Ε λογικα. Μια χαρα μου φαινεται η προταση σου saflom, αλλα καρτα γραφικων δεν χρειαζεται?

ο επεξεργαστης εχει ενσοματομενα γραφικα ... βεβαια δεν ειναι και τα καλυτερα αλλα αμα σκεφτεις πως ειναι μονο 85 ευρω για cpu και gpu ειναι πολυ καλη επιλογη για αυτο που θελεις 

Δημοσ.

Το ποσό το ξεπέρασα κατά 30€. Χρήματα μπορούν να κοπούν από πολλά σημεία,όμως μόνο ένα όντως αξίζει, με έναν όρο όμως. Εάν υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον (όχι πάνω από χρόνο) να προστεθεί κάρτα γραφικών τότε πέφτουμε στον 7700K και είμαστε στα 400€ περίπου.

Εάν όμως δεν γίνει αυτό τότε τα έξτρα 30€ τα αξίζει ο 7850K καθώς έχει αρκετά ισχυρότερο πυρήνα γραφικών. (τάξης Radeon 7750/R7 250)

Χρήματα μπορούν να κοπούν από τον SSD,όμως ο χρόνος φόρτωσης θα'ναι πολύ αργός σε συμβατικό δίσκο,συγκριτικά με SSD. Αν μπει συμβατικός σκληρός τότε γλιτώνεις 20-25€ και κερδίζεις 880GB περίπου.

Χρήματα μπορούν να κοπούν από μητρική αλλά έτσι πέφτει η ποιότητα,η επεκτασιμότητα (ανεμιστήρες,usb,ram,pci,sata κλπ),η αντοχή σε overclock και σε ορισμένες περιπτώσεις η λειτουργία χωρίς φλασάρισμα νέας έκδοσης BIOS)

Χρήματα μπορούν να κοπούν τέλος από την ram,αλλά έτσι θα χάσεις αρκετή ταχύτητα από τα ενσωματωμένα γραφικά γλυτώνοντας 5€ το πολύ.

n1WzEhZ.png

• Like 1
Δημοσ.

530w να τα κανει τι? 

Futureproofing! Αν θελήσει να βάλει μια r9 290 ας πούμε στο μέλλον ποιος ο λόγος να χρειαστεί να αλλάξει τροφοδοτικό; Είναι και semi-modular.

Καλό είναι και το XFX Core TS 450

Δημοσ.

530w με 290 οκ? :mellow: τεσπα το παιδι απο πανω λεει πως το pc για sim 4 και οχι αλλα games οποτε απο οτι καταλαβενω δεν θα προχορισει σε τετοιου ιδους αναβαθμιση... 

Δημοσ.

530w με 290 οκ? :mellow: τεσπα το παιδι απο πανω λεει πως το pc για sim 4 και οχι αλλα games οποτε απο οτι καταλαβενω δεν θα προχορισει σε τετοιου ιδους αναβαθμιση... 

Power_03.png307watt και μένουν άλλα 200 για το υπόλοιπο σύστημα

Καλή είναι η δυνατότητα επέκτασης,αν με λίγα χρήματα παραπάνω γίνεται να έχεις κάτι καλύτερο. Δεν συμφωνείς;

Δημοσ.

Ενα pc για την αδερφη του να παιζει sims και για σερφαρισμα ζητησε. Πιθανος θα βαρεθει και το sims και θα το χει για κανα παιχνιδι στπ fb... To 160αρες σε επεξεργαστες και 290 spσυζητατε... Μεχρι 350 και παλι πολλα θα δωσει. Μην κανετε ολες τις συνθεσεις future proof διοτι μπορει απλα να πεταξει χρημα πολυ ευκολα.

Ssd σε τοσο συνθεση απλα ειναι υπερβολη... Αν ειναι να ξεπερασει τα 400 παει σε i3 με ξεχωριστη gpu που παλι υπερβολη ειναι

Δημοσ.

Ενα pc για την αδερφη του να παιζει sims και για σερφαρισμα ζητησε. Πιθανος θα βαρεθει και το sims και θα το χει για κανα παιχνιδι στπ fb... To 160αρες σε επεξεργαστες και 290 spσυζητατε... Μεχρι 350 και παλι πολλα θα δωσει. Μην κανετε ολες τις συνθεσεις future proof διοτι μπορει απλα να πεταξει χρημα πολυ ευκολα.

