marduc812 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Έχω ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό να κάνω ένα παιχνίδι με γρίφους αλλά αρκετά δύσκολο. Θα έχει hints κλπ θα είναι χωρίς χρόνο και προσπαθώ να μαζέψω ιδέες για το τι θα μπορούσε να κάνει. Θα το έβαζα στο μπλα μπλα αλλά θέλω να ρωτήσω πιο πολύ άτομα που ασχολούνται με προγραμματισμό ώστε οι ιδέες να είναι εφικτές. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Στο πρώτο level η οδηγία είναι: Hold on a second.What's the password? Και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις το button του αριθμού για ένα δευτερόλεπτο. Είναι αρκετά δύσκολο όπως είπα οπότε θα ήθελα κάποιες συμβουλές για αλλάγές στο περιβάλλον ή στην λειτουργεία στις οδηγίες που δίνει. Έβαλα επίσης να επιλέγεις level πάει μέχρι 12 αυτή την στιγμή και θέλω να έχει περίπου 30 τουλάχιστον.Επίσης νομίζω πως θέλει αλλαγή η αναλογία την τιμής του hint με τους πόντους που παίρνεις σε κάθε level. Αν κάποιος δεν έχει android ανεβάζω ένα screenshoot σε περίπτωση που θέλει να δει το περιβάλλον.Γενικά το περιβάλλον δεν μου αρέσει αλλά δεν ξέρω πως θα μπορούσε να είναι κιόλας.Screenshot Το apk για το μέχρι τώρα app είναι signed και δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο για να γίνει install. https://www.dropbox.com/s/t3hvdqowz2l75zv/insanestupify.apk?dl=0 Αν πιστέυετε ότι πρέπει να μετακινηθεί το post ή να διαγραφεί κάντε ότι χρειάζεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα