carlos6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Απο 230 πας στα 300. Αποφασισε το badget σου. Και αν πας στις 32 αρες εκδοσεις ακομα πιο πανω, επισης το να σου βρει καποιος τις αναγκες που εχεις για να σου προτεινει δεν το βρισκεις λιγο ατοπο; Δεν αναφερεις πουθενα τι θελεις απο ενα κινητο απλα ζητας να σου πουμε τα χαρακτηριστικα τους που υπαρχουν στον ιντερνετ να τα δεις. Διαβασε τα και ρωτα συμφωνα με τις αναγκες σου. Ενα ξερο ποιο και γιατι θα παρει και αναλογες ξερες απαντησεις Για να ρωταω μεταξύ 2 συγκεκριμενων μοντέλων σημαίνει οτι είμαι έτοιμος να δώσω και τα ανάλογα λεφτά . προφανώς και θα προτιμούσα κάτι φθηνότερο. Η ερώτηση ήταν συγκεκριμένη. Θα μπορούσα να πάρω την απάντηση πχ οτι "Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτα για αυτά τα κινητά, οπότε μείνει σε αυτά που κοίταζες" η οτι "Για ένα καλό κινητο 4G κλπ πρέπει να δώσεις κι αλλα,οπότε πάλι μέινε σε αυτα που κοιταζες" ή οτι " τα LG είναι κακής κατασκευής οπότε μείνε στο samsung που εβλεπες γιατι για να παρεις κατι αξιοπιστο με τετοια χαρακτηριστικα πρέπει να δωσεις παραπάνω λεφτα". Προσπαθείς να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς με τα λεφτά που μπορείς να δώσεις. Επομένως δεν το βρίσκω την ερώτηση "Ποιο από τα 2 μου προτείνετε και γιατί?" άτοπη. Επίσης απάντησεις σχετικα με το τι αναβαθμίσεις παιρνει το καθένα και πως αυτο βοηθάει και τι έιναι σημαντικο να κοιτας για ένα κινητο και τι όχι, είναι πολυ δυσκολοτερο να το βρει κάποιος που δεν ξέρει, ή πολύ χρονοβόρο στην καλύτερη. Αν ήταν έτσι απλα θα διάβαζα τα πάντα μόνος μου, και δεν θα ρώταγα τίποτα, γιατι θα είχα την γνωση να κρινω.ελπίζω να κάλυψα την απορία σου, αλλά σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου όπως και να χει. άμα είναι να πας σε αυτά τα 2 μεταξύ των 2 σου προτείνω καθαρά nexus 5 με συνεχείς αναβαθμίσεις από την google. Συν ότι θα πάρει και την καινούργια έκδοση την 5 και ίσως να πάρει και την 6. Γενικά θα σε κρατήσει πολύ αυτό το τλφ συν ότι χάρη την pure έκδοση έχεις ένα καθαρό τλφ χωρίς σκουπίδια. Ευχαριστώ πολύ για την πολυτιμη και επεξηγηματική απάντηση σου. Ο τρόπος που μου απάντησες δείχνει και στον φίλο που του απάντησα ακριβως απο πάνω, γιατί δεν ήταν άτοπη η ερώτησή μου. Αν μιλαμε για χαρακτηριστικα όπως η κάμερα βέβαια, εκεί ναι, έχει δίκιο, θα πρέπει να πω αν θέλω να βγάζω φωτογραφιες, για να μου προτείνατε ποιο απ τα 2 να πάρω. αλλα εκεί μπορω να καταλάβω και μόνος μου, ποιο απ τα 2 έχει πιο πολλα MP κλπ . Ενώ απάντήσεις σαν και την δικιά σου, ή άλλες λεπτομέριες που ο κοινός χρήστης δεν γνωρίζει έιναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Ευχαριστώ πολύ
eddie1996 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για την πολυτιμη και επεξηγηματική απάντηση σου. Ο τρόπος που μου απάντησες δείχνει και στον φίλο που του απάντησα ακριβως απο πάνω, γιατί δεν ήταν άτοπη η ερώτησή μου. Αν μιλαμε για χαρακτηριστικα όπως η κάμερα βέβαια, εκεί ναι, έχει δίκιο, θα πρέπει να πω αν θέλω να βγάζω φωτογραφιες, για να μου προτείνατε ποιο απ τα 2 να πάρω. αλλα εκεί μπορω να καταλάβω και μόνος μου, ποιο απ τα 2 έχει πιο πολλα MP κλπ . Ενώ απάντήσεις σαν και την δικιά σου, ή άλλες λεπτομέριες που ο κοινός χρήστης δεν γνωρίζει έιναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Ευχαριστώ πολύ Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Σύμφωνα με κάποια αναβάθμιση που έχει ήδη βγει έχει βελτιωθεί η κάμερα του nexus 5 και κάτι ακόμη είναι ότι με κάθε επόμενη εκδόση λειτουργικού συστήματος όπως σου είπα προηγουμένως ( 5.0) το κάνει πιο γρήγορο το κινητό από ότι την έκδοση που φοράει τώρα. Ότι άλλο χρειαστείς δίπλα σου θα είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα