dioskouridis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν παίδες επειδή εγώ έφυγα από τη Forthnet (δεν εκφέρω άποψη για την εταιρία γιατί μονο βρισιές σκέφτομαι) έκαν ααίτηση για τον ΟΤΕ. Θα σας πώ αυτά που μου δίνουν εμένα και νομίζω ότι η προσφορά είναι ακόμη ενεργή: ΟΤΕ ADSL μέχρι 24 mbps, Απεριόριστα σταθερά, 6 ώρες προς κινητά OTE TV με πιάτο full pack (τα cinema όλα, όλα τα κανάλια, όλα τα σπόρτ, ακόμη και τα ενηλίκων) όλα μαζί 43 ευρώ με το Φ.Π.Α για ένα χρόνο. Ύστερα από το χρόνο από ότι μου είπε ο υπάλληλος θα πάει στα 53. Βέβαια μου είπε ότι συνήθως δεν αυξάνουν την τιμή μετά για να μείνεις εκεί και γιατί του χρόνου υπολογίζουν ότι η VDSL θα είναι στα ντουζένια της οπότε δεν θα υπάρχει λόγος να την αυξήσουν. Αυτά από μένα! Σε φίλο που μένει Παπάγου, που εκανε αιτηση φορητοτητας από forthnet η διαδικασία του είπαν οτι είναι. 1)υπογραφει συμβόλαια σήμερα στον coyrier 2)ο κουριερ στελνει συμβολαια σε δυο μέρες στον Οτε. 3) Ο Οτε την ΠΑρασκευή ή Δευτέρα στελει εντολή στην forthnet για φορητότητα 4) Η forhnet κανει αντιπρόταση και σε αρνηση απλευθερώνει το βρόγχο 5) Ο οτε δεσμευει το βρογχο κλεινει ραντεβου σε 2 εργασιμες για εγκατασταση εξοπλισμού 6) ερχεται ο τεχνικός για κεραια ρουτερ. Το λιγότερο 15 ημέρεσ ιδανικό 1 εβδομάδα. προσωπική εκτίμηση 20ημερο. Το καλο ειναι οτι δεν κόβεται η γραμμή. Επίσης δεν χρειάζεται να πάρεις τηλεφωνο για διακοπή. πήρε τη γνωστη προσφορά 3play full ote tv+24mbps + απεριοριστα σταθερά 36 ευρώ και αν ηθελε με 5 ωρες κινητό πήγαινε 41 ευρώ. Καλή προσφορά αλλά εγω λόγω ελληνικού ενδιαφεροντος και αθλητικών προτιμώ τη forthnet me 40 ευρώ + 12ώρες κινητά + novabox 149 E δωρεάν.Αν κάποιοσ=ς δεν βλέπει αθλητικά η προσφορά του οτέ ειναι καλύτερη για μένα. Αυτό που έγραψες για το μη κόψιμο της γραμμής τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει. Η φόρθνετ με το που είπα όχι θέλω να φύγω μου έκοψε το Ίντερνετ Παρασκευή μεσημέρι για όλο το ΣΚ. Από ότι με ενημέρωσαν από τον ΟΤΕ δεν έπρεπε να το κάνουν αλλά οκ... Σε ανάλογη περίπτωση πάρτε ένα ρουτεράκι αν έχετε από κονεξ παλιό η αν μπορείτε να δανειστήτε και περάστε μέσα κανονικά τα username, password και dns της φορθνετ. Θα έχετε ίντερνετ όλο το ΣΚ και Δευτέρα ή Τρίτη θα σας έρθει το ίντερνετ από τον ΟΤΕ. Μπορείτε επίσης να καλέσετε στον ΟΤΕ και να ζητήσετε να σας εκδώσει κωδικούς για να μπορείτε να μπείτε στο ίντερνετ αλλά αν δεν έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα θα πρέπει να περιμένετε
Nextnet Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά ποιό ειναι το σταθερό που καλούμε για να πάρουμε την προσφορά φορητότητας απο Νοβα σε ΟΤΕ; Αυτό το 35.80 για 24αρι - απεριόριστα σταθερά και full pack στο OTE TV... Υπήρχε στις πρώτες σελίδες αλλα δεν μπορώ να το βρω πια ... Αν υπαρχει πρόβλημα στείλτε μου το με πμ
achilles_g_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Και σε μένα στείλτε το τηλέφωνο αν είναι εύκολο.
dioskouridis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ στο 13888 πήρα απευθείας. Απλά αν σας πούν κάτι άκυρο πείτε τους ότι ενδιαφέρεστε για την προσφορά με το full pack OTE TV, απεριόριστα σταθερά, 6 ώρες κινητά και ως 24 mbps ιντερνετ στα 43 ευρώ. Βέβαια έτσι και αλλιώς αν τους πείτε ότι θέλετε να φύγετε από τη φόρθνετ και ότι θέλετε προσφορά θα σας την δώσουν έτσι και αλλιώς!
