Προς το περιεχόμενο

Nexus 5 Battery Life

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω ατομα που εχουν το nexus 5 να μου πουν (εμπειρικα και στο περιπου) ποσο τους κραταει η μπαταρια απο το nexus τους και τι χρηση κανουν (πχ ολοκληρη μερα με μετρια χρηση τυπου τηλεφωνα, κανενα παιχνιδακι και λιγο fb) :)

Δημοσ.

Είναι δύσκολη απάντηση γιατι ειναι ανάλογα και τι πράγματα εχεις να τρέχουν στο παρασκήνιο , προσωπικά με 2 3 εφαρμογές και την χρήση που λες μου κρατάει μια μέρα διότι αμα αρχίσεις και λιώνεις το παιχνίδι οτι και να ειναι αυτο την τρώει αρκετά γρήγορα την μπαταρία , παρόλαυτα ποτε δεν ειχα πρόβλημα να με αφήσει χωρίς μπαταρία εκτος σπιτιού

Δημοσ.

Είναι δύσκολη απάντηση γιατι ειναι ανάλογα και τι πράγματα εχεις να τρέχουν στο παρασκήνιο , προσωπικά με 2 3 εφαρμογές και την χρήση που λες μου κρατάει μια μέρα διότι αμα αρχίσεις και λιώνεις το παιχνίδι οτι και να ειναι αυτο την τρώει αρκετά γρήγορα την μπαταρία , παρόλαυτα ποτε δεν ειχα πρόβλημα να με αφήσει χωρίς μπαταρία εκτος σπιτιού

Δηλαδη να κανω νορμαλ χρηση του κινητου; Να μην το φοβαμαι; (γιατι πολλα ακουγονται για την μπαταρια του, οπως και για την καμερα η οποια με ικανοποιει αρκετα)

Δημοσ.

Προσωπικά δεν εχω κανένα παράπονο ουτε απο την μπαταρία ουτε την κάμερα με καλύπτουν απόλυτα , δεν λεω οτι δεν θα ήθελα να ειναι λίγο μεγαλύτερη η μπαταρία και να διαρκεί πιο πολύ αλλα και ετσι που κρατάει δεν εχω παράπονο

Δημοσ.

Προσωπικά δεν εχω κανένα παράπονο ουτε απο την μπαταρία ουτε την κάμερα με καλύπτουν απόλυτα , δεν λεω οτι δεν θα ήθελα να ειναι λίγο μεγαλύτερη η μπαταρία και να διαρκεί πιο πολύ αλλα και ετσι που κρατάει δεν εχω παράπονο

Μηπως τα παραπονα γινονται για το οτι δεν κραταει 2 μερες αλλα μια με κανονικη χρηση; Εμενα προσωπικα με καλυπτει η μια πληρης μερα με νορμαλ χρηση, αλλα κατι φιλοι μου λενε "αν δεν κραταει 2 μερες η μπαταρια, δεν λεει", λες και το ποσο βολευει τον καθενα ειναι κατι το αντικειμενικο xD

Δημοσ.

Αν το έχεις στο 2G, κρατάει αρκετά (1,5 - 2 μέρες). Από εκεί και πέρα εξαρτάται πόσο "παίζεις" με το κινητό, αφού αν πας στα στατιστικά της μπαταρίας θα δεις ότι η οθόνη καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια. Προσωπικά, μιας και στη δουλειά δεν πολυασχολούμαι με το κινητό, όταν πέφτω για ύπνο το βράδυ σπάνια είναι κάτω από 30%. Αν τώρα κάτσεις 3 ώρες και ασχολείσαι συνέχεια μαζί του, σίγουρα θα σου τελειώσει γρήγορα. Δεν λέω, θα ήθελα μία 3000 μπαταρία, αλλά δεν έχω ξεμείνει ποτέ. Για μένα δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας μιας και η συσκευή είναι εξαιρετική.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το έχεις στο 2G, κρατάει αρκετά (1,5 - 2 μέρες). Από εκεί και πέρα εξαρτάται πόσο "παίζεις" με το κινητό, αφού αν πας στα στατιστικά της μπαταρίας θα δεις ότι η οθόνη καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια. Προσωπικά, μιας και στη δουλειά δεν πολυασχολούμαι με το κινητό, όταν πέφτω για ύπνο το βράδυ σπάνια είναι κάτω από 30%. Αν τώρα κάτσεις 3 ώρες και ασχολείσαι συνέχεια μαζί του, σίγουρα θα σου τελειώσει γρήγορα. Δεν λέω, θα ήθελα μία 3000 μπαταρία, αλλά δεν έχω ξεμείνει ποτέ. Για μένα δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας μιας και η συσκευή είναι εξαιρετική.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες :) (btw μενω αγρινιο και εχω vodafone.. Πηρα τηλεφωνο για ενεργοποιηση του 4G και ενεργοποιηθηκε, αλλα δεν μπορω να πιασω 4G αν και αναφερει οτι η vodafone εχει 4G στο αγρινιο. Πρεπει να κανω καμια ρυθμιση;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