Ssd σε τοσο συνθεση απλα ειναι υπερβολη... Αν ειναι να ξεπερασει τα 400 παει σε i3 με ξεχωριστη gpu που παλι υπερβολη ειναι

Για όλα είμαι ουδέτερος,εκτός από το κομμάτι με τον SSD. Το sims είναι τεράστιο παιχνίδι με μεγάλα loading times. Ο ssd είναι must!

• Like 3
Δημοσ.

Για όλα είμαι ουδέτερος,εκτός από το κομμάτι με τον SSD. Το sims είναι τεράστιο παιχνίδι με μεγάλα loading times. Ο ssd είναι must!

Αν εχει κανα παλιο hdd να βαλει ας παρει ssd. Π´αντως η διαφορα δεν ειναι τιτανια ωστε να δικαιολογησει υπερβαση για ssd. Εννοω οτι μπορει να κρατησει το πορτοφολι χαμηλα και αργοτερα που θα πεσουν η ssd να βαλει. Εγω σαν πρωτη αναβαθμιση θα εβαζα ακομα 4 ram και υστερα ssd. Βεβαια προσωπικη αποψη ειναι.

Επισης να τονισω οτι το καινουριο sim διψαει για cpu.

Edit πολλα τα 500 τοσα watt. Αλλοι τρεχουν ξεκλειδωτους με slii σε τετοια watt,οπως ειπα νομιζω οι κοπελα δεν θα ψαχτει τοσο

Δημοσ.

Αν εχει κανα παλιο hdd να βαλει ας παρει ssd. Π´αντως η διαφορα δεν ειναι τιτανια ωστε να δικαιολογησει υπερβαση για ssd. Εννοω οτι μπορει να κρατησει το πορτοφολι χαμηλα και αργοτερα που θα πεσουν η ssd να βαλει. Εγω σαν πρωτη αναβαθμιση θα εβαζα ακομα 4 ram και υστερα ssd. Βεβαια προσωπικη αποψη ειναι.

Επισης να τονισω οτι το καινουριο sim διψαει για cpu.

Φίλος μου έχει σύστημα με 840 evo 120gb και Seagate Barracuda 2TB 7200rpm SATA 3. Στην αρχή είχε το Sims 3 στον SSD κι έπειτα το μετακίνησε στον σκληρό λόγω έλλειψης χώρου. Με τον σκληρό έκανε απ'όσο μου είπε τον 4πλάσιο χρόνο.

Αν κρίνουμε κι από την διαφορά που έχει σε boot-up (με ssd ανοίγει σε 8 δεύτερα μαζί με post σε rapid boot mode ενώ με hdd σε 25-26 σε rapid boot mode,με windows 7)

Αν χρειαστούν πάνω από 120gb ας βάλει 240 ssd ή ας βάλει και hdd στο μέλλον.

Δεν φτάνει ο Kaveri A10 σαν cpu? Αν δεν φτάνει τότε λύση είναι να βάλει i5 και αν χρειαστεί ας βάλει discrete gpu στο μέλλον. Άλλοι cpu δεν αξίζουν σ'αυτά τα χρήματα απ'όσο ξέρω

Δημοσ.

Φίλος μου έχει σύστημα με 840 evo 120gb και Seagate Barracuda 2TB 7200rpm SATA 3. Στην αρχή είχε το Sims 3 στον SSD κι έπειτα το μετακίνησε στον σκληρό λόγω έλλειψης χώρου. Με τον σκληρό έκανε απ'όσο μου είπε τον 4πλάσιο χρόνο.

Αν κρίνουμε κι από την διαφορά που έχει σε boot-up (με ssd ανοίγει σε 8 δεύτερα μαζί με post σε rapid boot mode ενώ με hdd σε 25-26 σε rapid boot mode,με windows 7)

Αν χρειαστούν πάνω από 120gb ας βάλει 240 ssd ή ας βάλει και hdd στο μέλλον.

Δεν φτάνει ο Kaveri A10 σαν cpu? Αν δεν φτάνει τότε λύση είναι να βάλει i5 και αν χρειαστεί ας βάλει discrete gpu στο μέλλον. Άλλοι cpu δεν αξίζουν σ'αυτά τα χρήματα απ'όσο ξέρω

Ας επιλεξει εαν τον συμφερει να δωσει τοσα για ssd. Φτανει και παραφτανει ο α10 απλα αν ειναι να ξεφυγει απο το αρχικο ποσο καλυτερα θα δουλευε ενας διπυρινος 13 με gpu.... Νομιζω οτι και ο α6 και α8 κανουν επαρκεστατα τη δουλεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...