KoGi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πηρα κι εγω στο 13888 για προσφορα (ειμαι ηδη σε Nova 3play) αλλα μου εδιναν τιμες καταλογου. Οποτε πηρα και στο αλλο τηλεφωνο που ανεφεραν τα παιδια εδω και εκλεισα τελικα τα εξης: €35,80 μηνα τελικη τιμη μαζι με αναγνωριση! Η τηλεφωνια ειναι για 2χρονια ενω ο ΟΤΕ-TV για 1χρονο. 1) Δωρεαν πιατο, εγκατασταση, αποκωδικοποιητης 2) ΟΤΕ-TV Full Pack 3) Απεριοριστα αστικα/υπεραστικα 4) 24αρι internet 5) 30λεπτα προς κινητα Μοναδικη χρεωση τα €31 της φορητοτητας. Πιστευω μια χαρα ειναι η προσφορα! Οποτε απο βδομαδα περιμενω τα συμβολαια... ειμαι περιεργος εαν με παρει η forthnet για αντι-προσφορα!!!
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 η προσφορά είναι σουπερ. η forthnet θα σε πάρει σίγουρα για αντιπροσφορά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην το κάνει. Ετοιμάσου γιατι θα είναι καλή. Εχει και boomerang που δεν έχει ο ΟΤΕ..
KoGi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 η προσφορά είναι σουπερ. η forthnet θα σε πάρει σίγουρα για αντιπροσφορά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην το κάνει. Ετοιμάσου γιατι θα είναι καλή. Εχει και boomerang που δεν έχει ο ΟΤΕ.. Ναι περιμενω πως και πως την τρομερη αντι-προσφορα τους..... Ο ΟΤΕ ομως εχει DisneyJunior που κολαει η μικρη μας!!
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι περιμενω πως και πως την τρομερη αντι-προσφορα τους..... Ο ΟΤΕ ομως εχει DisneyJunior που κολαει η μικρη μας!! Σίγουρα για τα μικρά είναι οτι πρέπει το disney junior. Αλλά και οι μεγάλοι έχουν ψυχή Ελπίζω να το βάλει σύντομα πάντως ο ΟΤΕ το boomerang αν και δεν το έχει στα άμεσα σχέδια του..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλή προσφορά αλλά εγω λόγω ελληνικού ενδιαφεροντος και αθλητικών προτιμώ τη forthnet me 40 ευρώ + 12ώρες κινητά + novabox 149 E δωρεάν.Αν κάποιοσ=ς δεν βλέπει αθλητικά η προσφορά του οτέ ειναι καλύτερη για μένα. Εγώ θα διαφωνήσω. Όποιος δεν βλέπει αθλητικά καλύτερα να βάλει nova η οποία έχει πολύ περισσότερα δικαιώματα σε ταινίες και σε σειρές από ότι ο ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ όλο κάτι επαναλήψεις ακούω ότι βάζει (από φίλους). Kατα τη γνωμη μου σε οτι αφορα το παγιο του 2play η προσφορα που πηρες ειναι εντελως αναξια λογου σε σχεση με αλλες που διαβασα να παιρνουν αλλοι εδω (ισως επειδη ηθελες βεβαια πολυ "light" πακετο). Απο εκει και περα εφοσον εκρινες οτι σε συμφερει με βαση τα επιπλεον δωρακια δεν μπορω να το κρινω αρνητικα. Εχω καταργησει οτιδηποτε σε cosmote υπηρχε, οποτε τα 5ευρα των κινητων (ελπιζω να εννοεις 5 καθε μηνα και οχι εφαπαξ) θα τα δεχομουν μονο ως δωροεπιταγη (αν και κατι μου λεει οτι θα ετρωγα κι εγω και αρα κι αυτοι κατοπιν ακυρα). Κοίτα, γενικά δεν μιλάω από το τηλέφωνο πολύ. Το ότι μου δίνουν όμως 5 ευρώ σε 2 καρτοκινητά ανά μήνα με βολεύει απίστευτα. Επίσης η δωροεπιταγή των 70ευρώ δεν είναι καθόλου άσχημη. Και ας είναι πανάκριβος ο γερμανός. Όλο και κάτι θα βρω να πάρω. Σκεφτόμουν το PS4 που είναι fixed η τιμή του παντού. Με -70 θα μου πάει 330. Επίσης το σκέφτηκα αρκετά και θα βάλω και το ΟΤΕ TV. Ψήθηκαν