33 ώρες με 3 ώρες και 22 λεπτά οθόνη και έχω 9%. Κυρίως σε wifi, λίγο 3G. Θα ανεβάσω σκρινσοτ αργότερα.
Το 3G τη λιώνει τη μπαταρία, δύσκολα βγάζει μέρα

2zjqJgvf.pngvf9TN6Wv.png

Επεξ/σία από doctorkostis
Δημοσ.

Πάρολο που το θέμα μπαταρία είναι πολύ υποκειμενικό γιατί εξαρτάται από τη χρήση που του κάνει ο καθένας, για αυτά που ανέφερες μια μέρα θα στη βγάζει σίγουρα και άνετα. Μπορείς πάντα να "βοηθήσεις" τη μπαταρία να σου τραβάει λίγο παραπάνω βέβαια παίζοντας με φωτεινότητα, synchronising, apps που τρέχουν, root για να βάλεις custom rom και kernel και πολλά άλλα

Δημοσ.

Λοιποοοον, αν το πιάσεις κ δεν τα αφήσεις καθόλου ένα 3ωράκι το έχει. Αν του κάνεις χρήση καθημερινότητας, αρκετές κλήσεις , κάποια ώρα game, λίγο χάρτες, serfing τότε άνετα μπορώ να πω θα σου βγάλει τη μέρα (12 ώρες). Αν του κάνεις τρελή σχετικά τσιγκουνιά σε οθόνη (κάνεις μαύρα μάτια να δεις φως) τότε το 2ημερο το έχει (24 ώρες ακόμα κ με αρκετές κλήσεις).

Η κάμερα πάρα πολύ καλή... για κινητό. Βέβαια έχει τις παραξενιές της εννοώντας ότι πρέπει να προσέξεις λίγο το focus και κάποιες φορές να βγάλεις κ 2η για να βγει σωστά (άλλες φορές χρειάζεται φλας άλλες όχι). Σίγουρα πολύ καλές δλδ άλλα μερικές θα πάνε κάδο..

ΥΓ Ξέχασα... wifi μόνιμο στα παραπάνω!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ βγάζω ~5 ώρες οθόνης με το N5 μου.

Το καλό με το Nexus είναι πως η φωτεινότητα του στο ~25% είναι υπεραρκετή για ολους τους χωρους , τόσο που καποιες φορες θέλεις να την χαμηλωσεις. Επίσης έχω κλείσει την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας, μου έσπαγε τα νεύρα και φυσικά έτρωγε και μπαταρία.

Επίσης δεν χρησιμοποιώ 4g,αλλά 3g. Γενικά δεν με εψησε ποτε το 4g, ειδικα μέσα στην Θεσσαλονίκη που ενω θα έπρεπε να έχει αρκετά καλή καλυψη, έχει μέτρια ως χάλια.

Την ημερα στην βγάζει άνετα το κινητό, μην ανησυχεις. Χρησιμοποίησε το κανονικά

Δημοσ.

Εμένα που είναι medium με heavy user Πάντως πάρα πολύ συχνά με άφηνε το απόγευμα χωρίς μπαταρία.

Έχω καταφέρει να τελειώσω την μπαταρία σε 2.5 ώρες με chat fb μέσω 3g

Δημοσ.

Πάντως εγώ που έχω το Nexus 5 έχω ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΊ!!!!!

Με το ζόρι μισή μέρα, σε σχετικά μέτρια χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...