οι δικοί μου. Αλλιώς δεν θα το έβαζα. Ενδιαφέρουσα προσφορά. Το μόνο που με χαλάει με τον ΟΤΕ είναι ότι μετά το 12μηνο σου ανεβάζουν την τιμή και σε βάζουν πάλι να τρέχεις. Θα ήταν ιδανικό να είναι "για πάντα" όπως στην Forthnet. Τα 5ευρα των καρτοκινητών μπαίνουν κάθε μήνα και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στην αγορά προγραμμάτων χρόνου ? Ναι κάθε μήνα θα μου δίνουν 5 ευρώ σε 2 καρτοκινητά που έχω (ένα εγώ και ένα η αδερφή μου). Για 22.13ευρώ/μήνα και μαζί και με την δωροεπιταγή και το δώρο στα καρτοκινητά, νομίζω θα ήμουν κορόιδο να μην την έπαιρνα. +10.95ευρώ/μήνα για τον ΟΤΕ TV. Σύνολο 33.08ευρώ/μήνα. Όσον αφορά το OTE TV, δώρο αποκωδικοποιητής, εξοπλισμός (πιάτο δλδ) και εγκατάσταση δωρεάν. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω.
Nextnet Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά η αρχική προσφορά ήταν 12μηνη ...πως πήγε 24μηνη τώρα; Γιατί να δεσμευτούμε για 2 χρόνια; Σε δύο χρόνια μπορεί το πακέτο να παίζει στα 20 ευρώ με την πτώση των τιμών, τον ανταγωνισμό (ήδη η ΗOL για δύο χρόνια μου δίνει 24αρι Ιντερνετ και απεριόριστα αστικά υπεραστικά με 17 ευρώ τελική) και το VDSL που μπαίνει σιγά σιγά στο κόλπο...
tiniakos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Όλοι το γύρισανε στα 24μηνα βλέπω σιγά σιγά να τρώμε ίδια φόλα με την κινητή όπου ο ανταγωνισμός είναι για γέλια.
manosfp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πήγα χθες στο Γερμανό και κάναν την πάπια. Μου είπαν πως αν ήμουν σε forthnet θα μου το έδιναν. Τους απάντησα ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα. Ρε παιδιά κρυφό είναι αυτό το τηλέφωνο; Ας μου το στείλει κάποιος σε πμ, please!
alexx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Και σε μενα το τηλεφωνο παιδια μπας και γλυτωσουμε κανα €!!!!
shikabalas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω εκανα αιτηση να με παρουν τηλεφωνο απο το σαιτ του ΟΤΕ το πρωι,πηραν μετα απο κανα μισαωρο με την εξης προσφορα: 24αρι ιντερνετ+250 προς σταθερα+30 προς κινητα για δυο χρονια δεσμευση 25,90 OTETV Fullpack 10,95 για ενα χρονο αναγνωριση κλησεων δινουν δωρεαν πλεον Ως εδω καλα αλλα δυστυχως οσο και αν πιεσα δεν γλυτωνω τα 99 για εγκατασταση και εξοπλισμο + φυσικα τα 31 για φορητοτητα.Απο οτι καταλαβαινω αν εισαι φορθνετ σου δινουν και δωρο την εγκατασταση,εγω απο wind πρεπει να τον πληρωσω. Τους ειπα θα το σκεφτω αλλα μαλλον προς αρνητικη απαντηση κλινω.
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 24 μήνη δέσμευση σε τηλεφωνία και adsl .. Πολύ έξυπνος ειναι π ΟΤΕ . Το ίδιο πακέτο του χρόνου θα το δίνει 15.90 ..Ε ρε φορητότητα που τους χρειάζεται . την ίδια προσφορά μου έκαναν κι εμένα με εξαίρεση οτι ολα είναι 12μηνης δέσμευσης και δεν μου έβαλαν δωρεάν αναγνώριση. Πιάτο εγκατάσταση και τέλος φορητότητας είναι ίδια η ταρίφα για όσους δεν είναι απο forthnet triple ή δεν κάνουν φορητότητα. Βέβαια οι υπόλοιποι θα μπορούσατε να διαπραγματευτείτε δώρο το πιάτο και η εγκατάσταση με δικά σας λεφτά. Η το αντίστροφο. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2014 από Prof_Chaos
Προτεινόμενες αναρτήσεις